Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Forza 5 na XONE = Forza 2 na X360, każdy to wie.

Tyle godzin przegrałem w jedynkę na verbatimie. Kilkadziesiąt godzin naje,bałem na samym malowaniu fur i jeżdżeniu na Nurburgringu. Odpaliłem dwójkę:

-o jezu jaki alisasing

-o jezu jakieś takie niemrawe

Kupiłem w bundlu z Vivą Pinatą, która miała być dodatkiem, a nastukałem w VP tyle godzin, że ojej. Mogli by zrobić trójkę na XO.

Nie zdziwię się jak VP będzie jedną z produkcji po Phantom Dust do wskrzeszenia w modelu dystrybucji KI.

Wypluj te słowa.Tfu.

Model dystrybucji Killer Instinct to śmiech na sali i nie życzę żadnej innej grze takiego gówna.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Widze, ze nie jestem jedyny, Forza to swietna seria ale nie dla mnie, 4 wyscigi i nudzi strasznie. I tutaj pojawia sie Horizon. Mesjasz wyscigow. 1 to najlepszy racer w jakiego gralem od most wanted, czyli od prawie 10 lat. Fh2 na razie tylko demo ale smiga sie tak samo pieknie. Ping sprawdz koniecznie :P

Opublikowano

wychodzi z worka szydło, botów nudzi nawet ich flagowa seria.

Opublikowano

ehhh

ix83nsL88YGFP.png

nXeb.gif

Opublikowano

wychodzi z worka szydło, botów nudzi nawet ich flagowa seria.

No bo kurfa ile można strzelać i jeździć samochodem :/

MS powinien ogarnąc dupę i trochę poeksperymentować.Mają platformówki od Rare,mogliby Too Human zreebotować(koncept był wyśmienity) zrobić jakieś inne wyścigi ala twisted metal albo karty,bo exów może jest i sporo na ten rok,ale wszystkie to cholernie generyczny kawałek kodu.

Opublikowano

Proponuje zeby moderacja zmienila nazwe tematu Assasyna Unity na: Assassin's Creed: Parity

Juz jest nawet oficjalna okladka:

igDCENU.jpg

Opublikowano

a xbox polska co? brodaty pokemon bez jelita grubego?

dobra sucz, jarałem się nią w wawa non stop, nie rozumiem jakichś hejtów na nią, chyba jesteście gejami!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Assassin's Creed Unity runs at 900p/30fps on Xbox One and PS4 to avoid debates. Czyli  już wiem dlaczego beta The Crew wygląda jak gra z PS3.

Opublikowano

Jak chcecie dobrych gier od Ubi to proponuje kupic tylko Child of Light i Raymana, a na reszte miec wyyebane.

Opublikowano

Lubiłem Ubi , ale co raz bardziej nie podoba mi się ich polityka. Nie wiem co oni odpiehdalają, jeszcze rozumiem obcięcie pctom grafiki w grach by konsole miały niezachwiany start ku dominacji. Ale robienie takich psikusòw na konsolowym podwòrku? WTF Ubi?! Obstawiam, że MS musiał za tego locka zapłacić, bo te korpowuje są do tego zdolni. Ale że Ubi to wziął? Mam nadzieję, że za tą kasę jakąś fajną grę zrobią.

Kurde, EA to tępe cwaniaczki, ale przynajmniej w tej swojej tępocie są szczerzy i każdego ruchają po ròwno i zawsze. W pewnym sensie wolę taki obròt spraw (bo łatwo przewidzieć), niż jakieś niespodzianki z pupy od Ubi. Mam nadzieje że MSowi i Ubi się to czkawką mocno odbije...

Opublikowano

Od początku tej generacji twierdziłam, że w pewnym momencie będą musieli zjeżdżać (niezależnie od konsoli) z 1080p na rzecz innych efektów. Nie przeskoczą możliwości sprzętu. Co do spisku MS-UBI, to ciekawe czy MS dał też w łapę Guerilla, żeby Killzone Shadow Fall nie miał pełnego Full HD w całej grze?

