Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dokładnie, już dawno to zauważyłem, na neogafie już 6 OT, masakra oO

Postów jest tyle bo ludzie się wymieniają informacjami gdzie i jak zdobyć coś sensownego (a nie zielony szrot) w tej posranej grze.

Zaraz minie miesiąc a klapy nadal udają że to dobra gra.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Sprzedać czy nie sprzedać PS4 ... Gdyby tylko Bloodborne wychodził na PC to nawet bym się nie zastanawiał. W przeciwieństwie do Xbona i Wii U ta konsola nie ma ciekawych exów praktycznie =/ Aż wstyd mi, że premiera Dełordera jest w moje 30ste urodziny. Taka specjalna okazja, a będzie się zawsze kojarzyć z takim gównem.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Pamiętam że narzekałeś kiedyś na exy ps3 przez pryzmat gameplayu. Zapytałem cię ,czy grałeś m.in. w Demon's Souls, na co odparłeś że ci nie podszedł. Ujmę sprawę prosto; Jesli nie podobał ci się pierwowzór soulsów, to i bloodborne nie podejdzie, bo to dzieło tego samego człowieka który stworzył DeS i DkS1:

ByYddSNCYAEThj1.jpg

No chyba że podchodzi ci także Persona 5. W czasie kiedy jrpg od Square poza wizualiami ssą tak mocno, to właśnie Atlus pokazał jak robić dobre jap. produkcje, nawet pomimo małego budżetu.

Opublikowano

Pamiętam że narzekałeś kiedyś na exy ps3 przez pryzmat gameplayu. Zapytałem cię ,czy grałeś m.in. w Demon's Souls, na co odparłeś że ci nie podszedł. Ujmę sprawę prosto; Jesli nie podobał ci się pierwowzór soulsów, to i bloodborne nie podejdzie, bo to dzieło tego samego człowieka który stworzył DeS i DkS1:

ByYddSNCYAEThj1.jpg

No chyba że podchodzi ci także Persona 5. W czasie kiedy jrpg od Square poza wizualiami ssą tak mocno, to właśnie Atlus pokazał jak robić dobre jap. produkcje, nawet pomimo małego budżetu.

Racja częściowa. Zdajesz sobie sprawę, dlaczego mi ta gra nie podpasowała ? Setting do jasnej cholery. Cudowny tytuł jest dla mnie praktycznie niegrywalny jeżeli jego realia mnie odpychają. Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile razy próbowałem pokochać RDRa ... niestety, westerny tak samo mnie odpychają jak laserki blasterki gejstejszonowów =/ 

No ale jak oglądam materiały z Bloodborna to mam po prostu mokro. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ja kiedy pierwszy raz zobaczyłem tonące w mrocznej zieleni Tower of Latrię inspirowaną Lovercroftem (i jak wkrótce się dowiedziałem także anime Berserker), czy nawiązujące do Silent Hill 3 bagniste podziemia z potępionymi kreaturami, wraz z Tym końcowym demonem, to byłem w siódmym... kręgu piekielnym. <3 Sam Bloodborne jest dla mnie z kolei tym czym powinien The Order.  

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

DriveClub- jak tak wygląda 1080/60 po rocznej obsuwie, to wole Ryse w 900  :turned:

I deszcz w DLC  :sorcerer:

QmxAhd.jpg

Żeby nie było, gify zawsze na propsie.

yfmzve.gif

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

900p, gorsze cienie, mniej roślinności na swiecie (brak trawy ver. 2). No jest beka z xboksika. I to jeszcze taki tytuł z korzeniami past genowymi. A tak się haven i kubsonik cieszyli, taka ulga była, że zielony szrot jednak nie taki szrotowy xD

jeszcze troche i moze bedzie to 1080p na xbonie, kosztem detali i klatek. Taka beka byla z trawy w mafii, karma to kurtyzana.
Opublikowano

Wycieklo zdjecie z nowego Final Fantasy, Japonia wraca w wielkim stylu!

iu8won5TLTsd1.png

XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

FFXV, to będzie wielki powrót serii, ale tak jak z MGS, boty nie znają wielkości i geniuszu tych gier, bo kiedy baroni ogrywali FF na PSX, czy FFX na PS2, to oni nie wiedzieli co to psx lub strzelali do skrzatow w pierwszym gejlo.

Współczuję im, ominęło ich tyle magicznych gier, przez co mają tak zj.ebane gusta.

Zapalny internetowy znicz i wpisujemy miasta.

[*]

Edytowane przez YETI

Opublikowano
niestety, westerny tak samo mnie odpychają jak laserki blasterki

XD

Jesteś xbotem a odpychają cię laserki blasterki. To po co ci ten x-box w takim razie?

@Yeti. sama prawda.

FFVII_Sephiroth_Temple_of_Ancients.jpg

FFVII czy FFX >Xbox

A o to jak toczy się beczunie z xboxa

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Nie umiemy czytać ? Czyżby plejstejszyn robiło z ludzi analfabetów ? 

Opublikowano

Ciąg dalszy beki z x-boxa jeden. Przewińcie do 20ej sekundy. Oto jak można parkować samochody w drugim horyzoncie.

Opublikowano

Tutaj masz kontakt z przyrodą, w przeciwieństwie do drajwklapa gdzie jest niby milion drzew. 

Opublikowano

Ciąg dalszy beki z x-boxa jeden. Przewińcie do 20ej sekundy. Oto jak można parkować samochody w drugim horyzoncie.

Jak byk jest napisane ze jechala jakas dziewczyna, Horizon 2 po prostu odwzorowuje jakie cuda moze wyprawiac plec piekna na drodze (albo polu).

Opublikowano

Ile przestrzeni,  nie to co po pół metra z lewej i prawej w DC. 

Ale za to milion drzew w tle LOL 

EDIT

PS

Tu tacy baroni i beton, ze dostaję łorna za spoiler(z tyłka) TLOU- ponad rok po premierze, bo nie każdy ograł  :sorcerer: Xbot ograł, a baroni czekają na plusa  :ninja:

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

A co mnie obchodzi kontakt z przyrodą, ja tylko tocze bekę z tego, że można zaparkować w gierce na drzewie w pozycji pionowej :D No i co z tego, że jechała dziewczyna, to niczego nie zmienia.

@luck1985. Nie wiem co się dziwisz tutaj kiedyś ludzie dostawali warny na spoilerowanie kilkunastoletniego FFVII

Opublikowano

Ktoś pamięta jak baron Komodo w temacie o nowym numerze PSXE zaspoilerował SH2 i FFVII w jednym poście ? Ktoś wyciągnął konsekwencje ?

Opublikowano

Jak ktoś może narzekać na jakieś poduszkowce w driveclub, jak jazda po polach wygląda w tej grze po prostu tragicznie?
Opublikowano

Dawno o tym pisałem, oczywiście hipokryzja botom nie pozwala przyznac mi racji.

Opublikowano

YgOZAHE.jpg

Te leżące ciała przypomniały mi epokę Dooma i Wolfa 3D. XD

Tak, to wersja PS4. Beka z nieudaczników z ND. Jeszcze miesiąc i Rockstar pokaże im jak się to powinno robić. :yes:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jedzie po polu tak jakby jechał po asfalcie, mocno to jest popsute ale gra promuje takie skracanie drogi więc w oczach Botów to jest zaleta a nie wada. 

Opublikowano

Jakbyś zagrał, a nie był klapem to byś wiedział, że nie jeździ się tak samo jak po asfalcie. Klappers gonna klap.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.