Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

no ale pozycje takie jak RDR , Dark/Demon's Souls czy TLOU mozna uznac ponad podzialami za najlepsze w generacji

Edytowane przez erix

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

no ale pozycje takie jak RDR , Dark/Demon's Souls czy TLOU mozna uznac ponad podzialami za najlepsze w generacji

Dla mnie RDR to super gra, ale Dark/Demon's Souls juz nie... o TLOU sie wole nie wypowiadac bo zaczne nowa wojne.

Opublikowano

.. o TLOU sie wole nie wypowiadac bo zaczne nowa wojne.

Pisz, ale tylko prawde.

Opublikowano

o TLOU sie wole nie wypowiadac bo zaczne nowa wojne.

No #drabiny i co dalej ?

Opublikowano

Dla mnie RDR to super gra, ale Dark/Demon's Souls juz nie... o TLOU sie wole nie wypowiadac bo zaczne nowa wojne.

A dla mnie odwrotnie. Demony dostarczyly mi tyle emocji, ze nawet ponad pol roku od ostatniego grania obudzony o 3:00 w nocy potrafie podac rozmieszczenie wrogow na kazdej planszy z uwzglednieniem obu tendencji. O RDR moge powiedziec tylko tyle, ze swietnie odwzorowany swiat westernu ale o co chodzilo glownemu bohaterowi i czy byly tam jakies postacie drugoplanowe to zabardzo nie wiem. A to podobno w tej pierwszej nie ma fabuly.

Opublikowano

Dlatego jesteś typowym januszem.

Idź Janusz sprawdź promocję Tyskiego w Biedronce z okazji mundialu.

xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hey Guys!

south-park-stan-281x211.jpg?height=211&q

Czy nie jest aby tak że w każdym z nas w mniejszym lub większym stopniu tkwi growy Janusz, choć u jednego mniej, lub bardziej zamaskowany? Czy nie jest trochę jak z tą fotką egzemplarza Fify Blubera? 

A co jeśli ten temat tak naprawdę nie służy za wojnę jednego kawałka krzemu i plastiku, ale za wyparcie prawdziwej natury nas samych, a wyśmiewanie najbardziej niewygodnych opinii innych ów wyparciu służy? 

Ot weżmy opinię Mazza "dawniej największego fana COD na planecie Ziemia" (bezpośredni cytat by Czezky from CW vol.7), a obecnie konesera ambitnych gatunkowo produkcji w rodzaju Halo n.t. Uncharted 2, czy ignoranckiego postrzeganiu artyzmu Kojimy przez pryzmat stosowanych przez niego nieco z boku gameplayowych dżołków.

Insa dla którego ów pierwszy tytuł to te same (pipi), ale wg spisu trofeów wbił w nim dobre 73% (zwróćcie w ogóle uwagę że 73% to prawie jak 83%, a 83% to prawie jak 93%, czyli niemal jak platyna (!!!!!111), którą z pewnością musiał wbijać z rozpromienionym uśmiechem na twarzy, ergo - tak naprawdę kocha Uncharted, ale boi się do tego przyznać stosując wyparcie i oszukując samego siebie że 6xKnack uczynił go szczęśliwszym.

Czy w końcu mnie samego, który mówi o sobie że nie jest Januszem, a wspomniane U2 wymasterował i ukończył 6-krotnie dla samego funu z gry, niejednokrotnie broniąc na tym forum przed mieszanką gorzkiej prawdy, pół prawd i obleśnych kłamstw botów. 

Stawiam zlewki Coli że co większości tu piszącym podobały się takie produkcje jak Halo, BioShock Infinite, Tomb Raider ad 2013, Crysis, COD, BF #któreśtam, U2, Far Cry 3, lub nawet Watch Dogs. I nie wmówicie mi że niet. 

Dlaczego są tu takie podziały i nienawiść? Czy to naprawdę nie budzi w was obaw że obudzicie się pewnego dnia i serio przestaniecie kochać gierki i wygracie przegracie życie?  :confused:
Opublikowano

ale my juz ustalilismy ze janusze to osoby ktore nie graja w nintendo

Opublikowano

A to do kasacji. 

