Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wy o DC a niedługo WiiU dostanie taką gierkę.

Fajne. Tylko że było już grane na Nintendo 64, GaCku, Wii i ostatnio na 3DS-ie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Bardziej od Smash jara mnie wizja ciupania w Bayonette 2 :).

Szkoda ze PG nie rzucilo jeszcze konkretami dot. Scalebound.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Fajne. Tylko że było już grane na Nintendo 64, GaCku, Wii i ostatnio na 3DS-ie.

To Nintendo 64 i Gacławski korzystały z zabawek z technologią NFC? Proszę o link, musiałem coś przegapić.

Opublikowano

Samochody były już na PSX a dalej gracie?

ALE GRAFIOZA JAKA PATRZ MATI :OOOOOOOOOOOOOOO

Opublikowano

Bardziej od Smash jara mnie wizja ciupania w Bayonette 2 :).

Szkoda ze PG nie rzucilo jeszcze konkretami dot. Scalebound.

Bayo 2 będzie u mnie prężyć muskuły od DAY ONE. Mam nadzieję, że mechanika Scalebound na Xone będzie w dużej mierze slasherem.

Opublikowano

Bayo 2 będzie u mnie prężyć muskuły od DAY ONE.

będzie prężyć tyłek, chciałeś napisać

Opublikowano

Samochody były już na PSX a dalej gracie?

ALE GRAFIOZA JAKA PATRZ MATI :OOOOOOOOOOOOOOO

ŁAŁ

Opublikowano
  • Autor

Za wklejanie gówna z neogafa chyba beda bany leciały.

To przeciez tak jak wejść na jakies forum gejmonly, w temat o AC i przekleic posta Irasa ktory fapuje do gierki. Mozna, ale po co brać to na serio?

Moze jeszcze PPE zacznijcie cytować.

Opublikowano

Za wklejanie gówna z neogafa chyba beda bany leciały.

To przeciez tak jak wejść na jakies forum gejmonly, w temat o AC i przekleic posta Irasa ktory fapuje do gierki. Mozna, ale po co brać to na serio?

Moze jeszcze PPE zacznijcie cytować.

+1

Opublikowano

driveclub nawet 70% nie bedzie miec sredniej patrzac na recki jakie sie pojawiaja :D :D :D

Opublikowano

driveclub nawet 70% nie bedzie miec sredniej patrzac na recki jakie sie pojawiaja :D :D :D

:D :D :D :D

Opublikowano

Bo grafa to nie wszystko.

by Paulo Coelho

Opublikowano

Największa beczka jest z klapów, którzy stekali na model dystrybucji KI a teraz sami dostają gre praktycznie early access i wszystkim to w smak bo wydaje sony, ale gdyby ms wydał tak forze o jejuniu co to byłby za hejt.

no W Driveclub nie dostajesz 1 samochodu i 6 tras na krzyz. Poza tym, tego contentu nie jest tak malo jak myslisz, rownie dobrze mogliby nie dodawac nowej lokacji, ani 11 samochodow... Ciekaw tez jestem iloma samochodami jezdziles w Forze, w zadnym racerze nie stestowalem wiecej niz 50 aut, a regularnie jezdzilem moze 3-4 maks.

I jeszcze ten argument z subskrypcja PS+, jakby bez Golda mozna bylo pobrac KI...

Edytowane przez easye

Opublikowano

ej serio w driveclub nie ma muzyki podczas jazdy samochodem? tylko silnik, opony itd?

na ppe.pl gra dostała 8/10

Opublikowano

Ja jej dałem 6,5/10 ale wiadomo że część recek jest opłacona i troszeczkę pociągną. 

Opublikowano

DRIVECRAP

Opublikowano

mnie oceny gry zupełnie nie interesują, ważne aby gra dawała fun

Opublikowano

ej serio w driveclub nie ma muzyki podczas jazdy samochodem? tylko silnik, opony itd?

na ppe.pl gra dostała 8/10

Jest muzyka, nie słuchaj easaya.

Opublikowano

Największa beczka jest z klapów, którzy stekali na model dystrybucji KI a teraz sami dostają gre praktycznie early access i wszystkim to w smak bo wydaje sony, ale gdyby ms wydał tak forze o jejuniu co to byłby za hejt.

no W Driveclub nie dostajesz 1 samochodu i 6 tras na krzyz. Poza tym, tego contentu nie jest tak malo jak myslisz, rownie dobrze mogliby nie dodawac nowej lokacji, ani 11 samochodow... Ciekaw tez jestem iloma samochodami jezdziles w Forze, w zadnym racerze nie stestowalem wiecej niz 50 aut, a regularnie jezdzilem moze 3-4 maks.

W sensie, że 50>200?

Opublikowano

bo tylko ty jesteś na świecie. 

Opublikowano

lepiej nie mieć niż mieć.

Opublikowano

Jest, nie zczailem, ze domyslnie wylaczona...

Wiadomo, ze lepiej miec 200, ale 50 topow plus 11 w ciagu miesiaca to takze sporo, o ile gra wczesniej nie znudzi.

Edytowane przez easye

Opublikowano

mnie oceny gry zupełnie nie interesują, ważne aby gra dawała fun

I zeby publicznosc byla w 3d.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.