Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Moldar cos tam tez pisal wczoraj o, cytuje "poj*banej moderacji [na extremie]" - a dzisiaj jak gdyby nigdy nic spoufala sie z klapkami.

No i ... "żczerze" XDDD ?

Z tego co widzę na tym PE jest masa ludzi, dla których Xbox 360 to była pierwsza konsola

U, zabolalo.

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Można jakiś link prosić? Widzę tu duży potencjał

http://gameonly.pl/forum/index.php?topic=12949.22680#msg957098

becetola pamieta z fpe, ale zniknął i poszedł na jakieś wujowe forum, ja do moldara nic nie mam, ale takie ameby jak iras to po co one w ogóle żyją?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Z tego co widzę na tym PE jest masa ludzi, dla których Xbox 360 to była pierwsza konsola, czasów PS2 czy lat 90 nie znają.

Historia Mazzeo wyciekła poza CW.

Opublikowano

Dawno nic nie było:

Juz w srode:

ExhaustedOblongArmednylonshrimp.gif

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

wklejalem juz pare dni temu tego gifa :P

Opublikowano

Moldar cos tam tez pisal wczoraj o, cytuje "poj*banej moderacji [na extremie]" - a dzisiaj jak gdyby nigdy nic spoufala sie z klapkami.

No i ... "żczerze" XDDD ?

Z tego co widzę na tym PE jest masa ludzi, dla których Xbox 360 to była pierwsza konsola

U, zabolalo.

Bo takie mam zdanie, a reszta to beka i prowo, bo doskonale wiem, że strażnicy knura spencera obserwują tamto forum.
Opublikowano

EDIT: Killzone: Shadow Fall, Resogun, Yakuza: Ishin, Dead Nation: Apocalypse Edition, InFamous: Second Son, InFamous: First Light, The Last of Us: Remastered, DriveClub, LittleBigPlanet 3, Guilty Gear Xrd, Bloodborne, The Order: 1886, Tearaway Unfolded, Alienation, Yakuza: Zero, Dragon Quest: Heroes, Ratchet & Clank, SOMA, Rime, Everybody's Gone to the Rapture, Deep Down, No Man's Sky, Until Dawn, Uncharted 4: A Thief's End, Hellblade, WiLD, The Tomorrow Children, Amplitude, Grim Fandango Remake, The Last Guardian, Gravity Rush 2, Persona 5, Disgaea 5, nowe IP Guerrilla Games, nowe IP Bend Studio, nowe IP Media Molecule, nowe IP Quantic Dream, nowa gra Santa Monica Studio, nowa gra Naughty Dog (nie U4), nowa gra Guerrilla Cambridge.

ONLY ON PLAYSTATION

P.S. Najmocniej przepraszam za niepamięć + inne eksowe indory + inne exowe Free2Play + lepszy multiplatformy.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

te nowe tytuły, które mają niedługo zapowiedzieć pewnie szykują powoli już na 2016

Opublikowano

trzeba przyznac ze ps4 w koncu zaczyna nadrabiac

jak juz wymienisz galki, nasmarujesz triggery, wyeliminujesz wypluwanie plyt, bedzie dzialal psn, dojdzie patch z deszczem i pare aut w dlc, odpalisz muzyke ktora jest wylaczona to masz niezle demko wyscigów

Opublikowano

Jak tak czytam tematy o awaryjnosci konsol to mysle zeby poczekac na model slim. 

Opublikowano

Killzone: Shadow Fall, Resogun, Yakuza: Ishin, Dead Nation: Apocalypse Edition, InFamous: Second Son, InFamous: First Light, The Last of Us: Remastered, DriveClub, LittleBigPlanet 3, Guilty Gear Xrd, Bloodborne, The Order: 1886, Tearaway Unfolded, Alienation, Yakuza: Zero, Dragon Quest: Heroes, Ratchet & Clank, SOMA, Rime, Everybody's Gone to the Rapture, Deep Down, No Man's Sky, Until Dawn, Uncharted 4: A Thief's End, Hellblade, WiLD, The Tomorrow Children, Amplitude, Grim Fandango Remake, The Last Guardian, Gravity Rush 2, nowe IP Guerrilla Games, nowe IP Bend Studio, nowe IP Media Molecule, nowe IP Quantic Dream, nowa gra Santa Monica Studio.

