Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

z wczorajszej prezentacji:

" @DRIVECLUB is by far the greatest graphical game ever released commercially. Massive kudos to the team. WOW.  "

Driveclub’s Graphics Look a Ton Better in Motion on PS4 than in Gameplay Screenshots

"The one thing that did blow me away was the graphics. The sceneries are absolutely stunning as you are driving by. The way the clouds move, the lighting effects of the sun flickering in through your windscreen or bouncing off your car. In the individual race mode you can even adjust the time-lapse of the day/night cycle so that you can fully appreciate the light changes as you race." said Xgoloth.

nie mogło zabraknąć gifa

DC11aff4c.gif

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Akurat z tym ''promuje'' to troche poplynoles. W normalnych wyscigach nie mozesz sobie nie wiadomo jak skracac zakretow bo musisz zaliczyc poszczegolne check pointy na trasie. Ale skad Ty to mozesz wiedziec, wracaj lepiej do tematu o lamiacych sie padach, w czasie gry serwis Sony niedomaga jestes ich jedyna nadzieja.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

" @DRIVECLUB is by far the greatest graphical game ever released commercially. Massive kudos to the team. WOW.  "

Driveclub’s Graphics Look a Ton Better in Motion on PS4 than in Gameplay Screenshots

"The one thing that did blow me away was the graphics. The sceneries are absolutely stunning as you are driving by. The way the clouds move, the lighting effects of the sun flickering in through your windscreen or bouncing off your car. In the individual race mode you can even adjust the time-lapse of the day/night cycle so that you can fully appreciate the light changes as you race." said Xgoloth.

poczatek generacji a juz poziom graficzny ktorego xbone nigdy nie osiagnie
Opublikowano

Ciąg dalszy beki z x-boxa jeden. Przewińcie do 20ej sekundy. Oto jak można parkować samochody w drugim horyzoncie.

Jedzie po polu tak jakby jechał po asfalcie, mocno to jest popsute ale gra promuje takie skracanie drogi więc w oczach Botów to jest zaleta a nie wada. 

Owszem,Horizon na kazdym kroku podkłada ścinanie zakrętów, przejazd na skróty czy jazdę po burakach.

Tu masz mój przejazd, tak wygląda najbardziej asfaltowy wyścig w tej grze w jakim można wziąć udział, inne to jazda po burakach, szutrach itd. szkoda tylko że takich tras jest baaaaardzo mało.

Opublikowano

poczatek generacji a juz poziom graficzny ktorego xbone nigdy nie osiagnie

Co prawda to prawda. Jedyny, prawilny szrot zwany Xbox One nigdy takiego wykonania nie osiągnie. Mega beka z botków.

Opublikowano

lol exact, to nie jest najbardziej asfaltowy wyścig, czemu klapisz. Przecież są eventy w miasteczkach gdzie nie masz możliwości buraczenia. 

Opublikowano

Obecnie zadna konsola nie ofertuje exclusivow typu "Oh shit!". Pamietam jak bylem szczylem, pieniedzy tyle co nic, kupic oryginalna gierke to chyba raz na 2 miesiace bylo mozna, wzialem do łapy Neo Plus w kibelku a tam informacja ze Resident Evil exclusive na Gamecube'a bedzie i Sony moze sie pocalowac w pompke. Prawie rozerwalem sedes ze zlosci.

Opublikowano

eX4cT- graj w FM5 i skończ sapać o problemach z tyłka. 

Ma być soczyście, a nie realnie. 

Opublikowano

Exact ni to klapek ni to bot, nie wiem o co chodzi.

Opublikowano

Kupił XO i narzeka, chyba sprzeda.

Kupił FH2 i narzeka 

:sorcerer:

Opublikowano

4d86f0a2edc8265e9a1dadb1cca82d165ca2d76a

@Velius

Znam ten bol, pamietam jak sie zastanawialem dlaczego ta gra jest tylko na gamecuba ? "Przeciez Wczesniej gralem na PSXie we wszystkie czesci, to nie ma sensu".

No ale w koncu wyszlo, na PS2 ... PS3... Xboxa 360... PC (2 razy) ... iOS'a i Androida xD

Opublikowano

Jestem osobą która docenia dobro a walczy ze złem.

