Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

TLoU Remaster to w tej chwili najlepszy dostępny na PS4 tytuł i to nie-dedykowany tej konsolce.

najlepsze jest resogun, velocity, transistor i knack. dla mnie system-sellery.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja nie wiem co tak easye narzeka na te gry.

Przeciez to Ty hejtowales gre przed premiera, kupiles ja jako pierwszy po czym wydales recenzje piszac o okropnym i niegrywalnym gameplay'u, nudzie itp.

No drugi Maciomaniak :teehee:

Bo ta gra jest nudna.

Opublikowano

knack, ehhhh jak ja bym chcial zagrac w ta najlepsza platformowke 3d od lat....ehhh niech juz bedzie w plusie

Opublikowano

Przeciez to Ty hejtowales gre przed premiera, kupiles ja jako pierwszy po czym wydales recenzje piszac o okropnym i niegrywalnym gameplay'u, nudzie itp.

Bo ta gra jest nudna.

No na PS3 na pewno. Strach pomyslec ile mialbys godzin przegranych, gdybys mial w domu nextgena i nie musial strikow robic w pojedynke.

Edytowane przez easye

Opublikowano

(pipi)a aż strach pomyśleć co by się działo gdyby TLoU ukazało się dopiero teraz na PS4...

Sprzedaż podskoczyłaby jeszcze bardziej a PS4 już na starcie wygrałoby generację

Opublikowano

Bo ta gra jest nudna.

No na PS3 na pewno. Strach pomyslec ile mialbys godzin przegranych, gdybys mial w domu nextgena i nie musial strikow robic w pojedynke.

Na PS4 nie może się nudzić bo nie ma innych gier, proste.

Opublikowano

Klaskal bys uszami do tych paru tytulow na krzyz.

Opublikowano

no niezla beka z tego Assasinss Creed, obie wersje w 900p, a koleś uzasadnił tę decyzję:

"We decided to lock them at the same specs to avoid all the debates and stuff," senior producer Vincent Pontbriand told VideoGamer.com while explaining that it's the consoles' CPUs – not the GPU – that prevents Ubisoft Montreal from improving the game's performance.

http://www.videogamer.com/ps4/assassins_creed_unity/news/assassins_creed_unity_is_900p_30fps_on_both_ps4_and_xbox_one.html

Brawo zieloni, twórcy teraz bawią się w parity, tylko żeby was nie urazić [****]

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Klaskal bys uszami do tych paru tytulow na krzyz.

Tak easye, tak.

134a50d2-4c36-459f-a702-d625840f4650.jpg

Opublikowano

Multiplatformy w listopadzie beda takie same.

Opublikowano

no niezla beka z tego Assasinss Creed, obie wersje w 900p, a koleś uzasadnił tę decyzję:

"We decided to lock them at the same specs to avoid all the debates and stuff," senior producer Vincent Pontbriand told VideoGamer.com while explaining that it's the consoles' CPUs – not the GPU – that prevents Ubisoft Montreal from improving the game's performance.

http://www.videogamer.com/ps4/assassins_creed_unity/news/assassins_creed_unity_is_900p_30fps_on_both_ps4_and_xbox_one.html

Brawo zieloni, twórcy teraz bawią się w parity, tylko żeby was nie urazić [****]

coraz więcej dowodów potwierdzających tezę jaką stawiałem kilka stron temu, a mój dobry kolega yeti głosił już od dłuższego czasu. lobby microsoftu i tego ich uwstecznionego technologicznie bubla nie pozwala nam cieszyć się next-genowo wygladającymi multiplatformami :(.

Opublikowano

Ja (pipi)e, teraz boty hamuja rozwoj gier.

Opublikowano

to jest coś jak sektor paliwowy hamujący rozwój odnawialnej energii czy inne tego typu gałęzi gospodarki. gdyby nie wielkie korporacje dawno mielibyśmy samochody na wodę. gdyby nie microsoft dawno mielibyśmy gierki wyglądające jak tech-dema Davida Cage'a.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Dziękujemy xboty, wiedźmina też pewnie zepsujecie. :////

Opublikowano

Dziwne, że taka potężna firma tworzy konsolę technicznie gorszą od słabszej finansowo konkurencji. Karma to sucz jednak.

Opublikowano

No ale w poprzedniej generacji jakoś nie przeszkadzało Xboxowi mieć ładniejsze multiplatformy.

Opublikowano

No ja nie wiem, mnie byłoby po prostu wstyd być xbotem.

Opublikowano

No ale w poprzedniej generacji jakoś nie przeszkadzało Xboxowi mieć ładniejsze multiplatformy.

W poprzedniej generacji byli o rok szybsi i mieli łatwiejszy do ogarnięcia system.

Opublikowano

To co, telewizorek 4K się nie przyda? Może na dziewiątą generację konsol...

Opublikowano

No ja nie wiem, mnie byłoby po prostu wstyd być xbotem.

nawet sobie nie wyobrażasz jakie okropne to uczucie. dwie generacje zmagałem się z tym krzyżem na barkach :/.

Opublikowano

900p? Ale lipa. Nie wiem jak fani Sony to przełkną. U mnie na szczęście 1080p ;DDD

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Wiec to to boty miały na myśli mówiąc że do końca roku wszystkie multiplatformy będą takie same, cwaniaki.

Opublikowano

W poprzedniej generacji byli o rok szybsi i mieli łatwiejszy do ogarnięcia system.

A konsolę i tak słabszą, co tytaniczne tytuły 1st party dobitnie pokazały.

Opublikowano

no, macio jednak nie kłamał.

Opublikowano

Wiec to to boty miały na myśli mówiąc że do końca roku wszystkie multiplatformy będą takie same, cwaniaki.

maciomaniak miał info od insajdera, że już lobbści ms ostro smarują w ubisofcie i u innych czołowych wydawców.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.