Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

EA, ubi, to czym jest w takim razie Activision?

Porządna firma wydająca grę od Platinum.

:nuke: Od takich postów można dostać raka w pakiecie z ebolą :nuke:

No ale przecież wydaje, i to jeszcze w tym miesiącu.

:nuke: Jeden tytuł nie zmienia całokształtu :nuke:  

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

recki jutro sie pojawia bo mija embargo

Opublikowano

Wydali  Toni Hołka dwójkę, będę ich za to szanował do śmierci.

Opublikowano

"Jam jest Ubi! Rak raków, rak raków licznych!"

Opublikowano

Patch-670x376.jpg?8cfc20

dwa patche juz wydali, a gry jeszcze nie ma :D gt5 i tytul najlepiej spatchowanej gry wszechczasow bedzie zagrozony 

Opublikowano

Czy to jest najlepsza recenzja wszechświata? Dyskutujmy

BrTB_n9IMAAzuc9.jpg

Opublikowano

Jako że wybiła 1200 strona, należy ustalić a może bardziej przypomnieć

Microsoft to rak branży

Opublikowano

1200 stron, o 300 wiecej niz ... :whistling:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Mysle ze musialem drugi raz zobaczyc ten obrazek aby zrozumiec jego wymownosc, tak, teraz rozumiem.

Opublikowano

już nie fisiuj na koniec dnia :)

Opublikowano

Z pamiętnika praktykującego Xbota - wpis pierwszy.

Po zaliczeniu kilkunastu petard na swoim ślicznym, lśniącym Xboksie, wziąłem się za ogrywanie Shadow of Mordor w 900p@30fps. W końcu jakoś trzeba wypełnić czas do ściągnięcia na dysk konsoli Forzy 5 (40gb kurtyzano!).

Czas płynął gladko, w myślach marzyłem o setkach wyścigów które rozegram, nareszcie po tygodniu gra się ściagnęła. Ja pier.dole co za (pipi). Spodziewałem się prawdziwej petardy, w końcu to tytuł 1st party, a na dobrą sprawę nie widzę dużego skoku jakości. Ostatnia Forza w jaką grałem to była trójka. Bomba prawdy - Forza 5 to wypełniacz, fałszywy mesjasz, gra która powinna kosztować 20zł. Mam nadzieję, że pojutrze będę mógł zasmakować wspaniałego Drivecluba, bo na wyścigi o masakrującej grafie i rajcownym gameplayu czekam już kawał czasu. W Forzie 5 znanej też jako symulator jeżdżenia po sznurku wieje nudą jak (pipi), no ale Forzy zawsze takie były, nużące benchmarki z 15 minutowymi wyścigami. Tyle że piątka nie pokazuje niczego jakościowo niszczącego.

Może jeżdżenie po burakach będzie ciekawsze, dam serii szansę, ale nie bierzcie piątki. Już gran turismo było ciekawsze.

Opublikowano

cofanie czasu, pokazywana strzałka na drodze, raki wyścigów.

Opublikowano

A w demo Horizon nie grałeś Pingu? Toż to rewelacja. Przy F5 zasypiam z nudów, a po demie H2 miałem ciarki. I te je,bane intro. Aż uwierzyłem, że te fury i du,peczki są moje.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Grałem w demo jedynki mocno nie w stanie więc dużo nie pamiętam, dema dwójki nie pobierałem - 10gb dla dema? xDDDD

Opublikowano

A nie masz przypadkiem problemów z prędkością ściągania na XO? Zanim nie zresetowałem routera, w ustawieniach XO pokazywało mi ping (hehe) ponad 300 i download nie mający nic wspólnego z prędkością mojego internetu.

Zmierzam do tego, że jak już mi się naprawiło, to forzę ściągałem szybko.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

A w demo Horizon nie grałeś Pingu? Toż to rewelacja. Przy F5 zasypiam z nudów, a po demie H2 miałem ciarki. I te je,bane intro. Aż uwierzyłem, że te fury i du,peczki są moje.

Mi intro z FH2 mocno kojarzy się z tym, zdecydowanie intro FH2 to jedno z najlepszych jakie widziałem w wyścigówkach.

Opublikowano

Leci pełnym łączem. Problem jest w tym, że siedzę na 10mbitach. Do tego nie chce mi się zawalać dysku - zostało mi raptem 180gb więc kupię jeszcze 5-6 gierek i koniec - trzeba będzie usuwać/dokupić większy dysk. #tylkoxbox

Edytowane przez ping

Opublikowano

Zmarnowane siedem dych, mogłem sobie Octodad kupić na PS4. Albo Trine 2.

Opublikowano

Forza 5 na XONE = Forza 2 na X360, każdy to wie.

Tyle godzin przegrałem w jedynkę na verbatimie. Kilkadziesiąt godzin naje,bałem na samym malowaniu fur i jeżdżeniu na Nurburgringu. Odpaliłem dwójkę:

-o jezu jaki alisasing

-o jezu jakieś takie niemrawe

Kupiłem w bundlu z Vivą Pinatą, która miała być dodatkiem, a nastukałem w VP tyle godzin, że ojej. Mogli by zrobić trójkę na XO.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Forza 5 na XONE = Forza 2 na X360, każdy to wie.

Tyle godzin przegrałem w jedynkę na verbatimie. Kilkadziesiąt godzin naje,bałem na samym malowaniu fur i jeżdżeniu na Nurburgringu. Odpaliłem dwójkę:

-o jezu jaki alisasing

-o jezu jakieś takie niemrawe

Kupiłem w bundlu z Vivą Pinatą, która miała być dodatkiem, a nastukałem w VP tyle godzin, że ojej. Mogli by zrobić trójkę na XO.

Nie zdziwię się jak VP będzie jedną z produkcji po Phantom Dust do wskrzeszenia w modelu dystrybucji KI.

Opublikowano

lepiej nowe kameo by zrobili może byłaby konkurencja dla znakomitego knacka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.