Mówiłem to wiele razy, w tamtej generacji X360 był tą najważniejszą konsolą a PS3 było świetne do exów i filmów BR

W tej PS4 jest konoslą najważniejszą. a Xbox One do ogrywania exów.

Opublikowano

eX4ct po prostu nie może przeżyć, że najlepsze gry wyścigowe od 8 lat to ex'y Xboksa. PD wykończyło GT na PS3 serwując jedne z najbardziej nierównych i niedopracowanych gier ostatnich lat. W DC podobno nawet ustawień aut czy poziomów trudności nie można zmieniać :D, a FM i FH to zawsze najlepsze racery na konsolach w roku premiery, czyli od startu nowej generacji - pewnie co rok.

Opublikowano

Niby prawda, ale mając do wyboru lepszego pada i lepszą usługę sieciową kontra rozdzielczość raczej skłaniałbym się do opcji pierwszej.

Opublikowano

Nie dość, że lepsza usługa sieciowa na Xbonie, to jeszcze sporo tańsza. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Niby prawda, ale mając do wyboru lepszego pada i lepszą usługę sieciową kontra rozdzielczość raczej skłaniałbym się do opcji pierwszej.

Niby prawda, ale usługa sieciowa jest porównywalna, poziom wykonania pada powinienem napisać że w Xboxie jest gorszy bo mi RT skrzypi a w DS4 nic się nie dzieje, a sam komfort grania na padach jest dla mnie porównywalny, owszem ten od Xboxa jest lepszy ale nie jest to różnica by grać w PESa w 720p

Opublikowano

no akurat z padem to niektorzy w tej generacji mocno przesadzaja i porownuja je do roznic z zeszlej generacji. Cala masa fanow Xboxa przesiadajaca sie na PS4 twierdzi, ze pad jest wygodny i swietnie lezy w lapach.

No i zgadza sie - dla mnie bumpery w padzie od One sa (pipi)owe, nie tyle ze skrzypia, po prostu wygodniej w taka FIFE gra mi sie na zwyklych R'kach od DS. No i tak - tez nie wybralbym gier w 720p przez pryzmat wubrujacych galek...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Bumpery zrobione specjalnie pod "bumper jumper". Dla mnie bosko, ale jeżeli chodzi o inne gry niż Halo to faktycznie może byś średnio.

Ale o jakich wibrujących gałkach piszesz to ja nie wiem. EAsye, miałeś tego pada w rękach w ogóle ?

Opublikowano

może o coś innego wibrującego mu chodzi?

11443941b4e9811b2a04b188ae9b20731b40fc88

Niby prawda, ale usługa sieciowa jest porównywalna

Pórównywalna my ass, chyba, że te gierki indie w cenie abonamentu to dla ciebie dealbreaker, ale jeszcze nie widziałem miesiąca żeby ktoś się jarał lineupem na ps4.

Opublikowano

A R2 i L2 jak skrzypio w tym DS4 + niezawodne gumy  :yucky:

Opublikowano

Jakbyś zagrał, a nie był klapem to byś wiedział, że nie jeździ się tak samo jak po asfalcie. Klappers gonna klap.

Nie muszę grać, przecież oglądam na youtube i widzę jak auto z lekkością osiąga ponad 100 km/h gdzie powinno ledwo kołami buksować w piachu. Klapy syfu sobie nie dadzą wcisnąć. Bądź oto spokojny.  :thumbsup:

Opublikowano

Nie muszę grać, przecież oglądam na youtube

Klapki w jednym zdaniu. Można zamykać temat.

Opublikowano

Nie muszę grać, przecież oglądam na youtube

Jaki janusz xD

Nie mam zamiaru wyprowadzać cię z błędu. Jak się jest klapiszczem to chyba lepiej żyć w alternatywnej rzeczywistości.

Opublikowano

Może dlatego, że to arcade, a nie sim? W NFS też narzekasz, że lambo zapierdalasz po piachu 200+km/h?

Opublikowano

a FM i FH to zawsze najlepsze racery na konsolach w roku premiery, czyli od startu nowej generacji - pewnie co rok.

Nie zapominaj że jest szansa na kolejne wyścigowe IP na XO :)

Edytowane przez Karas

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.