Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

jakie opinie o driveclub na gafie o_O jestem w szoku po prostu

ale że jakie?

Wg mnie ta gra po prostu przeszła małe piekło developmentowe, cisza w eterze przez parę miesięcy i nagle "back to drawing boards". Nie zdziwiłbym się, że wraz ze średnią sprzedażą gry, zamkną Evo i tyle. Nie od dziś wiadomo, że Motorstorm RC ich od tego uratowało.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Za czasów PSX, gdy dostęp do gier był bardzo skromny i nie było w co grać też się ciągle ogrywało demo jakiejś Formuły 1... Razem w kumplami zachwycają się grafiką. Sony widać dba o starszych graczy i dobre wspomnienia.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

jakie opinie o driveclub na gafie o_O jestem w szoku po prostu

wklejaj co wyłapiesz ciekawego, z ciekawszych

Game looks stellar obviously. The first couple of tracks look great, nothing crazy so far. The hot hatch event in India is where you really see how beautiful the game looks. The way the track looked due to the cloud conditions and sun light made everything feel very "countryside" ish. It just looks natural. Clean and natural.

Controls are like a dream. Shit feels VERY smooth so far. I was whipping it.

Sound effects of the cars is pretty nice too. One thing that's weird is music is off by default in races but you can turn it on. The music is pretty intense.

The whole race feels intense. It just feels "alive" if that makes any sense. CPU racers feel aggressive and real and it gets my adrenaline pumping. The race tracks are nicely designed. Very polished.

What I don't like so far is the limited customization so far. I didn't really delve into the editor but it seems like there wasn't much to do but

I'm sure that is something that can easily be updated with a patch. Gameplay is great though. Feels very fun to drive.

Oh and this is from driving just a beetle. The game felt very exhilarating driving a fucking beetle. That's crazy.

póki co większość zachwyconą oprawą, serwery offline

Opublikowano

Najlepsze to będzie jak minie embargo i zaraz boty wpadną i będzie buhahahaha fh2>dc buhahahaha niższa ocena na MC niż fh2,buhahahaha klapy myslaly że dostaną Mesjasza a dostali padline, buhahahaha serwery wysiadł.

No i najlepsze jest to ze poza wielkim oczekiwaniem na pierwszego racera na ps4 nie licząc nfsa żaden klap nie napisał że oczekuje mesjasze czy Forza killera ja obstawiam oceny w okolicach 77 na MC.

Opublikowano

no to bedzie najlepsze nie moge sie doczekac

Opublikowano

mnie oceny gry zupełnie nie interesują, ważne aby gra dawała fun

Opublikowano

ameryka gra - gaf zachwyca sie grafa, ktora ponoc jest genialna i super chwali model jazdy

Grafa genialna, a tak pisałeś na lewo i prawo, że downgrade graficzny się szykuje. Fajnie, że gracze tak pozytywnie wyrażają się o samej grze.

Xone dobrze się sprzedał w tym tygodniu, bo była premiera FH2, oczywiście i tak nie przebił sprzedaży PS4.

Opublikowano

Dobrze sie sprzedał bo była premiera Fify, nie gadaj głupot

Forza miała premiere 30-go , a ten wynik tyczy sie tygodnia do 27.09

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Najlepsze to będzie jak minie embargo i zaraz boty wpadną i będzie buhahahaha fh2>dc buhahahaha niższa ocena na MC niż fh2,buhahahaha klapy myslaly że dostaną Mesjasza a dostali padline, buhahahaha serwery wysiadł.

No i najlepsze jest to ze poza wielkim oczekiwaniem na pierwszego racera na ps4 nie licząc nfsa żaden klap nie napisał że oczekuje mesjasze czy Forza killera ja obstawiam oceny w okolicach 77 na MC.

najlepsze jest nazywanie mnie od klapka, raz od ukrytego xbota jak jechalem po sony, zaraz pewnie ktos napisze, ze sie spuszczam nad driveclubem, a od poczatku jade po nim, ze jest tak wykastrowany z tresci i juz chyba z 30 postow napisalem pochwalnych nad horizon2, ze to najwieksza perla xbox one na przestrzeni ostatnich miesiacy

no ale to CW, tu sie jakosci postow nie wymaga

Opublikowano

Xone dobrze się sprzedał w tym tygodniu, bo była premiera FH2, oczywiście i tak nie przebił sprzedaży PS4.

week ending 27.09 wiec nope - to jeszcze wyniki przed premierą FH2

Opublikowano

Dobrze sie sprzedał bo była premiera Fify, nie gadaj głupot

Forza miała premiere 30-go , a ten wynik tyczy sie tygodnia do 27.09

Możliwe, mój błąd.

