Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

exact nadal nie ogarnia czemu czemu predzej zauwazy sie roznice w rozdzielczosci siedzac pol metra od monitora niz siedzac 3 lub 4 metry od telewizora - coz, dziecie plejstejszyn, nie mozna wymagac zbyt wiele

Opublikowano

Ależ twoje argumenty mnie zniszczyły :) To co ? Nadal będziesz stereotypowym klapem, który tylko wali inwektywy czy ogarniesz to o czym pisałem i się do tego ustosunkujesz ?

A porozmawiamy o tym przy piwku?

Opublikowano

1080vs900, <gif>, 1080vs912, <gif, gif, gif>, kiedy tlg klapki?, ty nie masz friendów, ja jestem inteligentny.

jezu niech już będzie druga połowa 2015. ;/

Opublikowano

exact nadal nie ogarnia czemu czemu predzej zauwazy sie roznice w rozdzielczosci siedzac pol metra od monitora niz siedzac 3 lub 4 metry od telewizora - coz, dziecie plejstejszyn, nie mozna wymagac zbyt wiele

W jakiej odległości siedzisz od monitora?

Opublikowano

Pomine juz fakt, ze wiele osob gra 2-3 metry od 46 calowych telewizorow.

Opublikowano

Ależ twoje argumenty mnie zniszczyły :) To co ? Nadal będziesz stereotypowym klapem, który tylko wali inwektywy czy ogarniesz to o czym pisałem i się do tego ustosunkujesz ?

A porozmawiamy o tym przy piwku?

Nie chce rozpijac nieletnich.

W jakiej odległości siedzisz od monitora?

Pol metra, ale w sumie powiniem blizej bo moze cos mam ze wzrokiem , bo az nie chce sie wierzyc ze takie janusze w dyskusje ze mna wchodza.

Opublikowano

Od 2005 jestem na forum i mam niecałe 300 postów. Jak wy tyle tych postów napisaliście? Widocznie za dużo grałem przez te lata :empathy:

Opublikowano

50cm od monitora?

Jakie okulary nosisz?

Chyba za słabe, niestety nie ogarniam tak jak ty 60 klatek na jutubie. 

Opublikowano

Pytanie za sto - jak to jest być porażką, która miast PS4 wybiera Xboxa One?

Opublikowano

Nie wiem jak to jest, niestety kupiłem gejstacje 4 przed xbonem =/ Jedna z głupszych gejmingowych decyzji. Trzeba było kupić najpierw Wii U, potem Xbona, a kiedyś tam w 2017 ewentualnie PS4.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Dobra recka Destiny !

"as everyone bitching about the game they can't stop playing"  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dokładnie, już dawno to zauważyłem, na neogafie już 6 OT, masakra oO

Opublikowano

Nie wiem jak to jest, niestety kupiłem gejstacje 4 przed xbonem =/

To chyba normalna kolejność. Ja też po zakupie jedynego, prawilnego nextgena, planuję kiedyś konsolę dla nieogarów, szrota kupić. Dać szansę tej kupie złomu. Ale pierw WiiU, bo nie widzę życia, bez nowej Zeldy. Takiej gry xkupa nigdy nie dostanie. Ogólnie WiiU ma od groma hitów.

Opublikowano

Wiadomo, że Wii U nie ma konkurencji.

Ja też po zakupie jedynego, prawilnego nextgena, planuję kiedyś konsolę dla nieogarów, szrota kupić.

Widzę, że się rozumiemy. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jedyny, prawilny nextgen = PS4. Sory bro. 

Opublikowano

Wygadałeś się, za późno na korekte. No ale nie dziwię się, jakoś trzeba sobie tłumaczyć kupno lipnego next-gena.

Opublikowano

A widzieliscie Air Conflicts: Vietnam Ultimate Edition na PS4? Graficznie Driveclub sie chowa.

Opublikowano

A ja kupiłem XBona bo:

- jakość usług sieciowych jest o lata świetlne przed konkurencją

- jakość wykonania jest dużo lepsza

- pad to mistrzostwo świata

- na dzień dzisiejszy lepsza biblioteka gier

- moja 360 z 2006 po jednej naprawie gwarancyjnej działa do teraz

Do ps4 zniechęciło mnie:

- mulenie PSN (na PS3 dostawałem palpitacji)

- pad, który jest jak z poprzedniej epoki

- jakość jak z bazaru (gałki, plastiki)

- awaryjność ( 3x PS3 umarła po gwarancji, trzy nowe, kupione w sklepie - trzy cegły po ~1,5 roku na śmietnik)

Sorry ale 180 pikseli nie przekona mnie do kupna mulącego bubla po raz kolejny. Pomimo kilku naprawdę dobrych gier.

Opublikowano

Sorry za lansowanie się na nieszczęściu innych, ale chciałbym zapytać:

Czy ban irasa to czasowy czy permanentny exclusive? 

Opublikowano

Trwaj chwilo, o chwilo, jesteś piękna!

Opublikowano

Sorry za lansowanie się na nieszczęściu innych, ale chciałbym zapytać:

Czy ban irasa to czasowy czy permanentny exclusive? 

Niestety, czasowy ex. :/

Opublikowano

no właśnie minęło chyba 16 dni, to się zaniepokoiłem.

Opublikowano

16 dzień mija dzisiaj, czyli pewnie po południu się uaktywni.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.