Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ps4 bez gier nadal swietnie sie sprzedaje

Gry ze średnią powyżej 70% (pomijając wszystkie DLC, które widnieją na MetaCritic jak normalne tytuły):

PS4 - 83

Wii U - 78

XOne - 47

Dyskutuj sobie z tymi liczbami.

Ale, że jak to? Przeto koledzy botki mówiły, że na PS4 nie ma gier.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

lol

mówi też, że nowa gra Santa Monica przebije graficznie to:

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

az tak fotorealistyczny Kratos czy jednak daj boze cos nowego?

Opublikowano

1080p VS 900p 

rzeczywistość 

sonyslaves

nXeb.gif

prawda boli.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nowy GOW czy nowe IP, akurat do Cory'ego mam pełne zaufanie i na pewno powstanie świetny tytuł. Oczywiście wolałbym nowy tytuł, ale też z miłą chęcią zobaczyłbym God of Wara w innej mitologii z przemodelowanym systemem, akurat z tym IP mają duże pole do popisu i nie wiem czemu tak kurczowo cisną Kratosa. Wstąpienie sprzedało się słabo, Sony dostało pstryczka także liczę że Barlog nie zawiedzie i wymyśli coś ciekawego. Jeszcze gdyby David Jaffe wrócił...

Opublikowano

Ja nie wiem czego sie niektórzy czepiają Kratosa. Każda część była przynajmniej bardzo dobra. Ale racje że przydało by się odświezenie serii. Nowa mitologia, system walki.

Opublikowano

Ja nie wiem czego sie niektórzy czepiają Kratosa. Każda część była przynajmniej bardzo dobra.

Dla 15 letnich gimbów może i tak.

Opublikowano

Mam taki pomysł na nowego God of War, dzięki któremu powstałby masakrator. Wpadłem na niego po ograniu MGS: Peace Walker.

Jako Kratos służymy Aresowi, dla którego wykonujemy misje - fabularne i side-questy. Urządzamy sobie HUB-a w Sparcie i działamy. Różnorodne misje, dłuższe, krótsze, nastawione na zagadki, zręczne palce, bitkę i kombinację wszystkich na raz, walki z bossami i sub-bossami. Jakiś system rekrutacji wojaków, których można brać do pomocy, online co-op od 2 do 4 graczy na bitki z maszkarami... MARZENIA.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

ps4 bez gier nadal swietnie sie sprzedaje

Gry ze średnią powyżej 70% (pomijając wszystkie DLC, które widnieją na MetaCritic jako normalne tytuły):

PS4 - 83 (jeszcze bez DC, więc 84)

Wii U - 78

XOne - 47

Dyskutuj sobie z tymi liczbami.

nie spinaj sie tak bo to byla ironia

Opublikowano

Ja nie wiem czego sie niektórzy czepiają Kratosa. Każda część była przynajmniej bardzo dobra.

w serii lata duzo rozrywanego miesa wiec nie dziwia mnie takie opinie...

Opublikowano

Nawalanie łysym karkiem może i fajne było przez dwie części potem to już tylko :sick:

Chciałem się przemóc i ograć resztę ale nawet demek nie zdołałem ukończyć bo mnie ta formuła zabawy totalnie znudziła.

Opublikowano

Dla niektórych 90 % procent gier to gry dla gimbusów i januszy.

Opublikowano

Ci niektórzy nogą mieć rację.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Pierwsza recka?

Nie znam ani ich ani niemieckiego dlatego

http://www.onpsx.de/artikel.php?id=932

8,5/10

Grafa 9,5

Gameplay 9,0

Atmosfera 8,5

Dzwięk 9,0

Mi tam wychodzi 9/10 ale niech im bedzie.

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Tak jak mówi Paliodor pierwsze dwie części były ok (dwójkę masakrowałem ostro), ale każda kolejna to odcinanie kuponów przy okazji 5 (God of War 3) modliłem się żeby to się szybko skończyło, końcówka to crap nad crapy. 7 części już nie miałem siły odpalać.

Opublikowano

PS4

iZdSLvmVNYnVu.jpg

Xbon

cssuYeS.png

No cóż, no, co mam powiedzieć, no.

jcpebv.gif

_1387036051.jpg

Opublikowano

Te screeny widowni za kazdym razem mnie rozpierdalaja xd next gen

Opublikowano

Ja wróże dla DriveCluba średnią rzędu: 78%

Pozdrawiam. 

Opublikowano

Jak to cos udajace gre dostanie oceny na poziomoe 7-8 to ja nie chce zyc w takim gamingowym swiecie. No ale Sony + grafika + janusze = sukces.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

1080p VS 900p 

rzeczywistość 

sonyslaves

nXeb.gif

prawda boli.

Nie widzę różnicy. Dobrze, że mam wersję Xbonową, przynajmniej pad mi nie siądzie po 3 godzinach grania.

Opublikowano

1375.jpg

gt6.jpg

383469.jpg

383467.jpg

czekam na gt7 znając ich użyją tych samych modeli

Opublikowano
Jak to cos udajace gre dostanie oceny na poziomoe 7-8 to ja nie chce zyc w takim gamingowym swiecie. No ale Sony+grafika+ masa "swiadomych klientow" = sukces.

No pewnie, każdy pisze, że model jazdy mesjasz, ale "to coś udające grę" xd

Opublikowano

Tak jak mówi Paliodor pierwsze dwie części były ok (dwójkę masakrowałem ostro), ale każda kolejna to odcinanie kuponów przy okazji 5 (God of War 3) modliłem się żeby to się szybko skończyło, końcówka to crap nad crapy. 7 części już nie miałem siły odpalać.

co do koncowki trojki sie zgodze - hiper crap z zmarnowanym potencjalem

ale jedynka, dwojka i ghost of sparta ogrywany na psp sa bardzo bardzo fajne

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.