Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Koneser Nintendo

Fan Borderlands

Nie wiem

faktycznie

Opublikowano

Dobrze rozumiem. W trollerskim temacie na forum o gierkach, userzy raportują innych użytkowników przekręcających nick'i, a modzi ich kasują?

Regulaminu trzeba przestrzegać, bez znaczenia jaki to temat.

Hmm to teraz będzie zagadka. 

Jak Milan nazwał mnie ussrany a ja tego nie zgłosiłem tego do moderacji to kto złamał regulamin, ja czy on? 

Opublikowano

Milan. Moderacja pewnie nie zauważyła, ale od tego masz przycisk Zgłoś przy każdym poście.

Opublikowano

Fajnie się czyta neogafa w temacie Forzy, co trzeci post narzekajacy na ciągle freezy, hehe. Ale tak to jest jak się wywala grę w pośpiechu na rynek, tylko by jakoś, chociażby mizernie, konkurować z Driveclubem.

A Sony? Sony szanuje devow i ich dzieciątka. Przekłada premierę tylko by dopracować tytuł do maximum, niczym idealny czas w piekarniku. W innych przypadkach traktuje gry jak wino, przechowujac kilka lat dla jak najlepszego efektu (TLG).

Ujmę to tak. Exy na PS4 to starannie wyrobiona wędlina z Łukowa, kiedy gry na Xbona to mechanicznie tworzone na masę parówy z 35 procentami podejrzanego mięcha. Czujecie różnice? Czujecie tę jakość?

Jedyne co czuje to twój niedowład mózgu

Ja właśnie zgłosiłem ten post kubsona, mam nadzieje, że zostanie odpowiednio ukarany za to chamstwo.

posta chyba juz nie ma, ciekawe czy zostaly wyciagniete odpowiednie konsekwencje
Opublikowano

Dokładnie, jeśli przekręcił nick powinieneś go zgłosić jak prawilna konfitura. 8)

Opublikowano

Młodym, niedoświadczonym konfiturom przypominam:

4. Użytkownik chcący zgłosić naruszenie regulaminu powinien skorzystać z opcji "Raportuj" przy danym poście, zaznaczając w treści raportu powód jego wysłania. Raporty nie będą publikowane. Nie służą one jednak załatwianiu osobistych "porachunków" i nie powinny być w ten sposób nadużywane.

Pamiętajcie!

Opublikowano

Tak, tez jednego wlasnie zglosilem, ale on ma koneksje wiec pewnie nic z tego nie bedzie ;/

nikt nie ma na tym forum koneksji, wszyscy jesteśmy równi. ja niedawno dostałem użycie określeń "zielona zaraza", "niebieski kalifat" i wklejenie gifa z mario kart 8 więc radzę wam drodzy współforumowicze nie robić tych trzech rzeczy, a tym bardziej w jednym poście bo może się to dla was skończyć źle.

Opublikowano

Ile macie ostrzezen? Ja mam trzy, MichAelis [kurde musialem sprawdzic jak to sie dokladnie pisze, zeby nie poszedl raport ] na odchodne mi dal dwa jednoczesnie.

Opublikowano

Dokładnie, jeśli przekręcił nick powinieneś go zgłosić jak prawilna konfitura. 8)

zgłoszone

Opublikowano

Problem w tym że mnie to wcale nie uraziło, wręcz rozbawiło i to pozytywnie. Trzeba czasami umieć wyczuć tego typu poczucie humoru. Bez tego to forum będzie sztywne i nudne. Zbyt wiele bierzecie do siebie. 

Opublikowano

Ile macie ostrzezen? Ja mam trzy, MichAelis [kurde musialem sprawdzic jak to sie dokladnie pisze, zeby nie poszedl raport ] na odchodne mi dal dwa jednoczesnie.

Ja mam jedno, sprzed roku. xD

@ussr

W moim poście była emotka, pamiętaj!

Edytowane przez suteq

Opublikowano

zgłoszone

zgłosiłeś użytkownika Gość_Milan_ ?

Ja mam jedno, sprzed roku. xD

radzę porozmawiać z moderatorem który wkleił ostrzeżenie, a nuż ci zdejmie i będziesz miał czyste konto. ewentualnie spokojnie poczekać aż się przedawni. mi niedawno przedawniły się wszystkie, nawet te od użytkownika Mendrek za używanie słowa "peda.ł".

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Smutne jest to, ze najwieksze powody do dumy klapkow to gry z ps2 (okami, sotc), ktore wszystkie xboty dawno przeszly, a zaden klap oczywiscie nie gral w takie gry jak kotor, jade empire czy otogi. Ta ostatnia jest od tworcow 'waszego' ukochanego studia from software, przypominam, bo zaden tego pewnie nie wie.

