Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ok, dobry uczynek na dzis spelniony, kolejna zblakana duszyczka ogra CC.

Wracajac do #cw i #dc

Poprosilem typka na streamie aby odpalil multi i oto efekt xD

6H4Ld8c.png

a przyszło Ci do głowy, że gra jeszcze nie miała premiery i serwery do multiplayer nie są jeszcze włączone, czy nie ogarnąłeś tego?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W uk chyba siedzi i juz nie gra w gry?

No, no, na wyspach.

Zax też się zna na rzeczy.

Opublikowano

Fanek dłużej ogladał gify i streamy niz bedzie faktycznie grać w DC

#bombaprawdy

Opublikowano

jeszcze nawet 5% nie przeszedłem, tyle contentu

Opublikowano

No, no, na wyspach.

Wpis, chyba jeden z ostatnich redaktorów psxe, który faktycznie kuma o co chodzi w "jego" gatunku.

Opublikowano

No, no, na wyspach.

Wpis, chyba jeden z ostatnich redaktorów psxe, który faktycznie kuma o co chodzi w "jego" gatunku.

I chyba ostatni redaktor psxe, który faktycznie ma jakiś "swój gatunek". Teraz to tam każdy recenzuje wszystko, lol. Od smalca do powidła . Czy jakoś tak.

Opublikowano

Jeszcze Kilu ogarnia hardware i na tym się kończy profesjonalna obsada PSXE, reszta to jakieś czereśniaki grające w destiny :/

Opublikowano

najgorszy i tak jest HIV, nie mam pojęcia jak taki człowiek który tak nie ma pojęcia o podstawowych rzeczach w gamingu może pisać dla PE. Dla mnie to ambasador januszy w czasopiśmie.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Final Fantasy VI pal oraz Final Fantasy VI w wersji ntsc różnią się czymś oprócz tego, że to drugie ma III a nie VI w menu głównym?

Pytasz o różnicę między PAL a NTSC, więc zakładam, że mówisz o wersji na PSX. Niczym się nie różnią, ale graj w wersję na SNESa. Pod żadnym pozorem w tę na GBA czy PSX.

A jak zagrasz w wersję na telefony to leci raport.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ok, dobry uczynek na dzis spelniony, kolejna zblakana duszyczka ogra CC.

Wracajac do #cw i #dc

Poprosilem typka na streamie aby odpalil multi i oto efekt xD

6H4Ld8c.png

a przyszło Ci do głowy, że gra jeszcze nie miała premiery i serwery do multiplayer nie są jeszcze włączone, czy nie ogarnąłeś tego?

Czyli co, oni pewnie w chmurze MS grali ?

No ale ok, zyj dalej w swoim wyimaginowanym swiecie gdzie serwery sa wlaczane minute przed premiera gry.

PS. 1 filmik w spoilerze, 1:15, typek mowi jakie DC jest "very realistic" po czym dostaje bolidem w dupe i jedzie po trawie chwile xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

final-fantasy-vi-opening.jpg

ziuuuuuuuuuuuuuum

ziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

Crying.gif

Opublikowano

Tak czy inaczej, Forza Horizon 2 miała wypust recek przed premierą. Driveclub ma embargo na dzień premiery.

Wnioski pozostawiam wam. Klapy za to mogą wrzucić kolejnego gifa.

Opublikowano

najgorszy i tak jest HIV, nie mam pojęcia jak taki człowiek który tak nie ma pojęcia o podstawowych rzeczach w gamingu może pisać dla PE. Dla mnie to ambasador januszy w czasopiśmie.

Moja laska ostatnio przegląda jakiś numer, patrzy na jego mordę i mówi... "Tej, ja go gdzieś widziałam". I faktycznie, prowadzi jakiś sklepik z żarciem niedaleko jej domu ;o Za 2/10 dla Knacka kazałem jej już nic tam nie kupować.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Tak czy inaczej, Forza Horizon 2 miała wypust recek przed premierą. Driveclub ma embargo na dzień premiery.

Wnioski pozostawiam wam. Klapy za to mogą wrzucić kolejnego gifa.

Nie chce mi się szukać cytatu Bungie, które wyjaśniało dlaczego embargo na Destiny wypadło na dzień premiery. Coś w tym stylu: "Uważajcie na recenzje w dniu premiery, nikt nie zdąży w tak krótkim czasie docenić wielkości tej gry"

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

KeM6RZ.gif

Invisible wall be like "nom nom nom" po czym wypluwa bolid niczym playstation plyty z napedu.

Opublikowano

gaming idzie w tym kierunku dlatego on tam jest

Opublikowano

No, no, na wyspach.

zax sobie poradził. jest zamiast stara od x lat.

Opublikowano

Final Fantasy VI pal oraz Final Fantasy VI w wersji ntsc różnią się czymś oprócz tego, że to drugie ma III a nie VI w menu głównym?

Pytasz o różnicę między PAL a NTSC, więc zakładam, że mówisz o wersji na PSX. Niczym się nie różnią, ale graj w wersję na SNESa. Pod żadnym pozorem w tę na GBA czy PSX.

A jak zagrasz w wersję na telefony to leci raport.

Dlaczego? Wersja na gba na skrinach prezentuje sie przyjaźniej :(

Opublikowano

Bansai - widziałem to i nie wiem jak oni grali, ale to wszystkie video pochodzą z serwisów

z tego co widziałem żaden streamer ani ci którzy kupili pudełka w sklepach nie mogą grać jeszcze multiplayer

nawet easey o tym pisał

a z tym gifem chodzi Ci, że bolid uderzył w ściane i za chwile pojawił sie na środku drogi?

naprawde nie załapałeś o co tam chodziło?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano
a z tym gifem chodzi Ci, że bolid uderzył w ściane i za chwile pojawił sie na środku drogi?

947.gif

Czyli zwykle kmioty na YT co maja 100 wyswietlen i wstawily filmik 2 godziny temu zaliczaja sie do serwisow ? Ok, nie wiedzialem.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Bansai - widziałem to i nie wiem jak oni grali, ale to wszystkie video pochodzą z serwisów

z tego co widziałem żaden streamer ani ci którzy kupili pudełka w sklepach nie mogą grać jeszcze multiplayer

nawet easey o tym pisał

easye pisał też, że gra jest taka sobie, tego nie załapałeś? Grunt to selekcja informacji :sorcerer:

Opublikowano

obejrzyj jeszcze raz ten video z  youtube, z którego pochodzi gif, jestem pewien, że skumasz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.