Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

79973166739453489090.png

post-14570-I-Need-It-Iron-Man-gif-HItN.g

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Chris dobrze napisal. Wizja Bloodborna. Na ps4 tylko gify i wizje gier, beka.

No dobrze, że jest jeden pewnik, a co tam na horyzoncie xone? Serio pytam, chętnie bym kupił x'a bo w poprzedniej generacji stawiałem go wyżej niż maszynę od Sony, ale na dzień dzisiejszy to jest KO dla PS4.

Opublikowano

Halo5, FM6, FH3, Halo6, FM7...

Jeżeli chodzi o zapowiedzi na przyszły rok, to ps4>>>>smartfony>>>>>>>>>>>>xbone

Edytowane przez YETI

Opublikowano

w końcu gameplay w dobrej jakości

i jeszcze bonus

milion drzew
iN1RuUYCsZydy.jpg

97464-django-unchained-ending-smile-vRK0

Opublikowano

xD

W sumie 2016, 17, 18 to rowniez rok playstation bo byc moze wyjdzie agent i tlg xD no i zapowiedzi gier na 2015 tez wyjdą w okolicy 2017

Nie moge sie doczekać tych wszystkich gifow <3

Opublikowano

w końcu gameplay w dobrej jakości

[gify]

Ja pie.rdolę, ile można?

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Bomby prawdy na temat DC

Kumpel z PSN dorwał dzisiaj fulla i mówi że lekki zawód, a był napalony na wyścigi strasznie (w końcu rok PS4 już prawie na rynku i zero normalnych racerów).

Grafika ponoć dupy nie urywa, szczególnie te pierwsze trasy, tak samo modele aut. Co chwile sztuczne ściany. Na model jazdy nie narzekał więc może będzie ok. Ogólnie to żałuje że nie poczekał na wersję z PS+

Streamował nawet z 2h na twitchu - po czym dostał bana xD wyłączył i gra w FIFĘ.

Podjarka w dół :<

i jaki jest sens preorderować ten tytuł ? będzie wersja z plusa to każdy sprawdzi a tak to kupujesz kota w worku.

xD

Opublikowano

Cicho, będzie day one patch poprawiający grafikę 

Opublikowano

Bomby prawdy na temat DC

Kumpel z PSN dorwał dzisiaj fulla i mówi że lekki zawód, a był napalony na wyścigi strasznie (w końcu rok PS4 już prawie na rynku i zero normalnych racerów).

Grafika ponoć dupy nie urywa, szczególnie te pierwsze trasy, tak samo modele aut. Co chwile sztuczne ściany. Na model jazdy nie narzekał więc może będzie ok. Ogólnie to żałuje że nie poczekał na wersję z PS+

Streamował nawet z 2h na twitchu - po czym dostał bana xD wyłączył i gra w FIFĘ.

i jaki jest sens preorderować ten tytuł ? będzie wersja z plusa to każdy sprawdzi a tak to kupujesz kota w worku.

xD

Było już jakieś 3 strony temu. A zaś kolega mojego kolegi ma już grę i mówi, że wypas w każdym aspekcie. Nie podam jego nick, bo to kolega kolegi, albo brat szwagra. Jakoś tak. Niemniej pewne źródło.

Opublikowano

Jak możecie nie wiedzieć że jedyne pewne źródło takich informacji to pani ze spożywczaka :ninja:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Jeszcze z dwa materialy z DC i bede wiedzial o tej grze wiecej niz po ograniu wersji z Plusa XD.

Serio kuzwa, wy chcecie ta gre wyjezdzic na gifach?

Opublikowano

Bomby prawdy na temat DC

xD

Było już jakieś 3 strony temu. A zaś kolega mojego kolegi ma już grę i mówi, że wypas w każdym aspekcie. Nie podam jego nick, bo to kolega kolegi, albo brat szwagra. Jakoś tak. Niemniej pewne źródło.

wyłączył i gra w FIFĘ.

hav3n to w końcu CW, zapodaj temat

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Po pierwszej części MGS. Gry dla mnie do dziś idealnej, gdzie wszystko ze sobą współgra, gdzie tylko usłyszę jakikolwiek utwór i chcę grać. Po MGSie tylko takie gry jak Metroid Prime 1 i 2, Super Metroid, Okami, Ni No Kuni, Zelda WW  i TLOU równie mną pozamiatały i żadna z tych gier nie jest na konsoli Microsoftu. Dziwić się więc, że zlewam na ich systemy.

Opublikowano

iN1RuUYCsZydy.jpg

komiczny aliasing i drzewa koiuj wklej.

Trudno się nie zgodzić, grafika nie powala, dobrze ze gameplay nadgania bo gdyby nie to bylby mega fail.

Opublikowano

Shadow of Mordor jednak w 900p na X0. Do tego lepsze cienie i więcej roślinności na PS4.

Na jesień multiplatformy będą takie same.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Ja już bym nie grał w taką grę, to już chyba nawet grafika nie jest.

Opublikowano

Mialo byc 720p, DF pisze ze 900p, a wczoraj bylo info ze jest Day1 patch podboszacy rozdzialke do 1080p...

Ladnie to poyebane xD

Opublikowano

Na zimę gry będą już wszystkie takie same.

Opublikowano

to nie jest poyebane to xbox one to stan umyslu

Opublikowano

Przejechalem sie po marketach, nigdzie bialej ps4 ale wszedzie zalegaja sterty xbonow ktorych nikt nie chce

Opublikowano

Dobrze ze skasowalem preorder, nie bede gral w jakims barbazynskim 900p.

Opublikowano

tez skasowalem nie bede gral w 1080p 

na koniec roku multiplatformy beda takie same.

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Fanek najgorszy foruming.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.