Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

potwierdzam wszystko to co piszei yeti. tak jak mówiłem - gejlo to się można było jarać za gó.wniarza. teraz po latach wybór jest tylko jeden i doskonale wiecie jaki.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dlaczego lizesz szybe?

Bo chce mi sie pic :(

Aaaa ok 

Moja pierwsza wymiana zdan na zywo z userem tk___tk

Yeti nawet podobno ze mna w domku mieszkal xD 

Opublikowano

Nie no, gejlo należy sie jarać także i dziś, bo to świetna gra i gdyby nie H5, to pewnie bym nigdy nie kupił xbona. Ale hejlo i Girsy to jedyne jadalne gry z pośród tych zgniłych i spleśniałych, xboxowych eksów.

Yeti nawet podobno ze mna w domku mieszkal xD 

Nie inaczej, był jeszcze Tokar, Jaczes, Hela i chyba Ins, to z forumka, zapewne jeszcze ktoś, ale to było jakieś 40kg temu ;)

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Moja pierwsza wymiana zdan na zywo z userem tk___tk

wcale, że nie bo dzień wcześniej graliśmy w doa3 i co rozyebałem lamusie :P. ogólnie rzecz biorąc to grając na xboksie byłem tak nieszczęśliwy, że musiałem sięgnąć po alkohol w dość młodym wieku. teraz zrozumiałem swój błąd, jestem trzeźwy i gram na playstation.

Opublikowano

ogólnie rzecz biorąc to grając na xboksie byłem tak nieszczęśliwy, że musiałem sięgnąć po alkohol w dość młodym wieku. teraz zrozumiałem swój błąd, jestem trzeźwy i gram na playstation.

Ja wciąż czuję absmak że wybierając konsolę z zielonym logiem ominęły cie takie perełki jak mgs3 subsistence, sotc, ico, okami, dq8, tlou, demons souls (tu rozpoczyna się lista tytułów, które można by wymieniać godzinami) i co gorsza piszesz tak tylko dla jaj. :/

A żeby było jeszcze dramatyczniej, nie słuchasz dobrych rad by nadrobić Trójkę przed MGS V :(

Opublikowano

TK nie pamietam bo bylem na ciagu magicznego proszku a skoro nie pamietam to tak nie bylo 

Opublikowano

ogólnie rzecz biorąc to grając na xboksie byłem tak nieszczęśliwy, że musiałem sięgnąć po alkohol w dość młodym wieku. teraz zrozumiałem swój błąd, jestem trzeźwy i gram na playstation.

Ja wciąż czuję absmak że wybierając konsolę z zielonym logiem ominęły cie takie perełki jak mgs3 subsistence, sotc, ico, okami, dq8, tlou, demons souls (tu rozpoczyna się lista tytułów, które można by wymieniać godzinami) i co gorsza piszesz tak tylko dla jaj. :/

A żeby było jeszcze dramatyczniej, nie słuchasz dobrych rad by nadrobić Trójkę przed MGS V :(

No bo mając xboxa to nie można grać na innym sprzęcie?
Opublikowano

a to nie wiedziales ze przy kupnie konsoli podpisuje sie cyrograf ?

Opublikowano

Ja wciąż czuję absmak że wybierając konsolę z zielonym logiem ominęły cie takie perełki jak mgs3 subsistence, sotc, ico, okami, dq8, tlou, demons souls (tu rozpoczyna się lista tytułów, które można by wymieniać godzinami) i co gorsza piszesz tak tylko dla jaj. :confused:

Wymieniasz PS2 czy PS3 i remastery? 

SOTC- sorry, ale w to się nie da grać. Jak ktoś miał farta, to ograł na PS2. Dzisiaj polecam omijać szerokim łukiem. Zrobiłem próbę na PS3. Wyłączyłem po 10 minutach. Ico ujdzie. 

MGS ogra na 360. 

