Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czy dałbym radę ograć pierwszego MGS.

dałbyś radę. chyba, że odrzuca cię brak cover systemu, regeneracji życia i drzewka umiejętności.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Sut- ta jedynka, to jakaś po patchu z paczką HD texture? lol 

Wykonałem próbę na PSP swego czasu i odpuściłem. Grałeś na Pc zapewne.

Opublikowano

Jeśli mowa o Forzie Horizon 2 to gra wywalila mi się więcej razy niż Battlefielda od dnia premiery.

Oczywiście występują zamrożenia, są jaja ze zmianą biegów, czasem wywala głos z gry lub głos się zawiesza

xD miazga ty nawet miałeś problem z ustawieniem kinecta zeby komendy głosowe działały, wiec nie dziwie sie ze masz problemy z grami na xbox one
Już zostało dawno ustalone że wynikało to z winy M$, oczywiście M$ nie zyskał dzięki tej zagrywce w oczach Irlandczyków, bo to co oni zrobili można porównać do ustawienia obywatelstwa niemieckiego lub rosyjskiego by móc porozmawiać z kinectem po Polsku.

Tobie może by to nie przeszkadzało ale osobom które chodziły w szkole na historię myślę że by to przeszkadzało.

Opublikowano

Nie, zwykła surowa. Tak, na PC.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Xboty grają tylko w szczelanki hulanki to potem pyerdolą że w rdr źle się koniem jeździ. xD

Wypraszam sobie.

Ty nie jesteś jak oni :* 

Opublikowano

a co ci uniemożliwiło grę?

Opublikowano

Żeby nie było- MGS ograłem na PSX przed premierą  :pirate:  Takie czasy....

Z(pipi)em graficznym nie jestem i benchmarków nie śledzę, ale gra z połowy lat 90 odstrasza trochę pikselami. 

Grzybek w PSP nie zastąpił nigdy analoga + brak drugiego grzybka. 

Opublikowano

@nobody - znowu to samo, p4 golden, ktora wszyscy ograli na ps2. Valkyria to taktyczny rpg (advance wars to chyba nie jest jrpg?), a ni no kuni jest slabsza gra od vesperii.

Co do demona to kazdy ma swoje zdanie, mi sie bardziej podobal wiedzmin, oceny w tym porownaniu takze sa bardzo podobne.

Opublikowano

Najlepsze jest Xenoblade, ale co bot moze wiedziec o grach na Wii.

Opublikowano

to jak dany tytul mozna ograc tez na pc to jest to wkoncu ex na xboxa czy nie?

i co z tym tomb raiderem - czasowy ex czy nie?

Opublikowano

@nobody - znowu to samo, p4 golden, ktora wszyscy ograli na ps2. Valkyria to taktyczny rpg (advance wars to chyba nie jest jrpg?).

szczegóły, szczegóły.

Opublikowano

Jak gardzisz blacharzami to ex na xboxa, jak grasz na taborecie to won na pclaba, tyle w temacie.

Opublikowano

Slyszalem ze na xboxie sa achievementy za ogladanie filmow i pracowanie w excelu.

Opublikowano

Na ppe jest napisane że jeszcze nic nie jest przesądzone w sprawie tr.

Opublikowano

Czytam posta jakiejś natki, pietruszki czy coś takiego - podobno klapy nie grały w KotOR'a :lol: KotOR'a przeszedłem już chyba na trzech platformach. Dlaczego zielonym się wydaje, że tylko oni mają patent na ogrywanie gier z różnych platform?

Opublikowano

Gra mogła zachwycić na PS2, HD Collection- to tylko nazwa. Remaster z tego żaden. Mogli poprawić całą grę. Coś jak pierwsze Halo.

Po ograniu RDR jazda koniem była tragiczna, sterowanie również (koniem) Czuć wiek gry i tyle. Są tytuły które trzeba było ograć w odpowiednim czasie i takich gier się nie rusza po 10 latach.

lel, fatal error. pjerdolenie takie. może jeszcze nie powinno się nadrabiać starych filmów, bo biało czarne, albo nieme?

grałem w sotc w 2006 i ostatnio rok temu krótko przed rdr i to właśnie sterowanie wierzchowcem w tej pierwszej jest dla mnie lepsze. Po prostu czuć było że kontrolujemy żywe zwierzę, które nie reaguje na polecenia jak maszyna. Po odpaleniu rdr po raz pierwszy czułem się z kolei jakbym prowadził auto w gta. Zwierzak odpowiadał tak idealnie, że aż nienaturalnie. I tu i tu szybko się jednak przyzwyczaiłem. Niektórych gier po prostu nie wypada nie poznać, a przynajmniej dać im wiecej niż 10-60 minut szansy.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Żeby nie było- MGS ograłem na PSX przed premierą  :pirate:  Takie czasy....

Z(pipi)em graficznym nie jestem i benchmarków nie śledzę, ale gra z połowy lat 90 odstrasza trochę pikselami. 

Grzybek w PSP nie zastąpił nigdy analoga + brak drugiego grzybka. 

to, że ci się niewygodnie grało na psp nie sprawia, że gra nie przetrwała próby czasu. pikseloza to kwestia wyłącznie estetyczna.

Opublikowano

Czytam posta jakiejś natki, pietruszki czy coś takiego - podobno klapy nie grały w KotOR'a :lol: KotOR'a przeszedłem już chyba na trzech platformach. Dlaczego zielonym się wydaje, że tylko oni mają patent na ogrywanie gier z różnych platform?

Czytałeś post użytkownika KopEr. Lepiej nie przekręcaj loginów, bo ktoś uprzejmie doniesie (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง.

Opublikowano

Szczypiorek, pietruszka, koper włoski - wszystko ładuję do jednej sałatki. Nie przekręcam. Po prostu tylu was tutaj, że nie jestem w stanie zapamiętać nicków.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Panowie ale o co tu sie kłócić? wyluzujcie, spokojnie, usiądzcie wygodnie

itshappeningisit92p4h.gif

bvkwza.gif

Opublikowano

Fanek, wystarczy. Za kilka dni będziemy grali, a niewiernych nic nie przekona. Nie ma sensu wrzucać kolejnych filmików.

Opublikowano

No, będziecie grali w grę przesuniętą o rok bez połowy contentu, w KOŃCU. XD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

@nobody - znowu to samo, p4 golden, ktora wszyscy ograli na ps2. Valkyria to taktyczny rpg (advance wars to chyba nie jest jrpg?), a ni no kuni jest slabsza gra od vesperii.

Co do demona to kazdy ma swoje zdanie, mi sie bardziej podobal wiedzmin, oceny w tym porownaniu takze sa bardzo podobne.

Ni No Kuni jest lepszą grą od wszystkiego co wyszło na X360 i co wyjdzie na Xboxa One. Ale nie przeszkadzaj sobie i żyj w tym swoim urojonym ogródku.

Opublikowano

Szczypiorek, pietruszka, koper włoski - wszystko ładuję do jednej sałatki. Nie przekręcam. Po prostu tylu was tutaj, że nie jestem w stanie zapamiętać nicków.

Iras spasuj bo zaraz znowu polecisz na wakacje od forumka za przekrecanie nickow - jak ci sie tu nie podoba to kasuj konto - nikt na sile ciebie tutaj nie trzyma, a nickow pelno to fakt ale spamietac je latwo, choc nie ma co sie dziwic jak od lat siedzisz na forumku wzajemnej adoracji z piecioma uzytkownikami i budujecie sobie w swojej zamknietej grupce pomniki sony to potem mozesz sie pogubic jak zalogujesz sie na jedyne sluszne FORUM PSXEXTREME

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.