Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Xbon ostatnią konsolą microsoftu. Nikt tego nie chce kupić, rekordowa szybka obniżka ceny (i tak leży na sklepowych półkach i się kurzy), śmiechu warte podzespoły. Microsoft aby ratować tego bubla opłaca developerów aby cieli wersje na Nadkonsole pod tego szrota. AC, prawdopodobnie Wiedzmin, co prawda rozdzielczość będzie taka sama, ale już trawy czy cieni zabraknie dla botów. Brak dobrych eksów, trzeba wydawać kolejną kasę na Tomb Raidery.

Pociągną tak jeszcze z dwa lata i jak ktoś z góry przejrzy raporty finansowe tego trupa, to złapie się z głowę i tyle będzie z marki x-box.

Yeti idź lepiej zobacz czy ci śrubki nie trzeba dokręcić do twojego ps4 żeby nie wypluła tego szrota destiny :lol: bo jak poleci do francji to już po premierze drivecluba gify ci zostaną tylko (chociaż znając ten serwis sony to wróci akurat na premierę deszczu :teehee:)

Wracam właśnie ze sklepu. Oczywiście nic nie wskórałem. Konsola we środę leci do... Francji o_0 PRAM nie zajmuje się PS4. (pipi)a :( Jedyny plus, to zayebista obsługa na infolinii PlayStation. Pozytywni, młodzi, ogarnięci ludzie. Konsultant podpowiedział paten ze śrubką, ale odpowiedziałem, że mi się już nie chce, na co on zareagował serdecznym uśmiechem i wyrazami współczucia :) Konsole najlepiej wysłać w opakowaniu zastępczym, bo wróci do mnie w opakowaniu serwisu. Co i jaka wróci - tego nie wiadomo. Do paczki nie potrzeba wrzucać absolutnie nic oprócz samej PS4. Na maila wysyłają link do etykiety, którą trzeba będzie nalepić na paczkę. No zobaczymy jak to się wszystko potoczy. Stay tuned. A teraz czekają mnie dwa tygodnie powrotu do przeszłości z PS3 :)

http://community.eu.playstation.com/t5/PS4-Og%C3%B3lnie/PS4-i-serwis-przeczytajcie/td-p/21754971

haha o ch.uj piękny jest ten serwis wysyłasz w stanie idealnym zwracają ci rozje.baną ps4, której nawet nienaprawili

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

@blubi

To jest ta sama historia z polygamii dawana dawno temu.

Opublikowano

@blubi

To jest ta sama historia z polygamii dawana dawno temu.

a bo myślisz, że ja tym szrotem, który wyświetla gry w 900p się przejmuje?

Opublikowano

Przeczytalem caly ten temat od blubera - mozna sie zlapac za glowe. Macie swoje kochane sony w calej okazalosci, ciezko traktowac taka firme powaznie, wole miec 912p i pewnosc ze jak cos sie z(pipi)ie to w 10 dni bedzie po problemie. Widzieliscie podobne historie, zeby ktos z MS walczyl przez 80 dni? Ja tez nie.

Opublikowano

80 to jest nic :) 200 dni walki to dobry rezultat

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

dobre podsumowanie dnia:

psballchainjxst9.jpg

Opublikowano

Czym się przejmujesz Figaro ? przecież macie boskie exy na swojej konsoli w 1080p

Opublikowano

Figaro juz wkleiles calego Gafa? Duzy maja bol dupy czy servery padly?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

dobre podsumowanie dnia:

psballchainjxst9.jpg

jeden obrazek wystarczy za tysiąc słów.

Opublikowano

Figaro juz wkleiles calego Gafa? Duzy maja bol dupy czy servery padly?

jeszcze nie

10-6-2014%2B1-04-34%2BPM.png

Opublikowano

Super, szkoda tylko ze DA3 i AC to dwie rozne gry. Jezeli ktos lubi zachodnie RPG to Dragon Age bierze na premiera (w sumie duzeg wyboru nie ma...). Jezeli ktos z drugiej strony lubi AC i gry Ubi wtedy....huh..... :flag_of_truce:

Opublikowano

od ubi do ea xD

Opublikowano

Mimo wszystko ea>ubi. Ubisoft to najwiekszy rak branzy.

Opublikowano

EA, ubi, to czym jest w takim razie Activision?

Porządna firma wydająca grę od Platinum.

