Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie mam pojecia co to za random ten spoony, ale widze ze nie zna sie na grach, wiec to moze i lepiej.

Opublikowano

Wyłączyłem po 3 minutach. Podobało mi się w FF8 to że postacie w końcu są duże i widzę je na ekranie. W FF9 wrócili do zmniejszenia postaci ale były one wyraźnie lepiej widoczne na ekranie przez lepszą grafikę. Dalej w żadnego finala już nie grałem. 

Opublikowano

Jeśli mowa o Forzie Horizon 2 to gra wywalila mi się więcej razy niż Battlefielda od dnia premiery.

Oczywiście występują zamrożenia, są jaja ze zmianą biegów, czasem wywala głos z gry lub głos się zawiesza

Mi sie ani razu nic takiego nie zdarzylo. 

Opublikowano

sobotnia rozmowa bedac naje.bany z dwoma kumplami, zatwardzialymi pc-towcami i ich argumenty, ze pc to rasa panow - bo wsteczna kompatybilnosc, bo emulatory, bo quake live, bo fps + myszka, bo heroes of might and magic 3, bo promocje na streamie

pokolenie nostalgii i gabena [*]

Opublikowano

Niby czlowiek wie, ze drivesrak bedzie crapem, juz chcialby gnoic i wysmiewac klapersow, ze kolejny raz musza zmuszac sie do grania, ale jednak odczuwa jeszcze pewna irracjonalna niepewnosc.

Napisze tak, zeby klapki zrozumialy (tylko na odwrot), bo z mysleniem jest u nich slabo, skoro wybrali ps4:

wiecie, ze kolejny raz uyebaliscie klasowke, ale ludzicie sie, ze moze jednak pani da "dwa z dwoma" i zdacie wreszcie do nastepnej klasy.

Niestety, skonczycie 18 lat i zostaniecie z 5 klasami i z zakurzonym ps4.

pozdrawiam

Opublikowano

Ale trzecie Hirołsy to szanuj. Nawet teraz gra się w to dobrze.

Opublikowano

mgs5, bloodborne, batman, wiedzmin3, uncharted4, persona5, mortal kombat x, nowy doom, moze mirrors edge2, moze final fantasy XV, no man's sky, rime, nowy ratchet i pewnie jeszcze cos - faktycznie ps4 przez cale 2015 bedzie zbierac kurz

Ale trzecie Hirołsy to szanuj. Nawet teraz gra się w to dobrze.

do mnie ta czesc jest w moim top25 gier wszechczasow wiec szanuje ale co to za argument za pc :P - sam dobrze wiem ze czasy mojej podstawowki to byly zlote czasy pc - half life1, heroes3, faraon, dangeon keeper, blade runner itp

Opublikowano

dangeon keeper

xDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ej nie wiedziałem, że śmierć irasa wywoła takie poruszenie, ci z gejonly to w ogóle slabe psychicznie jednostki. Groźby w stosunku userow, modow czy wieczne fochy i obrażanie się. Co te plejstejszon robi z ludźmi.

Zwyczajne prowo aby wege jednostki miały coś z życia.

Ehh dungeon keeper, pierwsza część rewelacyjna, do dziś często wracam.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

dangeon.

Opublikowano

Dandżon.

Opublikowano

football menager - nie bijcie :(

Opublikowano

Ej nie wiedziałem, że śmierć irasa wywoła takie poruszenie, ci z gejonly to w ogóle slabe psychicznie jednostki. Groźby w stosunku userow, modow czy wieczne fochy i obrażanie się. Co te plejstejszon robi z ludźmi.

Zwyczajne prowo aby wege jednostki miały coś z życia.

Ehh dungeon keeper, pierwsza część rewelacyjna, do dziś często wracam.

Ta prowo xd
Opublikowano

Jeśli mowa o Forzie Horizon 2 to gra wywalila mi się więcej razy niż Battlefielda od dnia premiery.

Oczywiście występują zamrożenia, są jaja ze zmianą biegów, czasem wywala głos z gry lub głos się zawiesza

Mi sie ani razu nic takiego nie zdarzylo. 

Nie wiem co ludzie mają z tym wywalaniem na 'pulpit'. Boniu stoi w gralni od trzech tygodni, ograłem na nim już kilkanaście gier (to więcej niż na PS4 w przeciągu 6 miesiecy) i ani razu nie miałem przykrej sytuacji z wysypywaniem się gry. Jedynie ze snapowaną appką od achievementów był problem - nie zawsze się aktualizowała i pokazywała poprzednio odpaloną grę.

Shadow of Mordor - kozaaaaaaak.

Opublikowano

To było wiadome że Shadow of Mordor da radę a Drive Club nie.

Opublikowano

Ten Shadow of the Mordor wygląda nieziemsko, przynajmniej na screenach (PS4)

9nGRhU.jpg

ibuNLfJ2Lxjv93.jpg

UrQCTx.jpg

ovQW6e.jpg

wYu1Lg.jpg

io2cYkkZAVjuP.jpg

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

W ogóle beczunia, FH2 średnia ocen 87,30% a hajpowane destiny 76,82% a klapki sobie wmawiają, że gra jest super bo miał być mesjasz, do tego activision zapłaciło za recki żeby nie było totalnej żenady :teehee:

W ogóle beczunia. Taki wojownik x-boksa jesteś a konsoli nawet nie masz. W żadną z w/w gier nie grałeś ale znaffce udajesz.

Opublikowano

witam

ps4>xbox one

pozdrawiam.

kolejna bomba prawdy

Opublikowano

W ogóle beczunia, FH2 średnia ocen 87,30% a hajpowane destiny 76,82% a klapki sobie wmawiają, że gra jest super bo miał być mesjasz, do tego activision zapłaciło za recki żeby nie było totalnej żenady :teehee:

W ogóle beczunia. Taki wojownik x-boksa jesteś a konsoli nawet nie masz. W żadną z w/w gier nie grałeś ale znaffce udajesz.

Handluj z tym :hi:

w ogóle Suteq dobrą beke wrzuciłeś z tym wątkiem na forum gejonly

Z tego co widzę na tym PE jest masa ludzi, dla których Xbox 360 to była pierwsza konsola, czasów PS2 czy lat 90 nie znają. Gadać z nimi to jak z dzieckiem lat 12 co gra wyłącznie w Minecrafta - można próbować, ale po co? Nie mają podstawowej wiedzy i wyrobionego gustu, nic dziwnego że ten analfabeta Soul jest u nich elitą.

iras xd

Uważaj, bo ci dupkę w statusach obrabiają.

Dobrze mieć dynamiczne ip. Teraz będą zachodzić w głowę, które to pozostałe 15 moich kon

Moldar jaki zdrajca

zczerze mam to w (pipi)e, widać tylko jakie płaczki dzieciaczki tam są i jarają się tymi statuskami. I widać, że mocno piecze, bo ciągle odwiedzają to forum

BECZUNIA WOJNY MIĘDZYPLANETARNE

bloodsuckers+7.jpg

Opublikowano

Można jakiś link prosić? Widzę tu duży potencjał

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.