Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale Fanka to Ty szanuj, co? Mial przerwe od gamingu, teraz dzieki PS4 moze powrocic do swojego ulubionego hobby, a takie gry jak DC czy Uncharted nie pozwola mu oderwac sie od TV.

A na Xszrocie co? Pilka kopana 720p, Cien Slaska 900p i wyscigi po burakach co wygladaja gorzej niz MK8 na WiiU.

Nie dziwie sie ze tyle siedzicie na forum, sam bym sie wstydzil w to wszystko grac.

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czekaj idę zobaczyć nowy build Fanek wrzucił.

Opublikowano

takie same na zimę gry będą już

Opublikowano

juz gry bedą takie same na zimę.

Opublikowano

Gier na zimę nie będzie już (ciekawych exclusive'ow na ps4 :])

Opublikowano

Easye puścił małą atomowke prawdy w temacie drivecluba. Biedne klapki czekali rok a gra i tak nie skończona.

Opublikowano

Czego sie bylo sie spodziewac po grze, ktorej 25% zawartosci dostaje sie w pudelku, a na reszte trzeba kupic season passa?

Chociaz w sumie klapki i tak beda pialy z zachwytu grajac w demo z 5% calej zawartosci, bo jest platyna.

Opublikowano

Platyne to oni będą musieli miec, ale kartę bankową żeby kupić całą grę jak na szlachtę przystało, a nie dziecko badylarza

Opublikowano

Zrobie platke na darmowej wersji i usuwam jak na dziecko badylarza przystalo :sorcerer:

Opublikowano

Ważne ze gra jest śliczna, ja tylko kupuje dla grafiki.

haha ha ha ha

Opublikowano

Dobrze ze dodalem na końcu ;)

Bardziej inteligentni wyłapią ironię.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

to jest cw tutaj się nie wyłapuje ironii

KrMyxvi.jpg

beczułka, kto kupi ten crap temu wspólczuje ( a jeszcze ktoś wybierze DA zamiast Wiedzmina to już mi go nawet nie żal)

Opublikowano

Przecież DA wychodzi 4 miesiące przed W3, więc w czym problem?

Opublikowano

Znam ludzi, którzy nie chcą kupić W3 a jarają się Dragon Agem.

Tryliony mozliwosci...o ja cie.

8 ŁÓŻEK

Opublikowano

Znam ludzi, którzy nie chcą kupić W3 a jarają się Dragon Agem.

To już są poważne przypadki.
Opublikowano

Jakby co, to wyszedł patch 1080p do Mordoru na XO.

R9cTrRR.jpg

Opublikowano

Zawsze szanowalem tę grę.

Opublikowano

Steam i Snap? HL3 na Xbona confirmed.

Opublikowano

900p, gorsze cienie, mniej roślinności na swiecie (brak trawy ver. 2). No jest beka z xboksika. I to jeszcze taki tytuł z korzeniami past genowymi. A tak się haven i kubsonik cieszyli, taka ulga była, że zielony szrot jednak nie taki szrotowy xD

Oczywiście największa beka z pc, który jedyny nie ma motion blura. Ale blacharzy jest mi tak żal, że aż im odpuszczam. I tak sa wystarczająco nerwowi po moczu we włosach od Rockstara. Master Race indeed.

Opublikowano

w końcu gameplay w dobrej jakości

i jeszcze bonus

milion drzew

iN1RuUYCsZydy.jpg

97464-django-unchained-ending-smile-vRK0

Niestety nie miazdzy to moszny mimo korytarzyka.

Opublikowano

Największa beka jest chyba z Ciebie Figaro:

Xone 720p i 30 FPS vs PS4 1080p i 60 FPS

a jest

Xone 900p 30 FPS / PS4 1080p 30 FPS

Opublikowano

No, i do tego gorsze cienie i brak trawy.

Nowa generacja według microsoftu, piłka nożna w 720 i średnio wyglądające gra bez trawy.

Opublikowano

Nowa generacje wedlug Microsoftu to kinect. Bedziesz mogl wyzej podskakiwac i wiecej lapac jablek do wirtualnego koszyczka.

I online jak w przypadku tamtej "flagowej" bijatyki, gdzie kazdy wygrywa na swoim TV, zeby po rowno bylo.

Edytowane przez Velius

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.