Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Też nie widzę sensu kupować teraz nowej konsoli. Drogie to i grać nie ma w co...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

forza horizon2 wygladaja jak middlegen, zbierajace gorsze opinie i noty niz jedynka, teraz jaracie sie halo2 w podbitej rozdzielczosci, ktore dalej wyglada paskudnie - to po co wam bylo przesiadywac sie na next geny? nie lepiej bylo zostac na x360?

tytanowy janusz tez jest na 360
Opublikowano

forza horizon2 wygladaja jak middlegen, zbierajace gorsze opinie i noty niz jedynka

1zgyp9e.jpg

oj co ten drive crap robi z sonybotami, rok obsuwy a przydałby się kolejny by móc przynajmniej wąchać spaliny i zapach koszonych buraków w najlepszym racerze tej generacji FH2   :)

Opublikowano

Dobrze ze forza taka dopracowana, mozna nawet pod jezdnia jezdzic.

Opublikowano

Driveclub ma przynajmniej sliczne gify, a forza?

irbyli.gif

Opublikowano

Dawaj jeszcze. Zaraz dojdę.

uważaj żeby mama nie weszła do pokoju

Opublikowano

Też ładny.

djupkp.gif

Nie widziałem deszczu w DC ;)

Znowu Horizon punktuje.

Opublikowano

Nie no jaranko znowu wszytskimi czesciami HALO na 1 plycie.  :teehee:
Scena najbardziej czeka na CE, ktore 3/4 mniej sentymentalnych graczy wylaczy po minucie (w sumie to nawet Ci sentymentalni zastanawiaja sie jak sie bedzie gralo w gre z mechanika z przed 12 lat...)
Halo-Combat-Evolved-Screenshot-2.jpg
HALO 3 i 4 przegrane milion godzin na 360tce, no ale super opcja - mozna zagrac milion pierwsza w 1080p, w sumie to jedna z nielicznych gier, ktora wyswietli taka rozdzielczosc na One!
Do tego porywajacy singiel, ktory zremasterowany wyglada jak gra z przed 2 generacji...
http://youtu.be/wPMXz7MwzW4

xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

EAsye znowu piecze, bo musi się męczyć ze średnim Destiny na PS4, bo nic innego nie ma. :teehee:

Opublikowano

Masz rację tylko w tym, że singiel jest porywający.

Opublikowano

Beka bo ktos odpali z sentymentu, a niedzielny gracz to halo ma w (pipi)e, konsoli to nie sprzeda.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

no cos Ty ! Wszyscy rzuca CODa, BFa, Destiny, Far Cry i inne by po raz 3 odpalic HALO 1 na 3ciej z rzedu generacji !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja się cieszę, bo sobie zagram w moje ulubione gry. Co mnie obchodzi, czy kupi to jakiś niedzielny gracz? CoD lepiej, żeby nie rzucali i zostali w tamtej grze. W Microsofcie nie pracuję, więc koło (pipi)a mi lata czy sprzeda konsole, czy nie.

Edytowane przez richie_heinz

Opublikowano

Marketing robi swoje, przy dobrej reklamie ludzie zlecą się do wszystkiego(patrz Destiny).

Opublikowano

Ta, do halo z pierwszego xboxa.

Ide o zaklad ze kolekcja szefa kuchni skonczy jak mario kart, sprzeda sie za(pipi)iscie, ale tylko wśród osób które już konsole posiadaja.

Opublikowano

Marketing robi swoje, przy dobrej reklamie ludzie zlecą się do wszystkiego(patrz Destiny).

Oczywiscie, ze nie... Jeszcze gdyby to byla nowa czesc HALO, a nie przegrana wzdluz i wszerz przez wszystkich fanow seria. (Ci ktorzy osrali ja pare lat temu tymbardziej sie nie zainteresuja)

Edytowane przez easye

Opublikowano

no cos Ty ! Wszyscy rzuca CODa, BFa, Destiny, Far Cry i inne by po raz 3 odpalic HALO 1 na 3ciej z rzedu generacji !

COD - szrot dla casuali

BF - szrot dla klapkow bo 900p

Destiny - szrot dla klapkow bo reklamy

FC - szrot bo UBI

Opublikowano

Ja niestety nie znam tej serii tak dobrze jak wy, więc muszę wam przyznać rację.

Opublikowano

Co was tal piecze?

Ludzie to kupią spokojnie, znajdą się i tacy co konsole dla tej serii kupią. Halo to potężna marka i może bawić się w odgrzewanie licząc na milionową sprzedaż.

Opublikowano

No nie wiem... Karty tarota mówią, że nikt nie kupi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.