Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

PC nie jest platforma do grania dla każdego szanującego sie gracza :)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jakoś na ps3 ci to nie przeszkadzało.

Pewnie, że nie. A że dev dał ciała to już inna sprawa. Dobrze, że gierka była w miarę jadalna.

Ja pisałem do kidnappy. Swoją drogą dlaczego kidnappa jara się 1080p jak na swoim komputerku może mieć 4K?

A skąd wiesz, że na PS3 mi nie przeszkadzało? Proszę pokaż mi taki post gdzie tak pisałem. Pokaż mi również post, w którym jaram się 1080p

Może jeszcze bajeczke na dobranoc poczytać?

Nie trzeba. Zacząłbyś najpierw od przestania (pipi)enia głupot. Bo wmawiasz mi rzeczy, których nigdy nie pisałem.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

No już nie kłam, że się nie jarasz tenejtipi na ps4

Opublikowano

Co tam będzie na tym xboksiku w 2015 oprócz kolejnego Halo?

Opublikowano

Kolejna Forza.

Opublikowano

screamride no nowy tomb rajder. no i quantum break.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano
Opublikowano

Przekonamy sie na e3, ms w przeciwienstwie do sony nie zapowiada gier na 3 lata do przodu.

Opublikowano

Przekonamy sie na e3, ms w przeciwienstwie do sony nie zapowiada gier na 3 lata do przodu.

Na e3 na drugą połowę roku MS też nie wiadomo ile nie zapowie , jedyny pewniak to FM6 z takich zapowiedzi.

Opublikowano

Scalebound i Phantom Dust przykładem.

Opublikowano

Kiedy to zapowiedzieli Alan Wake'a? W 2005 roku? xD

Opublikowano

Scalebound i Phantom Dust przykładem.

Phantom Dust akurat ma szansę wyjść pod koniec przyszłego roku biorąc pod uwagę, że model dystrybucji będzie pewnie podobny do KI.

Opublikowano

Alan Wake był początkowo tylko na PC, dopiero po 2 albo 3 latach gra ukierunkowała się jako ex na X360.

Opublikowano

Tu jest grono graczy inteligentnych, umiacych dodawać i odejmować dzięki czemu wiedzą która konsola ma więcej gier, grono graczy bystrych którzy wiedzą że więcej znaczy lepiej, ogarniętych z matematyki na przynajmniej poziomie większości mniejszości, przypominam 1080p>900p,60fps>30fps,którzy dzięki inteligencji wiedzą że łącząc wyżej wymienione cechy charakteru najlepszym wyborem jest Sony PlayStation 4, nie chcę Cię urazić, nie pasujesz do tej dyskusji.

Sorry nie chciałbym cię urazić, ale do graczy inteligetnych ty chyba też nie pasujesz. Idąc twoim tokiem myślenia lepiej kupić PC 4K>1080p 120fps>60fps I CO TERAS?

Nie rozumiesz bluber, wybieranie PC a Konsola to jak wybór pomiędzy skokiem na główkę na głęboką wodę lub skokiem na główkę na płytką wodę, to, który skok wybierzesz będzie zależało później od tego jak będziesz dalej żyć i co będziesz musiał poświęcić by mimo decyzji jaką się podjęło czuć się dalej nie odrzuconym a zarazem komfortowym w sytuacji w jakiej się znalazłeś.

Popisy przed znajomymi podczas skoku na płytką wodę można porównać do odpalenia Crysisa 3 w 4K 120fps, fajnie, zrobisz wrażenie, na 100%, ale co z tego? później znajomych nie będziesz miał, nie będziesz miał już czym imponować no i jak.

W przypadku skoku na głęboką wodę zanurzasz się w morzu możliwości, możliwości które Cie uczynią lepszym, bez piracenia, bez wyścigu o fps i rozdzielczość, bez kupywania 10 gier i tylko jednej z niej ogrania co zabija Twoje hobby, każda sztuka która wychodzi raz na 10 miesięcy jest jak lizak dla małego dziecka, chwila która nie chcesz by się skończyła.

Dodam tylko jeszcze że z czystego rozsądku i uzasadnienia powyżej, oczywistym jest wybór konsoli, a to którą konsolę należy wybrać to trzeba jeszcze raz przeczytać moj wcześniejszy post, lub być inteligentnym.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Kiedy to zapowiedzieli TLG i to na PS3 w 2009 ? xD

Alan Wake przynajmniej wyszedl i okazal sie solidnym tytulem, a TLG zostalo przesuniete na PS4 i cisza w temacie xD 

Opublikowano

Alan Wake był początkowo tylko na PC, dopiero po 2 albo 3 latach gra ukierunkowała się jako ex na X360.

