Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Sorry, ale numerem jeden zawsze dla mnie bedzie

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja nawet nie bede nic przebijal z CC bo tam 95% utworow to majstersztyk.

Opublikowano

a tego nie moge sluchac bo mi sie koncowka przypomina zawsze

That+man+has+never+enjoyed+the+smell+of+

Opublikowano

Z Chrono Cross to najbardziej mi zapadlo w pamiec:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Final Fantasy VI pal oraz Final Fantasy VI w wersji ntsc różnią się czymś oprócz tego, że to drugie ma III a nie VI w menu głównym?

Opublikowano

A to ten sam kompozytor co z Chrono Trigger?

Pamietam jak czytałem, że płakał gdy w studiu puścili napisy końcowe z jego utworem, hehe.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Mi z CC zawsze sie podobal Boss Theme:

Opublikowano

Figaro ... jak to nie grales w Chrono Cross ? Koniecznie musisz nadrobic te zaleglosc, bedziesz bawil sie rownie dobrze co z FF IX

Opublikowano

Figaro ... jak to nie grales w Chrono Cross ? Koniecznie musisz nadrobic te zaleglosc, bedziesz bawil sie rownie dobrze co z FF IX

Lepiej

Opublikowano

No to ciekawe. Zawsze czytałem, że Chrono Cross słaby i rozczarowujący. No nie grałem. To nawet chyba w PALu nie wyszło?

Opublikowano

Lepiej

Dokładnie. Dla mnie nic lepszego nie wyszło w tym gatunku. Jedyna gra z szaraka jaką posiadam w swojej kolekcji.

Opublikowano

CC to kawał świetnego szpila.

Opublikowano

No to ciekawe. Zawsze czytałem, że Chrono Cross słaby i rozczarowujący. No nie grałem. To nawet chyba w PALu nie wyszło?

What ? Pokaz kto i gdzie tak pisal, najlepiej daj tez ich adresy, swiat bedzie piekniejszy bez takich jednostek.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nie wyszlo nigdy w PALu. SLABY? ROZCZAROWYWUJACY?.....to jest hit hitow, super mesjasz i gra ktora kazdego kopie po zadzie. O ile mnie pamiec nie myli dostala 10 w PE swego czasu (albo 10-). Gra kozak pod wzgledem grafiki, systemu walki, fabuly, muzyki i wszystkiego. Dodatkowo co wtedy bylo naprawde "nowoscia" mogles w niektorych miejscach poprowadzic rozgrywke w inny sposob zaleznie od wyboru.

Opublikowano

No to dzięki za info. Pamiętam że w statusach ostatnio ktoś mówił, że CC rozczarowanko. Milan chyba. To już wiadomo skąd ban, hehe.

W takim razie chyba znalazłem kolejnego rpga do ogrania. Pewnie jest w amerykańskim PSN, trzeba w końcu ogarnąć paypala, gdyż mnie nieźle nakręciliście.

Opublikowano

Serio współczuję Mazzeo, ze ominęły go najlepsze gry w historii, ale o gustach sie nie dyskutuje, jedni go mają, inni nie.

na szczęście w te gierki nadal można zagrać.

ale i tak tego nie zrobię

Opublikowano

Nie wyszlo nigdy w PALu. SLABY? ROZCZAROWYWUJACY?.....to jest hit hitow, super mesjasz i gra ktora kazdego kopie po zadzie. O ile mnie pamiec nie myli dostala 10 w PE swego czasu (albo 10-). Gra kozak pod wzgledem grafiki, systemu walki, fabuly, muzyki i wszystkiego. Dodatkowo co wtedy bylo naprawde "nowoscia" mogles w niektorych miejscach poprowadzic rozgrywke w inny sposob zaleznie od wyboru.

10/10 od Stara. Recka była chyba jakoś w wakacyjnym numerze, byłem akurat na obozie sportowym i do matki z automatu dzwoniłem żeby wysłać do ruskich na bazar. Po 12h w pociagu bez snu, wrocilem do domu, odpalilem intro i zasnalem z padem w rekach. Piekne czasy.

No to dzięki za info. Pamiętam że w statusach ostatnio ktoś mówił, że CC rozczarowanko. Milan chyba. To już wiadomo skąd ban, hehe.

W takim razie chyba znalazłem kolejnego rpga do ogrania. Pewnie jest w amerykańskim PSN, trzeba w końcu ogarnąć paypala, gdyż mnie nieźle nakręciliście.

1.Chrono Cross

2.Xenogears

3.FFIX

To trzeba ograć, chociaż na szaraku wyszło tyle dobrych jrpg że na dwie ostatnie generacje by wystarczyło.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Ok, dobry uczynek na dzis spelniony, kolejna zblakana duszyczka ogra CC.

Wracajac do #cw i #dc

Poprosilem typka na streamie aby odpalil multi i oto efekt xD

6H4Ld8c.png

Opublikowano

Ahh, jaranie się grami przez recki. Brakuje mi tego ;p Do dzisiaj pamiętam na pamięć reckę Kingdom Hearts (choć nieprzychylną) i Zeldy WW. "Ten cholerny zielony kubraczek..." hehe.

Opublikowano

10/10 od Stara. Recka była chyba jakoś w wakacyjnym numerze, byłem akurat na obozie sportowym i do matki z automatu dzwoniłem żeby wysłać do ruskich na bazar. Po 12h w pociagu bez snu, wrocilem do domu, odpalilem intro i zasnalem z padem w rekach. Piekne czasy.

"Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji."

Przykro mi, ale historia niezla.

Ja jak zobaczylem 10 w PE i przeczytalem ze ma smaczki zwiazane z Chrono Trigger powiedzialem do ojca ze jedziemy na bazar, cos tam przebakiwal ze oceny slabe, kasy nie ma itp. Po deklaracji wynoszenia smieci i zmywania przez najblizsze 2 tygodnie bez szemrania za 30 minut bylem na bazarze i trzymalem okaz w reku, sliniac sie jak amerykanin na hamburgera.

Opublikowano

Star był pasjonatem, znał się na rzeczy. Teraz to nawet nie wiem kto w tym PE pisze.

Opublikowano

Ano, Pan Tabelka na propsie. Ciekawe co porabia i czy dalej pyka.

Opublikowano

W uk chyba siedzi i juz nie gra w gry?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.