Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

a FM i FH to zawsze najlepsze racery na konsolach w roku premiery, czyli od startu nowej generacji - pewnie co rok.

Nie zapominaj Don że jest szansa na kolejne wyścigowe IP na XO :)

To i tak będzie wtedy jeden racer na rok, z tym, że FM i FH by przeszły z 2 na 3 letni cykl produkcyjny. MS nie wyda 2 racerów w tym samym roku.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie muszę grać, przecież oglądam na youtube

Klapki w jednym zdaniu. Można zamykać temat.

A teraz przypomnij sobie ile botków pisało o oglądaniu P.T. na youtubie XDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ktoś już tu kiedyś zasłynął z tego ze The Last of US ogląda na youtube, dlaczego nie miałbym tego samego robić z Xbotem ;) Chociaż z wyścigami to akurat prawda, te trzeba poczuć w dłoni a przygodówki można oglądać. 

Macie tam jakieś ciekawe przygodówki na tym Xboxie czy muszę czekać aż pojawią się gameplaye z Rise of Tomb Raider  :sweat:

Opublikowano

A teraz przypomnij sobie ile botków pisało oglądaniu P.T. na youtubie XDDDDDDDDDDDDDDD

wut ? 

Opublikowano

Ktoś już tu kiedyś zasłynął z tego ze The Last of US ogląda na youtube,

To jakiś od was, który ma ps4. Własnie to jest u was przerażające, boty przynajmniej kupią te ps3/4 ograją, zobaczą na własne oczy a potem bedą mówić a klapersy a bo widziałem na streamie/yt/nie grałem. Nawet mi was nie żal, wielcy wyznawcy marki a najlepszej gry na ich konsoli nie ograli lol.

Opublikowano

A teraz przypomnij sobie ile botków pisało oglądaniu P.T. na youtubie XDDDDDDDDDDDDDDD

1411804721799.jpg

Opublikowano

FFXV, to będzie wielki powrót serii, ale tak jak z MGS, boty nie znają wielkości i geniuszu tych gier, bo kiedy baroni ogrywali FF na PSX, czy FFX na PS2, to oni nie wiedzieli co to psx lub strzelali do skrzatow w pierwszym gejlo. 

Współczuję im, ominęło ich tyle magicznych gier, przez co mają tak zj.ebane gusta.

mój dobry kolega yeti dobrze prawi. gdzie wy wtedy byliście? macie wy w ogóle czelność nazywać się graczami? żałosne...

Opublikowano

a FM i FH to zawsze najlepsze racery na konsolach w roku premiery, czyli od startu nowej generacji - pewnie co rok.

Nie zapominaj Don że jest szansa na kolejne wyścigowe IP na XO :)

To i tak będzie wtedy jeden racer na rok, z tym, że FM i FH by przeszły z 2 na 3 letni cykl produkcyjny. MS nie wyda 2 racerów w tym samym roku.

Nie chodziło mi o wydawanie dwóch w jednym roku tyle o to że do dwóch wymienionych prawdopodobnie dojdzie trzeci zapewne równie świetny tytuł , co pozwoliło by jeszcze bardziej w temacie konsolowych wyścigów dominować MS :)

Opublikowano

W ogóle beczunia, FH2 średnia ocen 87,30% a hajpowane destiny 76,82% a klapki sobie wmawiają, że gra jest super bo miał być mesjasz, do tego activision zapłaciło za recki żeby nie było totalnej żenady :teehee:

Opublikowano

Dobre jest to, że jak skrytykowałem Destiny za balasowate multi, to klapy stwierdziły żem lama i muszę strzelać w głowę xD Sherlocki yebane ;]

Ja rozumiem, że ten najsłabszy tytuł Bungie ma multi, które jest lepsze niż cokolwiek wyszło na PS3/4 no ale bez przesady. 

Opublikowano

Ale FH2 i Destiny to nie są gry które można ze sobą porównać. Poczekaj do środy i wówczas porównaj FH2 z DriveClub i dopiero wtedy będzie można zestawić ze sobą konkurencyjne dwie gry. 

O Destiny się nie wypowiadam, nie ciągnie mnie do tamtego świata i nie grałem w te Killzonowe i pochodne Gears Of War pif pafy.

Opublikowano

donsterydo - to zależy, MS w październiku wypluwa na XO: FH2, SO, PS i drugi sezon do KI więc może i wydać FH6 na jesień, na wiosnę nowe IP w temacie racerów, na kolejną jesień FH3.

Opublikowano

FFXV, to będzie wielki powrót serii, ale tak jak z MGS, boty nie znają wielkości i geniuszu tych gier, bo kiedy baroni ogrywali FF na PSX, czy FFX na PS2, to oni nie wiedzieli co to psx lub strzelali do skrzatow w pierwszym gejlo. 

Współczuję im, ominęło ich tyle magicznych gier, przez co mają tak zj.ebane gusta.

mój dobry kolega yeti dobrze prawi. gdzie wy wtedy byliście? macie wy w ogóle czelność nazywać się graczami? żałosne...

O ile dobrze pamietam Yeti siedzial w dziale Halo i zagrywal sie z nami w " pierwsze gejlo" :)

Edytowane przez JuanMag

Opublikowano

sami zdrajcy playstation. najpierw bluber, teraz yeti :(. czy na nikogo nie można już liczyć?

