Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

1375.jpg

gt6.jpg

383469.jpg

383467.jpg

czekam na gt7 znając ich użyją tych samych modeli

Wreszcie się zgadzamy bluber, poziom widowni na Xbox One można porównać do Gran Turismo z past genów.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

w sporze xbox one vs ps4 przywolywac gre z ps3 - tylko xboty to potrafia

zaraz beda mialy kolejny bol bo opinie jasno sugeruja ze ta graficzna pusta wydmuszka ma jednak super gameplay i jest super grywalna

Opublikowano

w sporze xbox one vs ps4 przywolywac gre z ps3 - tylko xboty to potrafia

zaraz beda mialy kolejny bol bo opinie jasno sugeruja ze ta graficzna pusta wydmuszka ma jednak super gameplay i jest super grywalna

Nie tylko - przez jakiś czas remaster TLoU był na ustach klapków jako super gra której nie ma na Boniu.

Opublikowano

od lat pisze, ze jedna z nieliczych gier jakie od zawsze zazroscilem x360 to PGR - jesli to serio jak pisze gaf - duchowy nastepca pgr w lesnych sceneriach to armagedon dla mnie :D

Opublikowano

Piekna ofensywa klapow, wyciaganie gry startowej sprzed roku, zamiast najnowszej czesci, gdzie najwazniejszy element racerow czyli ludziki sa w 3d. Ba, nawet maja namioty. Widzieliscie namiot w drivecrapie? No wlasnie.

Opublikowano

ps4 bez gier nadal swietnie sie sprzedaje

Gry ze średnią powyżej 70% (pomijając wszystkie DLC, które widnieją na MetaCritic jako normalne tytuły):

PS4 - 83 (jeszcze bez DC, więc 84)

Wii U - 78

XOne - 47

Dyskutuj sobie z tymi liczbami.

x-files-cockroach-animated.gif

jcpebv.gif

_1387036051.jpg

:teehee:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

klapy nieznaja takiego pojęcia jak uczucie PGRa bo w niego nie grały.

co siedzialem u kumpla to gralem(a daleko nie mialem bo mieszkal w tej samej klatce), mialem nawet pozyczonego xboxa i przez tydzien mialem go kiedys u siebie na chacie, nawet dwojke gyrosow skonczylem - zatkalo kakao??

jedynie z gier jakie mnie jaraly na x360, a nigdy na oczy nie widzialem na zywo byl i dalej jest - lost odyssey :(

Opublikowano

co siedzialem u kumpla to gralem(a daleko nie mialem bo mieszkal w tej samej klatce), mialem nawet pozyczonego xboxa i przez tydzien mialem go kiedys u siebie na chacie, nawet dwojke gyrosow skonczylem - zatkalo kakao??

jedynie z gier jakie mnie jaraly na x360, a nigdy na oczy nie widzialem na zywo byl i dalej jest - lost odyssey :(

To faktycznie masz Xboksa ogranego i możesz być w pełni obiektywny! xD

Opublikowano

Duchowy następca PGR bez tras miejskich. Co ja czytam XD

Opublikowano

ale to juz twoja nadinterpretacja - odpisuje tylko Mazzeo, ktory sugeruje ze nie gralem nigdy w pgr

Opublikowano

Tak jak Maciomaniak :D

Opublikowano

ps4 - stałe 30fps

xbox one - dropy do 25fps (często i gęsto)

ponownie ps4>x0

Opublikowano

Insajdzerzy znowu kłamali

Opublikowano

52617210182756180494.png

20649237038566466038.png

Pre loady na DriveCluba ruszyły

blackfriday.gif

Opublikowano

DF opublikowało analizę Aliena i oczywiście nadkonsola posiada nadwersję.

Indeed, the situation is pretty interesting: Creative Assembly has targeted parity in terms of resolution and graphical fidelity across both consoles, but in doing so has incurred a performance hit on the Xbox One

In essence, we have a locked parity between the two consoles in terms of image quality, but when it comes down to performance, it's clear that Sony console offers up a smoother and more consistent gameplay experience.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-alien-isolation-performance-analysis

Co to botki ostatnio krzyczały? Że framerate>resolution?

edit: grykom mnie prześcignął. gratuluję, będą z ciebie ludzie.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

To faktycznie masz Xboksa ogranego i możesz być w pełni obiektywny! xD

No tak szczerze mówiąc to ograłby jeszcze Halo i to wszystko co miał 360 do zaoferowania.

Opublikowano

Szkoda, że DF nie robi średniej framerate'u z materiałów, które publikują, bo to co wrzuciliście to na oko średnia 27-28 FPS na Xone, więc faktycznie tragedia :P

Opublikowano

Jeszcze powiedz ze nie widac roznicy jak przy 1080p i 900p.

Opublikowano

przecież napisał 25!!!!!

Opublikowano

driveclub grywalny i sliczny, kolejne multiplatformy lepsze na ps4 - a sezon duzych premier dopiero przed nami

Opublikowano

na playstation 4 sezon exow sie juz skonczyl w tym roku xDDD

Opublikowano

na playstation 4 sezon exow sie juz skonczyl w tym roku xDDD

Na Xbox One jeszcze się nie rozpoczął 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.