Opublikowano

Beka z yetiego, znowu, kolejny tydzień to sprzedaz na poziomie pól melona sztuk. Fh2 niszczy.

Ale sie z tego bede smiał za tydzien :D, taka herezja nie moze zginąc

Opublikowano

ps4 bez gier nadal swietnie sie sprzedaje, serce sie raduje. Dzis znowu jade zapolowac na biale ps4, chce zagrac w driveclub ;/

Opublikowano

My Quick 2 cents before bed:

• Control, control, control, this game has amazing feel and response. Just like everyone said, Feels like good ol PGR.
  • Graphics - I'm pretty sure we're just inputting commands to live tv streams.
  • Music - I'm usually not one for the music choices in racing games (ie Forza series, GT series, etc) but I am enjoying this, gets me in the mood, keeps me in the zone and provides a good mood.
  • I'm pretty much addicted to this, HAD to pull myself off because I started sleepdriving.
  • So far, My racing GOTY. (I have FH2, and beaten most of it)

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Opublikowano

Jaki damage control klapow. Jak gra ma dobry gameplay i grafikę to na bank będzie miała dobre oceny.

Opublikowano

X-chłopaki nie mogą przeboleć, że dostaliśmy w pełni next-genowe wyścigi w przepięknej oprawie, ból sie dopiero zacznie po południu/ jutro, gdy wszyscy już normalnie beda mogli zagrać, a po drugiej stronie mostu pozostaje jazda po burakach w stuningowanej oprawie z X360

teraz już wiem skąd w ich postach tyle agresji i frustracji

Guernica good luck mate!

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Największa beczka jest z klapów, którzy stekali na model dystrybucji KI a teraz sami dostają gre praktycznie early access i wszystkim to w smak bo wydaje sony, ale gdyby ms wydał tak forze o jejuniu co to byłby za hejt.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ps4 bez gier nadal swietnie sie sprzedaje, serce sie raduje. Dzis znowu jade zapolowac na biale ps4, chce zagrac w driveclub ;/

powodzenia!

Największa beczka jest z klapów, którzy stekali na model dystrybucji KI a teraz sami dostają gre praktycznie early access i wszystkim to w smak bo wydaje sony, ale gdyby ms wydał tak forze o jejuniu co to byłby za hejt.

w KI nie ma deszczu i w paczu nie dojdzie

Opublikowano

był już na premiere w 2013

killer-instinct-sabrewulf-chief-thunder-

i co terass

Opublikowano

ps4 bez gier nadal swietnie sie sprzedaje

Gry ze średnią powyżej 70% (pomijając wszystkie DLC, które widnieją na MetaCritic jako normalne tytuły):

PS4 - 83 (jeszcze bez DC, więc 84)

Wii U - 78

XOne - 47

Dyskutuj sobie z tymi liczbami.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

KI za free sprawdzasz czy gra ci podchodzi. Za 60zl masz cały sezon, kontrowersyjne, ale cena nie jest duża więc ok.

DriveClub - 169zl i masz wersję pocietą w ch.uj za darmo nawet nie sciagniesz demka bo musisz mieć plusa #4theplayers.

ps4 bez gier nadal swietnie sie sprzedaje

Gry ze średnią powyżej 70%:

PS4 - 83

Wii U - 78

XOne - 47

Dyskutuj sobie z tymi liczbami.

Za doliczanie gierek z telefonu ucinałbym łapy.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

był już na premiere w 2013

killer-instinct-sabrewulf-chief-thunder-

i co terass

XD poddaje się 

Opublikowano

Za doliczanie gierek z telefonu ucinałbym łapy.

Gierki z telefonu na XOne w 900p.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.