Dobrze pamiętam Alan Wake'a na imprezie MS w 2005 roku i był to tytuł na X360.

Opublikowano

Prędzej zauważy się różnicę w rozdziałce siedząc pół metra od 19 calowego monitorka niż 3 lub 4 metry od 50 calowego telewizora. Twoja teoria jest inwalidą.

XDDDDD, Ins to mój faworyt ostatnio XD

Jak zwykle robisz z siebie pośmiewisko. Wytłumacz czemu się mylę.

Nie rozumiesz, to Ty robisz z siebie posmiewisko, wczoraj toczyles wojnę że TV ma wpływ na wygładzanie krawędzi, po wysmianiu Cię stwierdziles że chodzi Ci o skaler który upscaluje obraz w przypadku wyświetlania obrazu innego niż natywne FHD a teraz piszesz że nikt nie zobaczy różnicy pomiędzy 900p(protip:które nie jest natywne) a 1080p które jest natywne dla TV XD

Quiz dla botkow : ile procent więcej jest pixeli w obrazie 1080p niż 900p

DDo wygrania worek buraków.

Wyśmiałeś tylko ty, przypominam. Nie znasz się to możesz wyśmiewać. Ktoś jeszcze zakwestionował, że różne modele TV, różnie wpływają na aliasing ?

Na dodatek nie umiesz czytać. Nie napisałem, że nikt nie zobaczy różnicy między 900p a 1080p, tylko że prędzej ktoś zauważy tą różnicę siedząc blisko monitora niż kilka metrów od telewizora.

Przykro mi, że znowu zrobiłeś z siebie idiotę.

Ja się z ciebie śmiałem, prawie, że nie wykorkowałem, bo oddechu brakowało. Wybacz, ale głupoty plecisz.

Opublikowano

Argumenty godne klapa. Zniżę się do waszego poziomu:

Ja się prawie zesrałem jak zobaczylem, że się tu zalogowaleś. Wiedzialem, ze zadnych argumentów nie będzie.

Opublikowano

Ins znowu autodestrukcja, jaki ten temat jest przewidywalny :morning2:

Opublikowano

Ja się prawie zesrałem jak zobaczylem, że się tu zalogowaleś. Wiedzialem, ze zadnych argumentów nie będzie.

A ja się teraz opiłem, bo tak mi pojechałeś. A nie sory - opiłem się, bo mam przyjaciół, co u fanów Sony i Nintendo jest normą, bowiem wychowaliśmy się na wspólnym graniu. A nie jak na szrotach po sieci, gdzie zawsze tak na prawdę grasz sam.

Edit: Znaczy z kimś, ale przy konsoli sam. A nie o to chodzi. Nie dlatego jestem konsolomaniakiem. Tylko Nintendo i Sony.

Edytowane przez Mantis

Opublikowano

Ależ twoje argumenty mnie zniszczyły :) To co ? Nadal będziesz stereotypowym klapem, który tylko wali inwektywy czy ogarniesz to o czym pisałem i się do tego ustosunkujesz ?

Opublikowano

Argumenty Ins-a

Prędzej zauważy się różnicę w rozdziałce siedząc pół metra od 19 calowego monitorka niż 3 lub 4 metry od 50 calowego telewizora. Twoja teoria jest inwalidą.

Nie rozumiesz, to Ty robisz z siebie posmiewisko, wczoraj toczyles wojnę że TV ma wpływ na wygładzanie krawędzi, po wysmianiu Cię stwierdziles że chodzi Ci o skaler który upscaluje obraz w przypadku wyświetlania obrazu innego niż natywne FHD a teraz piszesz że nikt nie zobaczy różnicy pomiędzy 900p(protip:które nie jest natywne) a 1080p które jest natywne dla TV XD
Quiz dla botkow : ile procent więcej jest pixeli w obrazie 1080p niż 900p
DDo wygrania worek buraków.

Wyśmiałeś tylko ty, przypominam. Nie znasz się to możesz wyśmiewać. Ktoś jeszcze zakwestionował, że różne modele TV, różnie wpływają na aliasing ?

Na dodatek nie umiesz czytać. Nie napisałem, że nikt nie zobaczy różnicy między 900p a 1080p, tylko że prędzej ktoś zauważy tą różnicę siedząc blisko monitora niż kilka metrów od telewizora.

Przykro mi, że znowu zrobiłeś z siebie idiotę.

Jak kiedyś sobie kupisz tv 50 cali, będziesz miał obie konsole i te same gry na nich to wrócimy do tej dyskusji

Dawno i nieprawda xD Jak zwykle zrobiłeś z siebie pośmiewisko, a teraz próbujesz zmienić temat. Przykro mi. 

PS. Mam zgłosić tego podgracza za bycie technicznym januszem ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.