Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Sam ostatnio myślałem aby odświeżyć sobie 4ke, ale motyla noga czego oni sobie życzą na PSN za to aż 79 zł. Tak wiem kupujemy też od razu Code Veronica X, problem w tym, że ja miałem ochotę tylko na samą 4kę.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

kolejny nieprawilny resident. nie dość, że na makaronie to jeszcze zerwanie z pre-renderowanymi tłami :(. powiedzmy sobie szczerze - sega i nintendo rakami branży.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Ej kupić Re4 czy nie bo jestem na pss i kusi. Figaro albo Blubi co powiecie bo ja wam ufam w wyborze gierek dla dzieci.

A grales w piątkę?

Tak czy inaczej, bardzo dobra gra. Trzeba ograć tak czy siak.

W demko grałem Figar.

Opublikowano

W sumie to wiesz, jeśli nie uznasz czwórki za arcydzieło jak wielu innych, to i tak spedzisz znakomicie czas. Nie może pójść źle. Także kupuj. A nuż się zakochasz. Ja się zakochalem na tyle, że skończyłem kilka razy na PS2, Gacku i Wii.

Opublikowano

nie straszy za wyjatkiem chyba 3 momentow ale calosciowo to jedna z najlepsych gier ever - nonstop cos nowego, nonstop cos ciekawego, ani sekundy znuzenia i rewelacyjne starcia z bossami - gra super ale jako horror slaby

Opublikowano

Ale teraz zobaczyłem jeszcze catherine że jest za 80zł a też chciałem zagrać, problemy. :(

Opublikowano

Drogo, na ostatniej wyprzedazy chyba ze 30zl dalem za Catherine.

Opublikowano

Jak już jesteś na PSN, to sprawdź czy sa jakieś promocje na gry z psx/ps2 ;p

Opublikowano

Na naszym sklepiku jest mały wybór gierek z ps1/2 :(

Opublikowano

salsa tequila salma hayek guacamelle carlos santana i enchilada

Opublikowano

Ale teraz zobaczyłem jeszcze catherine że jest za 80zł a też chciałem zagrać, problemy. :(

U to dylemat spory. Catherine gra wyjątkowa, ale musi trafić w gusta. Ja się zakochałem i grałem, aż nie ukończyłem. Ale mimo wielu zakończeń przeszedłem tylko raz i może kiedyś wrócę. Za to RE4 przechodziłem z 20 razy. Aż wstyd, że w czerwcu ustałem w połowie na PS3. Kaśka bardziej oryginalna, ale RE4 daje dużo więcej zabawy.

Opublikowano

Wziąłem rezidentusa, nawet dwa bo jest jeszcze veronica x "gratis"

Opublikowano

Ej kupić Re4 czy nie bo jestem na pss i kusi. Figaro albo Blubi co powiecie bo ja wam ufam w wyborze gierek dla dzieci.

Bierz, ja ostatnio zakupiłem RE4HD na xbl za 20zł ms taki dobry.

Opublikowano

Powiem tak - jeśli nigdy jeszcze nie grałeś w RE4, bierz ten tytuł bez zastanowienia. Czeka cię bardzo wiele godzin znakomitej zabawy. 

Opublikowano

#Drivecap, #D(L)C a może mesjasz gier wyścigowanych? Czy #Driveclub to nieudany żart Sony, czy  kolejny znak ciężkich czasów dla nas, nołlajfów? Dyskutujmy :P

Edytowane przez chris85

Opublikowano

#Drivecap, #D(L)C a może mesjasz gier wyścigowanych? Czy #Driveclub to nieudany żart Sony, czy  kolejny znak ciężkich czasów dla nas, nołlajfów? Dyskutujmy :P

A o czym ty dyskutować, botki widząc DriveCluba

anigif_enhanced-buzz-17761-1378070342-14

widząc tego gifa nękają ich pytania

yaqakv.gif

is_such_a_thing_even_possible-9397.gif

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ale co cię boli? Tak to cię boli, że drajw klap graficznie wszystkie gry na xbona roz.pi.erdoli?

Opublikowano

zapodajcie mu jakieś gify i eot :D

Opublikowano

Sam pisałem w temacie DC, że to true next gen :P Serio jeśli ta gra faktycznie będzie taka jak w zapowiedziach plus wizja grania w Bloodborne to wybieram ( wdech.....wydech.......) PS4 :P

Opublikowano

Sam pisałem w temacie DC, że to true next gen :P Serio jeśli ta gra faktycznie będzie taka jak w zapowiedziach plus wizja grania w Bloodborne to wybieram ( wdech.....wydech.......) PS4 :P

statyczne screeny z DC niestety nie powalają :( to martwi, ale liczy się gameplay a tu wszyscy są zgodni, świetnie się prowadzi samochody, rywalizacja między znajomymi jest o każdy kilometr na godzinę, o każdy metr driftu, nie mogę się doczekać.

Nie zmienia to faktu że Horizon 2 to też fajna ścigałka jest, ogólnie fani wyścigówek mają najlepszy okres od nie pamiętam kiedy.

79973166739453489090.png

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Od kiedy gameplay się liczy? Na PlayStation? PlayStation 4?!

Opublikowano

Chris dobrze napisal. Wizja Bloodborna. Na ps4 tylko gify i wizje gier, beka.

Tu pacjent choruje na rak odbytu. Microsoft rak odbytnicy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.