Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja dostalem od razu 2 ostrzezenia, a w dodatku przestali akceptowac moje przelewy w ramach Premium Member :(

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Daddy ale co do szrota to już wcześniej było ustalone, że to marka Xbox, mylisz pojęcia

mówisz szrot myślisz Xbox

Wara od oryginalnego Xboxa! Wczoraj grałem 2h w Halo 2 na Legendary a potem poprawiłem Doomem Trzy. Kawał pięknej maszyny. Jeszcze tylko muszę dorwać Conkera Live and Reloaded - gierka do dziś jest w formie pod kątem wizualnym nie wspominając już o samej rozgrywce.

To jest właśnie problem ludzi pozbawionych gustu. Nigdy nie będziecie koneserami. Nie uważam się za takowego ale staram się aby kiedyś nim być. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Prawilnie chciałbym przypomnieć że mój nick po przetlumaczeniu nie oznacza niktcięnielubi. Tak więc ten... Ja nic nie sugeruję jak coś.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Daddy ale co do szrota to już wcześniej było ustalone, że to marka Xbox, mylisz pojęcia

mówisz szrot myślisz Xbox

Wara od oryginalnego Xboxa! Wczoraj grałem 2h w Halo 2 na Legendary a potem poprawiłem Doomem Trzy. Kawał pięknej maszyny. Jeszcze tylko muszę dorwać Conkera Live and Reloaded - gierka do dziś jest w formie pod kątem wizualnym nie wspominając już o samej rozgrywce.

dobra konsola jak masz 14 lat, dorośli ludzie bawią się na playstation 4.

Opublikowano

To ja może wpoję wam trochę sztuki, co?

Posłuchajcie tego geniuszu. No posłuchajcie.

Lokacja i moment fabuły w której to gra tylko potęguje efekt.  Mazzeo, Ty grałeś w ogóle w jakiegoś Fajnala, co? Siódemka była na pececie.

Opublikowano

figaro dobrze prawi, obczajcie to:

inooooos, inoooooseeee

a wy boty wtedy co? midtown madness 2 na games for windows?

Opublikowano

Mazzeo, Ty grałeś w ogóle w jakiegoś Fajnala, co? Siódemka była na pececie.

Za długie i za dużo tekstu.
Opublikowano

To ja może wpoję wam trochę sztuki, co?

Posłuchajcie tego geniuszu. No posłuchajcie.

Lokacja i moment fabuły w której to gra tylko potęguje efekt.  Mazzeo, Ty grałeś w ogóle w jakiegoś Fajnala, co? Siódemka była na pececie.

Przestarzale utworki, dorosnij czlowieku, teraz ludzie siedza w domach i sluchaja dzialajacego xbone - to jest dopiero muzyka dla uszu.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

jedyne co z mangi i anime to tazosy z pokemonami w podstawówce.

To co Ty robisz na tych konsolach, w rpgi nie gra, a w forzy na każdym torze jadę Twój czas :confused:

@Velius, słuchanie działającego Xboxa można by zatytułować " ". Bo nic nie słychać. W przeciwieństwie do PS4, wtedy tytułem byłoby coś w stylu "The loudest matter of the universe"

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Intro FF8 - jeden z nielicznych growych momentów, które nie wstydzę się nazywać epickimi pomimo nagonki na użytkowników stosujących ten termin. <3

od tego fajnala zacząłem przygodę z serią. aż mi wstyd że VII ogralem na pc :<

Opublikowano

figaro dobrze prawi, obczajcie to:

inooooos, inoooooseeee

a wy boty wtedy co? midtown madness 2 na games for windows?

Skończyłem tego fajnala wzdłuż i wszerz, wymaksowałem wszystkie postaci, pokonałem oba Weapony, zebrałem wszystkie miecze. A i tak ostatni filmik po pokonaniu Bossa mi się za każdym razem wieszał. 

Dziś dziękuje youtube bo mam okazję po latach dowiedzieć się jak to się wszystko skończyło

Opublikowano

Patrze na to intro i mysle jak ta technologia poszla do przodu, gry teraz wygladaja lepiej niz to.

Opublikowano
PS4, biała z Destiny. Od 9 września żadnych problemów. Niestety dziś zaczęła sama wypluwać płyty podczas grania. Dałem reset. Wyciągnąłem wtyczkę. Nic nie pomogło. Serwis, czy jest jeszcze jakiś myk? 

Nawet najnowsze rewizje nie pozbyły się błędów z premiery

PS4 start niczym pierwsze 360tki

CO TERASss SONY ://

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Spoony mi wystarczająco obrzydził ósemkę i nie mam ochoty jej próbować.

Opublikowano

PS4, biała z Destiny. Od 9 września żadnych problemów. Niestety dziś zaczęła sama wypluwać płyty podczas grania. Dałem reset. Wyciągnąłem wtyczkę. Nic nie pomogło. Serwis, czy jest jeszcze jakiś myk? 

CO TERAS SONY ://

Przynajmniej najlepszy Horror jest exem na Playstation 4. "Serwis"

Opublikowano

Serio współczuję Mazzeo, ze ominęły go najlepsze gry w historii, ale o gustach sie nie dyskutuje, jedni go mają, inni nie.

Opublikowano

CO TERAS SONY ://

Przynajmniej najlepszy Horror jest exem na Playstation 4. "Serwis"

XD...

Wez mnie nie strasz bo wkrotce musze odaplic ten tytul.

Opublikowano

Brat Xbot Kubson przesyla pozdrowienia:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No przygotuj sie na gnój ze strony PRAM <3

Moj znajomy po miesiacu dostal wlasnie informacje ze odsylaja mu z powrotem pada, wiec zastanawiam sie czy w ogole ryzykowac z ich uslug, moze nie bedzie juz wypluwac tych plyt ;f ?

Nadzieja ...

@up

Kocham Finala IX ponad wszystkie inne FF wiec z ciezkim sercem, ale przebijam ...

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Hmm pro tip 'ala allegro cebulak będzie na PM

Edytowane przez Codename

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.