Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tak a potem skonczyło się tak, że last guardian nie wychodzi, mgs to multiplatforma, okami wyszło w postaci spin offu na dsa, crash leży martwy a seria resident evil skonczyła się na gamecube. Tak więc sami jestescie sobie winni.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale na playstation casuale finansowali takie projekty jak ico, metal gear solid, okami, crash, resident evil,

i gdzie teraz masz ICO, Okami i Crasha? Coś im c(pipi) poszło :D

Przez microsoft było za mało kasy dla sony na ambitne tytuły, ale spokojnie ps4 dominuje jak kiedyś ps2 i powoli będą wychodzić gry takie jak bloodborne, last of us, deep down.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

jak mnie zawsze się chce smiać jak ktoś mówi, że ktoś tam hamuje branże czyli to przez konsolowców nie będzie 4K na pecetach?

Opublikowano

Nie, bo gdyby nie konsole nie było by gier, bo na złomach wszyscy piracą. \o/

Opublikowano

Post Daddiego pokazuję jak bardzo klapów piecze dupa :confused:

I to 900p w nowym AC, nie pograją sobie :/

Edytowane przez Soul

Opublikowano

58314156106387131665.png

88487064237616559603.png

Najwazniejsza premiera roku dla botków czyli szef kuchni daleko za DriveClubem XD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Mogłoby być nawet i w 4k, i tak bym w to nie zagrał.

Opublikowano

czyim alterem jest richie?

Pawła.

nie znam, koles mial nick Pawel? xd
Opublikowano

Xbon ostatnią konsolą microsoftu. Nikt tego nie chce kupić, rekordowa szybka obniżka ceny (i tak leży na sklepowych półkach i się kurzy), śmiechu warte podzespoły. Microsoft aby ratować tego bubla opłaca developerów aby cieli wersje na Nadkonsole pod tego szrota. AC, prawdopodobnie Wiedzmin, co prawda rozdzielczość będzie taka sama, ale już trawy czy cieni zabraknie dla botów. Brak dobrych eksów, trzeba wydawać kolejną kasę na Tomb Raidery.

Pociągną tak jeszcze z dwa lata i jak ktoś z góry przejrzy raporty finansowe tego trupa, to złapie się z głowę i tyle będzie z marki x-box.

Opublikowano

nie chce mi sie szukać w internetach, to was zapytam czysto orientacyjnie, o co będzie chodziło w tej grze?

Microsoft-Build-Conference-Project-Spark

Microsoft-Build-Conference-Project-Spark

image.png

Opublikowano

Ja (pipi)e, teraz boty hamuja rozwoj gier.

Tak jak konsolowcy od zawsze.

Jasne bluber, w końcu korporacje takie dobre i robią gry dla przyjemności obywateli, a nie kasy.

Trollować też trzeba umieć.

Opublikowano

No tyle ze jak pokazuja statystyki cala masa graczy z 360tki przesiadla sie na PS4 i glownie tacy uzytkownicy kupili TLOU. 

Boty juz dawno ograly TLoU, to klapy czekaja az gra wyladuje w Plusie XD. Juz nie wspomne ze te statystyki co podalo Sony mowilo o jakies 10-20% posaidaczy 360 co przeniesli sie na PS4 co daje 1-2mln - ''cala masa'' XDD. Reszta posiadaczy czeka wlasnie na Kolekcje Szefa Kuchni aby mogli sobie ograc najlepszego singla i multi poprzednich generacji. 

Tylke gier na PS4, a Ciebie piecze jakis remake. Jak dam DC, juz skonczyles?

Najlepszego singla? NAJLEPSZEGO SINGLA? Cholerka, ależ cię stary dużo wyśmienitych gier ominęło, ale tak to już jest, jak się jest xbotem.

Opublikowano

JO1IlNe.jpg

Ale grubego to wywal.

Opublikowano

Microsoft rakiem branży, to już oficjalnie. Ciekawe kogo jeszcze opłacili obok Ubi i Redów. Macio jednak miał racje.

Opublikowano

Lg8aqgn.png

Jak już hejtujecie gameonly to nie wchodźcie tam kraść tekstów do zabłyśnięcia w statusach, bo zalatuje to srogą żenadą.

Opublikowano

Do zabłyśnięcia XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jezu kradnom teksty z gejonly i całom chwałe sobie przypisujom !! Dzwońcie na policje.

PS. Panowie, samo wchodzenie na ten portal jest żenadą, wstyd.

Opublikowano

o (pipi) ktoś w Internecie użył nieswojego tekstu, jezu jaki przypał, jesteś skończony suteq

Przepraszam, a nie to tylko observer.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.