Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

proponuje w ogole nie tworzyc nowych gier, a co generacje wydawac remastery halo bo przeciez nikt wczesniej i pozniej tak super multi nie stworzyl i nie stworzy

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dokladnie. Wydac wszytskie czesci Gearsow w 900p na 1 plycie i bedzie goty konsola dla botow ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Rozpatrzymy tę propozycję.

Edytowane przez richie_heinz

Opublikowano

czyim alterem jest richie?

Opublikowano

proponuje w ogole nie tworzyc nowych gier, a co generacje wydawac remastery halo bo przeciez nikt wczesniej i pozniej tak super multi nie stworzyl i nie stworzy

Chociaż to ironia to napisałeś rzecz prawdziwą. Kto niby ma dostarczyć multi na takim poziomie skoro obecnie wszystkie popularne fpsy jebią chvjem? 

Opublikowano

a ty richie_heinz jakim xbotem jestes?

x_bot_80030r_4666458.jpgx_bot_80050r_4666494.jpgpol_pm_Figurka-transformujaca-X-BOT-ANEK

ta konsola i jej fani sa jak te zabawki - tanie tandetne podrobki jedynej slusznej konsoli i ich fanow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Cale szczescie, ze sony nie wydalo 'remastera' gry wydanej rok wczesniej za pełną cene. 4 gry z ostatnich 13lat w tym 1 faktycznie zremasterowana. Ms taki zly, sony cudowne. Oceny przypominam ze sa takie same dla 1 i 2 czesci halo co dla tlou.

No ale klapki przyzwyczajone do pukania w tyleczek, kupia ledwie poprawiona roczna gre za pelna cene, ms z 4 grami z ostatniej dekady za cene 1 gry moze sie schowac :/

Opublikowano

myslalem, ze gry na nowe konsole musza przynajmniej jakis poziom graficzny reprezentowac bo nowa generacja od zawsze kojarzy mi sie z postepem technologicznym , jak tak was jaraja stare gierki to kupujcie pc i bawcie sie w emulatory - jedene sluszne wyjscie

Opublikowano

No tyle ze jak pokazuja statystyki cala masa graczy z 360tki przesiadla sie na PS4 i glownie tacy uzytkownicy kupili TLOU. 

Opublikowano

Statystyki mówią że użytkownicy XOne mają białe skarpety do czarnych pantofli.

myslalem, ze gry na nowe konsole musza przynajmniej jakis poziom graficzny reprezentowac bo nowa generacja od zawsze kojarzy mi sie z postepem technologicznym , jak tak was jaraja stare gierki to kupujcie pc i bawcie sie w emulatory - jedene sluszne wyjscie

pix_the_cat_019.png

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

juz kiedys pisalem ze xboxa one nie ma, sa tylko halucynacje z niedozywienia

Opublikowano

Zdunek, widze ze masz zly dzien. Czyzby to przez rozpoczeta 50h w tak gowniana gre jak Destiny ?  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zdunek, widze ze masz zly dzien. Czyzby to przez 60h w tak gowniana gre jak Destiny ?   :teehee:

Tak, zgadłeś. 

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

dalej Zdunek ma to wiecej uroku niz kanciasty krasnal, a jeszcze jak sie ten urokliwy indyk odpali na cudownym 5 calowym ekranie vity to juz calkiem next gen experience w staroszkolnej stylistyce

Opublikowano

True, true...

Zdunek - trzeba bylo nie zmieniac 360tki na gowniane PS3, to przynajhmniej mialbys z kim Raid zaliczyc.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zdunek, widze ze masz zly dzien. Czyzby to przez rozpoczeta 50h w tak gowniana gre jak Destiny ?  :teehee:

Co to za czasy ze gry na 7-8 nazywa sie (pipi).
Opublikowano

Trzeba bylo nie zmieniac 360tki na gowniane PS3, to przynajhmniej mialbys z kim Raid zaliczyc.

Ale za darmo.

Ja nie wiem co tak easye narzeka na te gry.

Opublikowano

To nie moje slowa, sam mam przegrane w Destiny wiecej godzin niz w 3 ostatnie czesci HALO razem wziete...

Opublikowano

No tyle ze jak pokazuja statystyki cala masa graczy z 360tki przesiadla sie na PS4 i glownie tacy uzytkownicy kupili TLOU. 

Boty juz dawno ograly TLoU, to klapy czekaja az gra wyladuje w Plusie XD. Juz nie wspomne ze te statystyki co podalo Sony mowilo o jakies 10-20% posaidaczy 360 co przeniesli sie na PS4 co daje 1-2mln - ''cala masa'' XDD. Reszta posiadaczy czeka wlasnie na Kolekcje Szefa Kuchni aby mogli sobie ograc najlepszego singla i multi poprzednich generacji. 

Tylke gier na PS4, a Ciebie piecze jakis remake. Jak dam DC, juz skonczyles?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

TLoU Remaster to w tej chwili najlepszy dostępny na PS4 tytuł i to nie-dedykowany tej konsolce.

Opublikowano

Ja nie wiem co tak easye narzeka na te gry.

Przeciez to Ty hejtowales gre przed premiera, kupiles ja jako pierwszy po czym wydales recenzje piszac o okropnym i niegrywalnym gameplay'u, nudzie itp.

No drugi Maciomaniak :teehee:

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.