Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Gorsze cienie i brak trawy też prędzej zobacze na 19 calowym monitorze?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jakoś na ps3 ci to nie przeszkadzało.

Opublikowano

Prosze was klapeczki xD. Jakby nie DF to byscie zadnej roznicy nie zobaczyli. Kilka stron temu wklejalem porownanie i co? Nie chcialo sie obejrzec? Bo jakos nikt nie wyskoczyl "oo tam nie ma trawy, tam gorsze cienie, a w ogole to od razu widac ze to 900p bo juz mam zawroty glowy i mdlosci, szybko Fanek daj jakiegos streama z DC w dobrej jakosci na moje rozkolotane serce".

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Gorsze cienie i brak trawy też prędzej zobacze na 19 calowym monitorze?

Jeżeli nie masz wady wzroku jak większość klapów to zobaczysz i tu i tu.

Opublikowano

Pewnie, że nie. A że dev dał ciała to już inna sprawa. Dobrze, że gierka była w miarę jadalna.

Opublikowano

Prosze was klapeczki xD. Jakby nie DF to byscie zadnej roznicy nie zobaczyli. Kilka stron temu wklejalem porownanie i co? Nie chcialo sie obejrzec? Bo jakos nikt nie wyskoczyl "oo tam nie ma trawy, tam gorsze cienie, a w ogole to od razu widac ze to 900p bo juz mam zawroty glowy i mdlosci, szybko Fanek daj jakiegos streama z DC w dobrej jakosci na moje rozkolotane serce".

przecież juzvmowilem ze jak df nie zrobi porównania to klapy nawet c nie widza

Opublikowano

ale defence force botków :) Po co te nerwy i bul dupki.

Aj low ju ol

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Prędzej zauważy się różnicę w rozdziałce siedząc pół metra od 19 calowego monitorka niż 3 lub 4 metry od 50 calowego telewizora. Twoja teoria jest inwalidą.

XDDDDD, Ins to mój faworyt ostatnio XD
Opublikowano

szybko Fanek daj jakiegos streama z DC w dobrej jakosci na moje rozkolotane serce".

już Ci daje przyjacielu, mam nadzieje, że poczujesz sie lepiej

http://www.twitch.tv/kev0134

Opublikowano

Prędzej zauważy się różnicę w rozdziałce siedząc pół metra od 19 calowego monitorka niż 3 lub 4 metry od 50 calowego telewizora. Twoja teoria jest inwalidą.

Jak zwykle robisz z siebie pośmiewisko. Wytłumacz czemu się mylę.

Opublikowano

A Wy jak spędzacie sobotni wieczór..?

2vt78ma.jpg

Edytowane przez k0ntra

Opublikowano

Nie rozumiesz, to Ty robisz z siebie posmiewisko, wczoraj toczyles wojnę że TV ma wpływ na wygładzanie krawędzi, po wysmianiu Cię stwierdziles że chodzi Ci o skaler który upscaluje obraz w przypadku wyświetlania obrazu innego niż natywne FHD a teraz piszesz że nikt nie zobaczy różnicy pomiędzy 900p(protip:które nie jest natywne) a 1080p które jest natywne dla TV XD

Quiz dla botkow : ile procent więcej jest pixeli w obrazie 1080p niż 900p

DDo wygrania worek buraków.

Opublikowano

no słabo z tym destiny :(

Opublikowano

Pewnie, że nie. A że dev dał ciała to już inna sprawa. Dobrze, że gierka była w miarę jadalna.

Ja pisałem do kidnappy. Swoją drogą dlaczego kidnappa jara się 1080p jak na swoim komputerku może mieć 4K?

Opublikowano

Nie rozumiesz, to Ty robisz z siebie posmiewisko, wczoraj toczyles wojnę że TV ma wpływ na wygładzanie krawędzi, po wysmianiu Cię stwierdziles że chodzi Ci o skaler który upscaluje obraz w przypadku wyświetlania obrazu innego niż natywne FHD a teraz piszesz że nikt nie zobaczy różnicy pomiędzy 900p(protip:które nie jest natywne) a 1080p które jest natywne dla TV XD

Wyśmiałeś tylko ty, przypominam. Nie znasz się to możesz wyśmiewać. Ktoś jeszcze zakwestionował, że różne modele TV, różnie wpływają na aliasing ?

Na dodatek nie umiesz czytać. Nie napisałem, że nikt nie zobaczy różnicy między 900p a 1080p, tylko że prędzej ktoś zauważy tą różnicę siedząc blisko monitora niż kilka metrów od telewizora.