Okami na wii  :sorcerer:

Opublikowano

No bo mając xboxa to nie można grać na innym sprzęcie?

można ale żadnej z wyżej wymienionych nie widziałem w jego top 25, a przecież każdy kto ukończy okami i sotc wrzuca je do gier wrzechczasów, c'nie? :sorcerer:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Ja wciąż czuję absmak że wybierając konsolę z zielonym logiem ominęły cie takie perełki jak mgs3 subsistence, sotc, ico, okami, dq8, tlou, demons souls (tu rozpoczyna się lista tytułów, które można by wymieniać godzinami) i co gorsza piszesz tak tylko dla jaj. :confused:

SOTC- sorry, ale w to się nie da grać. Jak ktoś miał farta, to ograł na PS2. Dzisiaj polecam omijać szerokim łukiem. Zrobiłem próbę na PS3. Wyłączyłem po 10 minutach.

Prawilny z ciebie xbot. Będą z ciebie zieloni ludzie.

Opublikowano

Dlaczego w shadow of the colossus nie da sie grac na ps3? chodzi lepiej niz na czarnuli ;/ tylko janusz moze cos takiego napisac.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

mgs3 obiecam ograć przed premierą piątki, sotc, ico, dq8, demon's souls i okami mam nadzieję, że będą do pogrania za pośrednictwem znakomitej usługi Playstation Now. w tlou grałem. ale przed soulsami oczywiście bloodborne bo gify wyglądają nieziemsko.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

SOTC- sorry, ale w to się nie da grać. Jak ktoś miał farta, to ograł na PS2. Dzisiaj polecam omijać szerokim łukiem. Zrobiłem próbę na PS3. Wyłączyłem po 10 minutach. Ico ujdzie. 

MGS ogra na 360. 

Okami na wii  :sorcerer:

SOTC ma lepsze sterowanie i system walki niż ICO. Jeśli gra odrzuca cię po zaledwie 10 minutach, tu nawet nie można mówić o dobrej woli. 

MGS3 i Okami są dostępne na 360-tce i wii. Za czasów VI generacji były jednak exami, więc pozostaje tylko nadrabianie zaległości. 

Opublikowano

no, ale jak? grać w takie perełki na xboksie? toż to nie po bożemu...

Opublikowano

Okami nie jest dostępne na 360tce. Sama myśl o takiej możliwości ogarnia mnie paraliżem.

Opublikowano

Okami nie jest dostępne na 360tce. Sama myśl o takiej możliwości ogarnia mnie paraliżem.

Bo i tak by tego nikt nie kupił, te janusze graja tylko w kosmiczne pifpaf i wyscigi.
Opublikowano

Już bez przesady z tym Okami na X360, najlepsza konsola VII generacji uchowała się przed chińskimi bajkami (ch,uj i pedalstwo, tfu).

Opublikowano

Bo i tak by tego nikt nie kupił, te janusze graja tylko w kosmiczne pifpaf i wyscigi.

Wiadomo. Dla nich wulkanem kreatywności i wyżyny szaleństwa to trochę jaśniejsze kolorki w Horizon.

Opublikowano

wiem, wiem. powinienem uściślić że mgs3 jest na 360-tce, a Okami na wii. 

teka grałem w ninja gaiden black na x-boxie i nie rzygałem, wierzę że i tobie się uda!

Opublikowano

Nie wiem jak u reszty botów,ale moje grabie od Forzy wyglądają tak

29oj3o4.jpg

A co u klapków, dalej jedyny ból

2zftnx4.png

Opublikowano

Od tego walenia do sceenów porobiły ci się odciski :confused:

Opublikowano

az tak niewygodny ten pad od xbona?

Opublikowano

Lekkie sprostowanie jezeli chodzi o trawe w Mordorze. Na XO trawa jak najbardziej jest, niestety sredniowieczny RAM nie pozwala na nic wiecej niz odpowiednik PCtowego low. PS4 za to ze swoim GDRR5 pozwala na osiogniecie jakosci trawy odpowiadajacemu PCtowemu medium.

Juz nie przeszkadzam, mozecie bekowac dalej.

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.