Dodam, ze najlepszy jrpg poprzedniej generacji (tales of vesperia) wyszedl po ang tylko na xboxa, w wieska 2 mozna bylo pograc tylko na xboxie i pc.

Chociaz to dla was zaden argument, bo przeciez wy wszyscy gracie ze skryptami w japonskie gry i na taborecie w exy z xboxa, mimo, ze gardzicie blacharzami.

Taki wlasnie jest z wami problem, nie macie pojecia o grach na inne platformy, hejtujecie wszystko co nie ma znaczka sony i kupujecie ich konsole nawet bez gier, bo "wspomnienia". Zero swiadomego wyboru i calkowite wyparcie tytulow konkurencji.

Jestescie jak chrzescijanie w sredniowieczu, wierzycie bo macie tradycje, a innych spalilibyście na stosie bez chociazby wysluchania ich argumentow, bo glosza herezje.

Ciemnota gamingu.

atomówki prawdy, masakruj ich dalej.

Ktoś chce solidnej porcji beczuni to niech wbija do tematu drive crapa:

- 3/4 gry w dlc

- wyłącz wspomagacze będzie lepiej się jeździło, przecież nic ma takiej opcji

- czemu samochody to poduszkowce ?

- nie wygląda wcale tak dobrze

- garstka utworów do posłuchania

- replaye i photo mode w patchu

- a właściwie w uj rzeczy w patchu

- teleportacje samochodów po wjechaniu kawałek na pobocze

- trzymaj wciśnięty gaz i tak pewnie wygrasz odbijając się od band jak w kula w Pinballu

- doczytywania i szalone cienie

- itd.,itp...

Tyle beczuni ze szrota ps4 i sonybotów od zawsze i na zawsze. $ony znowu tiry pełne kasy i dziwek będzie musiało zainwestować dla osób które piszą recki.

https://www.youtube.com/watch?v=G5TAuKsRvq8

:rofl2:

iras   :bye2: 

Opublikowano

- itd.,itp...

przekonałeś mnie, o tym nie wiedziałem

Opublikowano

Dobrze rozumiem. W trollerskim temacie na forum o gierkach, userzy raportują innych użytkowników przekręcających nick'i, a modzi ich kasują?

Regulaminu trzeba przestrzegać, bez znaczenia jaki to temat.

Jakby przestrzegano regulaminu, to te forum byłoby puste. 

Opublikowano

Obrażam czesto roznych uzytkownikow, jestem niemily a i tak mam 0 ostrzezen. Co musze zrobic, zeby jakies dostac?

Opublikowano

a. wklejasz newsa bez cytatu

b. obrażasz kogoś, kto za to samo dostał już wcześniej ostrzeżenie, w wyniku czego on/ekolega raportuje

Opublikowano

Możesz objechać czyjąś rodzinę pięć pokoleń wstecz, ośmieszyć jego uczucia religijne, a nawet znaleźć adres, przyjechać, nasrać przed drzwiami, wrócić i ogłosić to na forum obrazkiem, bana i tak nie dostaniesz.

Ale jak wkleisz newsa bez linka... Strzeż się, Kwadratowy Kosiarz już po Ciebie idzie.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Obrażam czesto roznych uzytkownikow, jestem niemily a i tak mam 0 ostrzezen. Co musze zrobic, zeby jakies dostac?

spojlery z gwiezdnych wojen, metal gear solid 4 i the last of us.

Opublikowano

Możesz objechać czyjąś rodzinę pięć pokoleń wstecz, ośmieszyć jego uczucia religijne, a nawet znaleźć adres, przyjechać, nasrać przed drzwiami, wrócić i ogłosić to na forum obrazkiem, bana i tak nie dostaniesz.

Ale jak wkleisz newsa bez linka... Strzeż się, Kwadratowy Kosiarz już po Ciebie idzie.

moze tez byc spoiler z 40 letniego komiksu, o ktorym nawet moja mlodsza siostra slyszala.
Opublikowano

spojlery z gwiezdnych wojen, metal gear solid 4 i the last of us.

+ Game of Thrones. 

just saying

Edytowane przez ussr

Opublikowano

Daddy ale co do szrota to już wcześniej było ustalone, że to marka Xbox One, mylisz pojęcia

mówisz szrot myślisz Xbox

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Też dostałem warna za przekręcenie nicka(co oczywiście podkreśliłem wysyłając raport na irasa), więc wszystko odbyło się sprawiedliwie, możemy żyć długo, szczęśliwie i bez irasa.

Edytowane przez KopEr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.