Co do Forza Motorsport 5 vs Forza Horizon 2 - dwie skrajnie różne formy wyścigów prawdziwymi samochodami. W FM5 mamy trójwymiarowe tarki i bogaty silnik fizyczny połączenia pojazdu z podłożem, po którym aktualnie jedzie - każde koło osobno liczone. Na używce bez kodu VIP narobiłam 160 leveli bez jakiegokolwiek znużenia, w odróżnieniu od np. FM2 skrócono wyścigi i zwiększono ich ilość. Końcowe wyścigi w FM2 trwały około godziny każdy.

Forza Horizon 2 - uproszczony silnik fizyczny (ale żebyśmy się dobrze rozumieli - uproszczony nie znaczy prostacki), śmiganie po otwartej mapie z kolegami, którzy niekoniecznie muszą być wyjadaczami racerowymi - na to też jest popyt.

The Crew stanowi bardzo dobrą alternatywę do FH2 więc klapki nie muszą tak bardzo cierpieć.

A driveclub? moim zdaniem będzie wtopą.

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

zwieracze gotowe? masc na bol dupy gotowa? dzis mija embargo na recki driveclub - bedzie sie dzialo :D :D

Opublikowano

Sam sobie zadaj to pytanie.

Opublikowano

alez ja wiem co sie szykuje i spodziewam sie recek ze srednia na poziomie 70% wiec twoje docinki trafiaja kolo mnie - DANGEON CZEZKY!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

zwieracze gotowe? masc na bol dupy gotowa? dzis mija embargo na recki driveclub - bedzie sie dzialo :D :D

I tak FH2>DC. A dzis recki to tylko potwierdzą. Klapki muszą się z tym pogodzić.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

I tak FH2>DC. A dzis recki to tylko potwierdzą. Klapki muszą się z tym pogodzić.

ale stary bez beki teraz - przeciez logicznym jest ze gra gdzie nie ma replayow, prywatnych lobby, photo mode, jest kilka utworow muzycznych, a pogoda dojdzie w patchu i to wszystko po przelozeniu premiery o rok nie dostanie swietnych ocen

Opublikowano

Ja o tym dobrze wiem. Wkurzyłbym się tylko jak bym na tę grę czekał, że dostaje taki niedokończony produkt. Ale jako, że nie trawię samochodówek to mam to gdzieś. I los tej gry mnie średnio obchodzi.

Opublikowano

ameryka gra - gaf zachwyca sie grafa, ktora ponoc jest genialna i super chwali model jazdy...tym bardziej szkoda, ze dostajemy pol produkt i finalny kod pewnie dostaniemy najwczesniej za pol roku - ja tam uwielbiam arcade racery, wole wyscigi na trasach od open world, a za gre dzieki zdrapka allegro place 100zł wiec i tak czekam na gre majac pelna swiadomosc jej ulomnosci

ameryka gra od 20min i juz serwery online klekly #tylkosony

Opublikowano

ano gaf ma teraz driveorgazmklap

fajnie ze gra sie fajnie ale to dalej nie usprawiedliwia rocznego poslizgu i braku tak fundamentalnych opcji w wersji, ktora dzis/jutro dostaniemy

Opublikowano

standardowo sprzedaż z ostatniego tygodnia

PS4 - 255,954 (+37%)
XOne - 157,715 (+73%)
3DS - 89,869 (-8%)
PS3 - 52,237 (+13%)
WiiU - 50,840 (+13%)
X360 - 31,720 (+10%)
PSV - 26,509 (+35%)
Wii - 6,096 (0%)

Opublikowano

jakie opinie o driveclub na gafie o_O jestem w szoku po prostu

Opublikowano

standardowo sprzedaż z ostatniego tygodnia

PS4 - 255,954 (+37%)

XOne - 157,715 (+73%)

3DS - 89,869 (-8%)

PS3 - 52,237 (+13%)

WiiU - 50,840 (+13%)

X360 - 31,720 (+10%)

PSV - 26,509 (+35%)

Wii - 6,096 (0%)

Ale zobaczysz, że One dogoni PS4. Już za chwilę... Żarty żartami, ale box nieźle się sprzedał. Oczywiście PS4 jeszcze lepiej.

Opublikowano

jak już ktoś kiedyś zauważył - to nie xbon sprzedaje sie źle, to ps4 sprzedaje sie zayebiście

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.