Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Oczywiście największa beka z pc, który jedyny nie ma motion blura.

Jak nie ma jak ma. Możesz sobie ustawić czy chcesz go mieć czy nie. Nie każdy lubi zblurowaną papkę jak na ps3.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Największa beka jest chyba z Ciebie Figaro:

Xone 720p i 30 FPS vs PS4 1080p i 60 FPS

a jest

Xone 900p 30 FPS / PS4 1080p 30 FPS

największa beka jest z Xbona

Opublikowano

900p, gorsze cienie, mniej roślinności na swiecie (brak trawy ver. 2). No jest beka z xboksika. I to jeszcze taki tytuł z korzeniami past genowymi. A tak się haven i kubsonik cieszyli, taka ulga była, że zielony szrot jednak nie taki szrotowy xD

Oczywiście największa beka z pc, który jedyny nie ma motion blura. Ale blacharzy jest mi tak żal, że aż im odpuszczam. I tak sa wystarczająco nerwowi po moczu we włosach od Rockstara. Master Race indeed.

Ojej nie ma motion blura. Straszne. Zostanę jednak przy lepszych cieniach, teksturach na ultra (nie, nie potrzeba do nich 6gb vram), lepszej roslinności, okluzji otoczenia na ultra i 91 zł za grę w dniu jej premiery.

Opublikowano

Oczywiście największa beka z pc, który jedyny nie ma motion blura.

Jak nie ma jak ma. Możesz sobie ustawić czy chcesz go mieć czy nie. Nie każdy lubi zblurowaną papkę jak na ps3.

Poczytaj sobie. Niezależnie czy jest włączony czy nie, motion blura i tak nie ma. PC GEJMING.

Opublikowano

Ojej nie ma motion blura. Straszne. Zostanę jednak przy lepszych cieniach, teksturach na ultra (nie, nie potrzeba do nich 6gb vram)

już wyszedł ten patch z teskturami ultra?

Opublikowano

Tak. 3gb słodyczy.

Opublikowano

Coś cicho.

PlayStation4 > Xbox One

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Coś cicho.

PlayStation4 > Xbox One

(Dlatego ostatnio gram ciągle w Horizon 2, a PS4 nie włączałem od 2 tygodni)

fixed

Opublikowano

a jest

figaro always figaro, zawsze dostarcza a tyle chłopak się podniecał i naprodukował, szpiedzy z GAFa znowu zawiedli   :(

ale i tak największa beczunia ze szrota ps4 bez gier, driveklap kupujemy to bo grafika miażdży i jest true nextgen a na 1-2tyg przed premierą no nie wygląda jednak nextgenowo ale podobno gameplay jest dobry i to się liczy więc kupujemy, hipokryzja soynbociarni   :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Trasy wieją nudą na gameplayach. 

Gra średnia, obroni się tylko grafiką. 

Klepać można. 

Opublikowano

Coś cicho.

PlayStation4 > Xbox One

(Dlatego ostatnio gram ciągle w Horizon 2, a PS4 nie włączałem od 2 tygodni)

fixed

Cieszę się że po 10miesiacach dostałem 1gre która mnie interesuję, tylko co z tego? Za tydzień konsola idzie na sprzedaż, kupię znów przy premierze FM6,no chyba że GT7 wyjdzie do tego czasu.
Opublikowano

Nie wiem czemu tak sie czepiacie tego DriveClub :/ Mysle ze obok "Zgadnij gre z obrazka/gifa" jest to jeden z glownych kandydatow na GOTY 2014 w klapkowym swiecie.

Opublikowano

To tylko pogratulować ze kupiłeś konsole na której nie było interesujących cię gier

#intereszycia

#biznesmenizpodworka

Opublikowano

Nie wiem czemu tak sie czepiacie tego DriveClub :confused: Mysle ze obok "Zgadnij gre z obrazka/gifa" jest to jeden z glownych kandydatow na GOTY 2014 w klapkowym swiecie.

Za wielkiej konkurencji to ten Driveklap nie ma w tym roku :teehee: 

Opublikowano

Co jak co ale w tym roku na żadnej konsoli nie ma dobrych kandydatów i tyle. Oprócz WiiU.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

a jest

figaro always figaro, zawsze dostarcza a tyle chłopak się podniecał i naprodukował, szpiedzy z GAFa znowu zawiedli   :(

Podpowiadam 1080p>900p. To wciąż przewaga PS4 nad x-boksem. A wy się już jaracie, bo nie macie 720p a 900p :D

Opublikowano

To tylko pogratulować ze kupiłeś konsole na której nie było interesujących cię gier

#intereszycia

#biznesmenizpodworka

No przecież kupiłem dla Forzy 5 i Forzy Horizon 2 na którą musiałem czekać 10 miesięcy to wciąż lepsza opcja niż kupienie Xboxa One, odpalenie cienie mordu czy peesa 2015 i powtarzanie sobie przez łzy z zacisnietymi zębami: przecież ona nie może być tak zjeeebana, klapki się mylą, krul spencer mnie kocha kiedyś to mi wynagrodzi a na 100% nie smialem się z trawy w Mafii 2 i niżej rozdzielczości w GTA IV.
Opublikowano

A na pc jest 4k a wy macie podniete tenejtipi.

Opublikowano

Na razie jak słusznie wspomniał bluber - największą przewagę ma Wii U. I czy to 1080 czy 900 nie ma znaczenia przy aktualnej ilości perełek na konsolce Ninny. Jasne, PS4 ma remastera największej perły ND ale za to  Wii U ma Wind Waker HD. 

Opublikowano

a jest

Podpowiadam 1080p>900p. To wciąż przewaga PS4 nad x-boksem. A wy się już jaracie, bo nie macie 720p a 900p :D

Tak, tak. Z przewagi na poziomie generacji zrobiła się różnica, której większość bez siedzenia z nosem w ekranie nie zauważy.

I protip: Między 720p a 900p jest dużo większa róznica niż pomiędzy 900p a 1080p. Tym bardziej z upscallerem.

Opublikowano

Co po różnicach w rozdziałce jak nie ma jeszcze w co grać? Jeden remaster niczego nie zmienia. Driveclub (być może) sprzedażowo częściowo polegnie przez podejście większości osób, które zdecydują się na sprawdzenie wyłącznie wersji z Plusa i pewnie u sporej liczby graczy na tym się skończy. Nie życzę tego Evolution bo to dobre studio ale dla mnie to jest dziwna polityka z ich perspektywy. Mogą nie zarobić na grze tyle ile faktycznie się da. To w końcu pierwsza gra true-next-gen, trzeba wycisnąć tyle kasy ile tylko można.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

a jest

Tak, tak. Z przewagi na poziomie generacji zrobiła się różnica, której większość bez siedzenia z nosem w ekranie nie zauważy.

I protip: Między 720p a 900p jest dużo większa róznica niż pomiędzy 900p a 1080p. Tym bardziej z upscallerem.

To się nazywa wyparcie :)

Teraz będziecie wszystkim wkręcać, że różnicy prawie nie ma i że trzeba siedzieć w z nosem w ekranie.

Musze cię rozczarować, różnica jest, ale nic nie poradzę skoro gracie na 19 calowych monitorkach.

Opublikowano

Prędzej zauważy się różnicę w rozdziałce siedząc pół metra od 19 calowego monitorka niż 3 lub 4 metry od 50 calowego telewizora. Twoja teoria jest inwalidą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.