ONLY ON PLAYSTATION

Persona5 i Last Guardian jeszcze

Opublikowano

te nowe tytuły, które mają niedługo zapowiedzieć pewnie szykują powoli już na 2016

Do grudnia MS wypusci dwie gry, a Sony dwie nowe zapowiedzi.

#4theplayers

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Pochwal się lepiej, co MS wypuści w lutym na walkę z Bloodborne i The Order :D

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Pochwal się lepiej, co MS wypuści w lutym na walkę z Bloodborne i The Order :D

Co to jest The Order ? To ta gra ktora wychodzi w tym samym miesiacu co Bloodborne i The Witcher ?

sAOlAhGX.png

Pora wrocic do naszej "ulubionej" rzeczy w CW, listy !

Top 10 gier minionej generacji wg EDGE'a

10. Call of Duty 4: Modern Warfare

9. LittleBigPlanet

8. Bayonetta

7. Super Street Fighter IV

6. Red Dead Redemption

5. Grand Theft Auto V

4. Portal

3. The Last of Us

2. Super Mario Galaxy

1. Dark Souls

Opublikowano

Do grudnia MS wypusci dwie gry, a Sony dwie nowe zapowiedzi.

#4theplayers

Sony też wypuści do grudnia dwie gry.

Opublikowano

Costium Quest 2.

Opublikowano

Killzone: Shadow Fall, Resogun, Yakuza: Ishin, Dead Nation: Apocalypse Edition, InFamous: Second Son, InFamous: First Light, The Last of Us: Remastered, DriveClub, LittleBigPlanet 3, Guilty Gear Xrd, Bloodborne, The Order: 1886, Tearaway Unfolded, Alienation, Yakuza: Zero, Dragon Quest: Heroes, Ratchet & Clank, SOMA, Rime, Everybody's Gone to the Rapture, Deep Down, No Man's Sky, Until Dawn, Uncharted 4: A Thief's End, Hellblade, WiLD, The Tomorrow Children, Amplitude, Grim Fandango Remake, The Last Guardian, Gravity Rush 2, nowe IP Guerrilla Games, nowe IP Bend Studio, nowe IP Media Molecule, nowe IP Quantic Dream, nowa gra Santa Monica Studio.

ONLY ON PLAYSTATION

P.S. Najmocniej przepraszam za niepamięć + inne eksowe indory + inne exowe Free2Play + lepszy multiplatformy.

Forza Motorsport 5, Forza Horizon 2, Forza Motorsport 6, Forza Horizon 3, Forza Motorsport 7 i Forza Horizon: Revelations to się nie liczą, tak?

typowy klapek. i tak nie ograsz połowy z tej listy.

Opublikowano

beka z tej listy - kazdy z tych tytulow odpale przez remote play na vicie wiec ps4 nie ma exow bueahhahahahaha dangeon destraction!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

A jeszcze jak remote play będzie działał na telefonach, to już w ogóle beka (z Vity). Tylko Ouya.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

lista odsiana od chwastów, remasterów i gier widm:

Persona 5, Resogun, InFamous: Second Son, InFamous: First Light, DriveClub, LittleBigPlanet 3, Guilty Gear Xrd, Bloodborne, Alienation, Yakuza: Zero, Dragon Quest: Heroes, Ratchet & Clank, SOMA, Rime, No Man's Sky, Until Dawn, Uncharted 4: A Thief's End, Hellblade, WiLD, The Tomorrow Children, Amplitude, Grim Fandango Remake,  Gravity Rush 2, nowe IP Guerrilla Games, nowe IP Bend Studio, nowe IP Media Molecule, nowa gra Santa Monica Studio.

and... still better than on xboner a.d.2015

nie ma za co :*

Opublikowano

jest jeszcze disgaea5 ale pewnie zaraz boty pocisna, ze sie nie liczy bo wyglada jak indyk z vity

Opublikowano

obiecałem sobie że dziś nie będzie ani jednej edycji, więc powiedzmy że Until Down tam nie ma. 

Opublikowano

Ficuś, dostałeś już Disgaeę 4?

po 5 tyg wreszcie przybyla - teraz tylko dobe wydluzyc do 48h i jazda, moj pierwszy kontakt z seria ale demko mnie zmiazdzylo

olwfn1J.jpg?1

Opublikowano

Relacjonuj wrażenia ;] Szczególnie czy dialogi są znów tak genialne jak w trójce.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.