Przykro mi, że znowu zrobiłeś z siebie idiotę.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

A Wy jak spędzacie sobotni wieczór..?

2vt78ma.jpg

Podaje rozwiazanie:

Kupujac szrota Destiny Acti rucha nas w kakalko.

Zgadlem?

Opublikowano

2vt78ma.jpg

Na załączonym zdjęciu słynne grywalne podróże międzyplanetarne, na które tak liczył YETI xD

Opublikowano

Well done, Sherlock.  :good:

Opublikowano

2vt78ma.jpg

Na załączonym zdjęciu słynne grywalne podróże międzyplanetarne, na które tak liczył YETI xD

Dat eksploracja kosmosu ;)

Opublikowano

Ja pisałem do kidnappy. Swoją drogą dlaczego kidnappa jara się 1080p jak na swoim komputerku może mieć 4K?

A skąd wiesz, że na PS3 mi nie przeszkadzało? Proszę pokaż mi taki post gdzie tak pisałem. Pokaż mi również post, w którym jaram się 1080p

Opublikowano

Wyśmiałeś tylko ty, przypominam. Nie znasz się to możesz wyśmiewać. Ktoś jeszcze zakwestionował, że różne modele TV, różnie wpływają na aliasing ?

Na dodatek nie umiesz czytać. Nie napisałem, że nikt nie zobaczy różnicy między 900p a 1080p, tylko że prędzej ktoś zauważy tą różnicę siedząc blisko monitora niż kilka metrów od telewizora.

Przykro mi, że znowu zrobiłeś z siebie idiotę.

Jak kiedyś sobie kupisz tv 50 cali, będziesz miał obie konsole i te same gry na nich to wrócimy do tej dyskusji, na chwilę obecną to myślisz że twoje ja jest najtwojsze bo możesz kogoś obrazić nazywając go idiota.

Tu jest grono graczy inteligentnych, umiacych dodawać i odejmować dzięki czemu wiedzą która konsola ma więcej gier, grono graczy bystrych którzy wiedzą że więcej znaczy lepiej, ogarniętych z matematyki na przynajmniej poziomie większości mniejszości, przypominam 1080p>900p,60fps>30fps,którzy dzięki inteligencji wiedzą że łącząc wyżej wymienione cechy charakteru najlepszym wyborem jest Sony PlayStation 4, nie chcę Cię urazić, nie pasujesz do tej dyskusji.

Opublikowano

trzeba być mocno upośledzonym by wybierać konsolę według pikseli, zamiast konkretnych gier.

Opublikowano

Jak kiedyś sobie kupisz tv 50 cali, będziesz miał obie konsole i te same gry na nich to wrócimy do tej dyskusji

Dawno i nieprawda xD Jak zwykle zrobiłeś z siebie pośmiewisko, a teraz próbujesz zmienić temat. Przykro mi. 

PS. Mam zgłosić tego podgracza za bycie technicznym januszem ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

A skąd wiesz, że na PS3 mi nie przeszkadzało? Proszę pokaż mi taki post gdzie tak pisałem. Pokaż mi również post, w którym jaram się 1080p

Może jeszcze bajeczke na dobranoc poczytać?

Tu jest grono graczy inteligentnych, umiacych dodawać i odejmować dzięki czemu wiedzą która konsola ma więcej gier, grono graczy bystrych którzy wiedzą że więcej znaczy lepiej, ogarniętych z matematyki na przynajmniej poziomie większości mniejszości, przypominam 1080p>900p,60fps>30fps,którzy dzięki inteligencji wiedzą że łącząc wyżej wymienione cechy charakteru najlepszym wyborem jest Sony PlayStation 4, nie chcę Cię urazić, nie pasujesz do tej dyskusji.

Sorry nie chciałbym cię urazić, ale do graczy inteligetnych ty chyba też nie pasujesz. Idąc twoim tokiem myślenia lepiej kupić PC 4K>1080p 120fps>60fps I CO TERAS?

Gra sama w sobie nie jest zla, ale tez nie porywa niczym szczegolnym. Chyba juz wolalbym by te studio stworzylo nowego Motorstorma na PS4, niz wyscigi zrobione w ten sposob. 250 zl za ta gre na bank bym nie dal. Odpalasz, wchodzisz w dany wyscig 4-6 minut i przechodzisz do kolejnego. gra sie przyjemnie, ale czegos brakuje. Brakuje na tyle, ze nawet tej kierownicy nie zaluje. Sama gra mnie nie powalila.

No i jeszcze te odliczanie na poboczach - totalny bezsens...

heh przykro się czyta po rocznym trzepaniu do gifów :empathy:

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.