Opublikowano

Syni marnotrawni wracają to świaniaka zabić i wino wytoczyć, tak jak pismo uczy, a nie.

w sumie jeden z nich to bluber to sam nie wiem jak z tym świniakiem ;p

Opublikowano

nie rozumiem takich chorągiewek co nie potrafią się nawet określić. yeti niby prawilny klap, a teraz wychodzą brudy z przeszłości no i pisze, że niby kupi xboksa dla halo: guardians. exact to samo: hejt na xboksa non stop ale po burakach jakoś jeździ. gorsze to to od botków :confused:.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

YETI i Exact cisną  ale i tak ostro grają na Xboxach, bo nie mają takich gier na ukochanej plejstacji. Jak to świadczy o Sony i ich slejwach ? 

Opublikowano

najlepszy gify tylko na PS4

Opublikowano

najlepszy gify tylko na PS4

w koncu napisales cos z sensem

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Witam, wróciłem! Niestety nie mogę jechać z botkami tak, jak na to zasługują, bo konfitury tylko czekają na okazję. Na szczęście branża nie zawodzi i sama ładnie wdeptuje zielonych w glebę. 720p w piłce kopanej?  :lol: Oczywiście teraz to wina biednego Konami, ale jak Orange Boxa albo Mafię 2 na PS3 klepał podrzędny dev bez doświadczenia, to botom nie przeszkadzało w kręceniu beki. 900p, obcięte cienie i BRAK TRAWY(!!!) - nie ma alarmu, a jeszcze nie dawno wystarczyło inne nasycenie barw albo QAA w miejsce MSAA, żeby odtrąbić zwycięstwo i "multiplatformy tylko na xboxie" :rofl: Takie bomby, a to dopiero październik i początek jesiennego wysypu gier. Pod koniec listopada po niektórych nie będzie czego z ziemi zdrapywać :good2:

Opublikowano

brakowało nam ciebie iras, dobre bomby prawdy na dzień dobry.

Opublikowano

Witam, wróciłem! Niestety nie mogę jechać z botkami tak, jak na to zasługują, bo konfitury tylko czekają na okazję. Na szczęście branża nie zawodzi i sama ładnie wdeptuje zielonych w glebę. 720p w piłce kopanej? :lol: Oczywiście teraz to wina biednego Konami, ale jak Orange Boxa albo Mafię 2 na PS3 klepał podrzędny dev bez doświadczenia, to botom nie przeszkadzało w kręceniu beki. 900p, obcięte cienie i BRAK TRAWY(!!!) - nie ma alarmu, a jeszcze nie dawno wystarczyło inne nasycenie barw albo QAA w miejsce MSAA, żeby odtrąbić zwycięstwo i "multiplatformy tylko na xboxie" :rofl: Takie bomby, a to dopiero październik i początek jesiennego wysypu gier. Pod koniec listopada po niektórych nie będzie czego z ziemi zdrapywać :good2:

Brawo, sama prawda.

Opublikowano

A było tak wspaniale w CW. :confused:

Kyo WIERZYMY W CIEBIE.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

O ile dobrze pamietam Yeti siedzial w dziale Halo i zagrywal sie z nami w " pierwsze gejlo" :)

W przerwie między graniem w Halo, ogrywałem perły na PS2, xboxa czy GC. Zaś za czasów PSX w hejlo się nie grało, bo nie było czegoś takiego jak x-box (ledwo ta nazwa mi przeszła przez klawiaturę). Boty w tym czasie mogły jedynie poprosić swoich rodziców o śliniak, a co starsi o elementarz. Jak już podrośli na tyle, że nie wyjadali gilów z nosa, to ogrywali gry na PC, bo PSX czy PS2 rodzice nie chcieli kupić, wiadomo pc do nauki. Przez te wszystkie lata ogrywania szrotów na pc i ślinienia się do konsolowych hitów takich jak Crash, MedieEvil, ISS Pro, Tekken, MGS czy FF (moge tak jeszcze przez kilka godzin), wyrobili sobie nienawiść do marki Sony, bo na pc to tylko NFS, Boulder dash i pasjans. Gdy już nastał ten wielce oczekiwany dzień, gdy młody bot mógł sobie pozwolić na kupno konsoli, to oczywiście z nienawiści do jedynej słusznej marki, wybrał "konsole" microsoftu, z którym to przez lata był związany dzięki kochanym rodzicom.

Pamiętam pierwszy zlot forumka w Graboszycach, gdzie domek halo frekaów wyglądał jak przedszkole bez przedszkolanki (kazdy zastanawiał się, gdzie ich rodzice), gdzie domki, w których ogrywało sie tak kultowe gry jak PES, Tekken czy Soul Calibur były zajmowana przez osoby, które dumnie chodził z pierwszym wąsem pod nosem. Teka potwierdzi, z resztą może nie pamiętać, bo przeholował z tym jednym piwem, co się dla niego źle skończyło.

I tak moim drodzy powstała rasa botów, która powoli przechodzi do historii.

PS. A Halo jak i Girsy mocno szanuje za bardzo dobry multiplayer, w tej kwestii nie zmieniło się nic.

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.