Opublikowano

Have no fear Next-gen is here !

Takiego przywiazania do detali wlasnie oczekuje od next-genow !

vdrqlx.gif

:sorcerer:

Opublikowano

Insa dla którego ów pierwszy tytuł to te same (pipi), ale wg spisu trofeów wbił w nim dobre 73% (zwróćcie w ogóle uwagę że 73% to prawie jak 83%, a 83% to prawie jak 93%, czyli niemal jak platyna (!!!!!111), którą z pewnością musiał wbijać z rozpromienionym uśmiechem na twarzy, ergo - tak naprawdę kocha Uncharted, ale boi się do tego przyznać stosując wyparcie i oszukując samego siebie że 6xKnack uczynił go szczęśliwszym.

Juz to przerabialismy w tym temacie. Popatrz sobie rowniez na trofea z przygod lysego retarda. Nie moja wina, ze to sa tak prostackie gry, ze platyna wpada w nich grajac jedna reka.

Opublikowano

Zaskoczę cię Ins i nawet przyznam iż wierzę ci że Knack > U2 4U, a 73% to jednak nie 93%. No ale tą platynę z jedną ręką to bym chciał zobaczyć (poziom Crashing).

Opublikowano

Ale zdajesz sobie sprawe, ze wyolbrzymiam by uswiadomic ci, ze platyny w tych grach sa po prostu bardzo latwe ?

PS. Nie no serio ... crushing to jest dla was jakies wyzwanie ? =/

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Trudne platyny to są w Max Payne 3 czy Vanquish, a nie w Uncharted.

Opublikowano

W U1 było kilka trudnych (nawet bardzo) momentów na Crushing.. U2 i tym bardziej U3 na crushingu to coś nieco powyżej hard z U1.

Opublikowano

Owszem jedynka byla zdecydowanie trudniejsza od dwoch nastepnych czesci, ale tez bez szalu. No ale jezeli chodzi o 2 i 3 to proscizna.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Spoilery z Uncharted:

Ja walkę z Drazą i finał z Lazareviczem powtarzałem, nawet 5-6 razy już na hardzie. Podobnie niektóre sekwencje z tuzinem najemników na głowie (jeden z rpg, drugi ze snajperką, trzeci z shotgunem w zbroi...), czy strażnikami Szambali, a takiego RE2 kończyłem przecie bez zadnego sejwa, Metala z 98' skończyłem na extreme (brak radaru i rationów), a w Dead Space 2 wbiłem trofika GOTY 2011; Hard To The Core.Także w GOW1&3 w życiu nie wyobrażam sobie że ukończyłbym wszystkie Wyzwania Tytanów. Tak więc gratuluję skillu, co tym bardziej nie czyni ów calaków (a co za tym idzie gier) łatwymi dla reszty śmiertelników.

Opublikowano

jakie te exy plejstejszyn dobre, najładniejsze, najlepsze, najtrudniejsze, najbardziej wymagajace, postawcie sony pomnik.

Ile osób przeszlo UC na crushingu, pewno mniej niz 100.

Opublikowano

vdrqlx.gif

Jaki ku.rwa nexgen. Nextgen to by bylo jakby temu koniu zwieracze sie rozszerzyly. A tutaj te kulki pojawiaja sie z du.py ( :sorcerer:)

Opublikowano

vdrqlx.gif

serio? xDDDDDDD

Opublikowano

A 15 lat temu jaraliscie się że Solidowi wydobywa się para z ust i zaczyna kichać :/

Opublikowano

vdrqlx.gif

Gówniana fizyka.
Opublikowano

w tym mgsie będzie można atakować bazy kolegów?

Opublikowano

Tak. Ale nie polecam zaczynać bez skończenia trójki hade. Ciekawe czy będzie znów kooperacja. W Peace Walker była.

Opublikowano

to super. jeszcze znajdę sobie jakichś kolegów i biorę day1.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.