Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

KeM6RZ.gif

Invisible wall be like "nom nom nom" po czym wypluwa bolid niczym playstation plyty z napedu.

Gra Aracade a podsterowność lepsza niż w niejednej symulacji XD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

KeM6RZ.gif

Invisible wall be like "nom nom nom" po czym wypluwa bolid niczym playstation plyty z napedu.

3816723-3403734140-Stepo.gif

Opublikowano

@Dahaka

Wersja na GBA ma bardziej wyprane kolory i gorszą jakość muzyki. Wersja na PS1 nie, ale ją ce(pipi)ą długie czasy ładowania.

Opublikowano

[gif]

Gra Aracade a podsterowność lepsza niż w niejednej symulacji XD

Racer arcade, a skoki lepsze niż w Asasynie.

Opublikowano

a z tym gifem chodzi Ci, że bolid uderzył w ściane i za chwile pojawił sie na środku drogi?

No-shit-sherlock_o_850672.jpg

Opublikowano

obejrzyj jeszcze raz ten video z  youtube, z którego pochodzi gif, jestem pewien, że skumasz

Sadze ze jestes jeszcze za cienki w uszach aby pisac komukolwiek na tym forum ze czegos nie kuma, jesli juz, to chyba ty jako jedyny nie kumasz co jest smiesznego w tym gifie.

PS. Panowie, co to jest downgrade czy upgrade ? Skoro juz nie odlicza do 3 po wypadku, tylko od razu jak zaryjesz w sciane gra laskawie cie teleportuje, nie poczeka nawet pol sekundy xD.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

a wiec jednak obejrzałeś jeszcze kilka razy i załapałeś, widzisz można

Opublikowano

Ej nie wiedziałem, że śmierć irasa wywoła takie poruszenie, ci z gejonly to w ogóle slabe psychicznie jednostki. Groźby w stosunku userow, modow czy wieczne fochy i obrażanie się. Co te plejstejszon robi z ludźmi.

Opublikowano

a wiec jednak obejrzałeś jeszcze kilka razy i załapałeś, widzisz można

okay-agreeing-approval-smile-Eddie-Murph

@Koper

No jesli ich odbiorcy to jumperzy to sadze ze beda zadowoleni :teehee:.

Odbijajac od drivecrapa, po failu z Destiny naszla mnie ochota na jakis co-opwy shooter z lootem i okazuje sie ze wkrotce nowe Bordy wychodza

Czemu nie zrobili wersji na PS4/XO :/, bedzie trzeba grac jak zwierze na PC.

Opublikowano

Wersja na GBA ma bardziej wyprane kolory i gorszą jakość muzyki. Wersja na PS1 nie, ale ją ce(pipi)ą długie czasy ładowania.

to chyba bolączka wszystkich portów snes -> psx :(.

Opublikowano

Tak, to samo ma Chrono Trigger. Na szczęście jest wersja na DSa, która gniecie suty. Szóstkę potraktowano trochę gorzej:

Final-Fantasy-VI-Screenshot.jpg

Wyobraziłem sobie spotkanie w SE:

-Dobra, trzeba odświeżyć FFVI na telefony. Jak to zrobimy?

-Klimatyczne sprite'y zastąpmy rozmytą grafiką jak z gier na facebooka

-Genialne

Opublikowano

chrono trigger na dsie mówisz? no rozważę jak zaliczę masę innych świetnych jrpgów jakie ta konsolka oferuje. chociaż niedawno w edgu przeczytałem o zaje.bistym hacku triggera z robudowanymi poziomami itp więc chyba padnie na wersję na zSNES :(.

Opublikowano

W wersji na DSa masz wstawki anime z wersji na PS1, które są za-je-bi-ste. Gdyby wyszło z tego całe anime, to coś czuję, że po Dragon Ballu nawet by nie było czego zbierać.

Opublikowano

chrono trigger na dsie mówisz? no rozważę jak zaliczę masę innych świetnych jrpgów jakie ta konsolka oferuje. chociaż niedawno w edgu przeczytałem o zaje.bistym hacku triggera z robudowanymi poziomami itp więc chyba padnie na wersję na zSNES :(.

dajesz wersję na DSa, musisz zagrać w tego klasyka i tyle

Opublikowano

chyba o tym mówię

http://en.wikipedia.org/wiki/Chrono_Trigger:_Crimson_Echoes

chociaż nie wiem bo to wygląda na zupełnie inną grę.

dajesz wersję na DSa, musisz zagrać w tego klasyka i tyle

przecież grałem. jest w moim top25 synek.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

No to ok.

Za każdym razem jak słyszę Wind Scene, to zbiera mi się na łezki. Moje dzieciństwo... :(

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

vpN60G.gif

porażka. oba mogłyby wyjść miesiąc - dwa później i nie było by takiej wiochy.

Opublikowano

beczunia z tego szrota. przesunęli by o rok to nie było by takich problemów. detekcja kolizji gorsza niż w nfs: porsze unleashed.

Opublikowano

Dobra, spadam spać bo widzę, że temat wraca na swoje "właściwe tory" czyli Gifów i Patchów Niezwykłe Przygody.

Dobranoc.

Opublikowano

vpN60G.gif

porażka. oba mogłyby wyjść miesiąc - dwa później i nie było by takiej wiochy.

to gif z 360? Bo podloze i drzewa to takie pozne ps2.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

w tych gifach to chodzi ze jedziesz jedziesz jedziesz i jedziesz i nagle zapadasz sie pod textury ziemi? bo nie wiem czy dobrze zalalpalem

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

W tych gifach chodzi oto że słaba gra na XboxOne ma swój słaby odpowiednik na PS4, a w zasadzie będzie miała już za kilkadziesiąt godzin. Gra grze równa jeśli szukasz dziury w całym to znajdziesz. Obie mają tyle samo plusów co minusów. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.