Opublikowano

EA, ubi, to czym jest w takim razie Activision?

zawsze szanowałem activision. solidna firma która przygarnęła bungie i dzięki temu mogli stworzyć swoje epickie dzieło pt. destiny

Opublikowano

czemu nie cieszycie się że niedługo premiera DriveCluba? :(

Opublikowano

dobre podsumowanie dnia:

psballchainjxst9.jpg

To klapy są kulą u nogi swojej platformy, tak jak rycerzyki w przypadku blachy.

Decyzja ubisoftu jest kuriozalna i logiki w tym za grosz, ale przypominam że to Sony zaczęło wmawiać wszystkim jak to rozdzielczość jest big dealem. W poprzedniej generacji nikt aż tak nie zwracał na to uwagi, gry miały być w HD i zapewne 95% posiadaczy PS3 i X360 nie wiedziało o tym że spora część z nich nie była w 720p. Ja sam kiedyś myślałem że taki CoD działa w hd ready.

I co zrobiło Sony? Wmówiło swoim psychofanom, że 1080p i 60fps to sprawa pierwszorzędna i najważniejsza, dlaczego te debaty o rozdzielczość powstały? Z powodu propagandy i fanbojów którzy w to uwierzyli. Kiedyś, kiedy konsole rzeczywiście różniły się mocno podzespołami w ramach jednej generacji jak np. PS2 i xbox albo PS1 i N64 to wygląd gier potrafił być diametralnie różny i ludzie z tym żyli.

A teraz? Jak widzę kolejny news przed premierą że gra będzie 1080p, a nie może jednak 900p, ale będzie 60fps, a może dropujące 60fps to mnie ch.uj strzela bo przypomina mi to czasy kiedy czytalem pclaba i zamiast konkretów odnośnie gry to czytałem jak gra chodzi na radeonie a jak na geforce.

Ubisoft tak naprawdę jest w sytuacji lose/lose jak każdy developer, zrobisz grę na PS4 w 1080p - dobrze, ale jak już XONE też ma 1080p to zaczyna się pjerdolenie a czemu wygląda tak samo, a czemu nie lepiej, czemu się nie postarali, no kur.wa litości

"ale nowa generacja, oczekiwałem nowej jakości 1080p i 60fps" - oczekujesz nowej jakości i super grafiki to wypjerdalaj na PC, tak było od zawsze i zawsze tak będzie i nieważne jak bardzo gardzisz rycerstwem blachy.

Przypominam raz jeszcze - to Sony wmówiło że rozdzielczość to ważna sprawa a tak naprawdę przeciętny posiadacz konsoli na tym samym TV nie zauważy żadnej różnicy między jedną rozdzielczością a drugą, dla większości 1080p a 900p to tylko cyferki które na papierze a nie dealbreaker. I jedynie totalnym nerdom którym brakuje dziennej dawki samogwałtu to rzeczywiście przeszkadza i dlatego zamiast grać i cieszyć się zwyczajnie grą to wolą GODZINAMI (pipi)ć smuty o tym że rozdzielczość jest taka a nie inna, (pipi)ć o rzeczy której znaczenie w odbiorze jakości gry jest bardzo mała, ale oczywiście trzeba to  rozdmuchać, jak z resztą każdą rzecz w internecie. I to (pipi)ć o grze w którą większość tych shitstormowców albo nie ogra, albo ogra i zapomni.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

MaZZeo, wyczuwam lekkie pieczenie, tu nikt nie jara się tym czy gra ma 1080p czy 4k, w tym temacie chodzi tylko by rozdzielczość PS4>Xbox One, dla mnie osobiście gra może być i w 640p ale jeśli na Xboxie będzie w 400p to będę piał.

Rozumiem mimo wszystko Twój smutek.

grrr.jpg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Pieprzenie trochę, bo jak kolekcja halo działać ma w 1080p i 60 fps to knur i reszta chwali się tym ile może. Każdy chce 1080p, ale nie każdy może.

Opublikowano

Właśnie to samo chciałem napisać, wystarczy że Ubi obniży rozdziałkę na xbonie do 720p i hejt klapów ustąpi.

hejt ustąpi ale nastanie beka, co gorsze?

Opublikowano

Właśnie to samo chciałem napisać, wystarczy że Ubi obniży rozdziałkę na xbonie do 720p i hejt klapów ustąpi.

hejt ustąpi ale nastanie beka, co gorsze?

W sumie nic, obie opcje sa zalosne i pokazuja na czym tak naprawde zalezy tym gracza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.