Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

no to super recenzja w ppe.pl, napisali ze nie ma XD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

no to super recenzja w ppe.pl, napisali ze nie ma XD

może jeszcze zaraz mi powiesz, że dziennikarstwo growe to dno i wodorosty :P

Opublikowano

ja teraz gram w need for speed: porsze unleashed (oczywiście na konsoli pleystation) i tam nie ma nawet tych 50 samochodów i są wyłącznie porszaki, a jakoś świetnie się bawię. od tego dobrobytu w du.pach się wam poprzewracało. i tak jeździcie głównie trzema do pięciu samochodami i nie mówcie, że nie.

Opublikowano

:D :D :D beka jak 800 aut w GT kontra 200 coś w Forzie to był dealbreaker po stronie playstation a teraz 50 super, 200 kto by tyle zjezdził xD

Ale dramat to jest KO dla Forzy Horizon 87% kontra same 5-6 xD

Opublikowano

:D :D :D beka jak 800 aut w GT kontra 200 coś w Forzie to był dealbreaker po stronie playstation a teraz 50 super, 200 kto by tyle zjezdził xD

Rozumiem że nagle recenzje stały się ważne.

Boty gonna bot

Opublikowano

Nawet na #PPE (nikogo) Forza o oczko lepsza i na co wam te gify ? 

Opublikowano

pogadamy za rok jak bedzie pelna zawartosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Rozumiem że nagle recenzje stały się ważne.

Boty gonna bot

To powiedz to swoim kolegom, którzy każdego dnia wrzucają tutaj metacrtic hihi. Nawet dzisiaj kasias wrzucil, że jest 84 gierki z średnią powyżej 70% (ciekawe czy driveklap dociągnie aż tyle xD) szkoda, że lwia cześć to gry, które wyszły na wszystko i wszędzie typu guacamelee czy flower.

Mocno zawiódł mnie system klubów, sprowadzający się w zasadzie do zbierania punktów do wspólnego koszyka. W małych dawkach to przyjemne wyścigi, ale mimo wszystko spodziewałem się czegoś więcej. I nie, ta opinia nie jest zemstą za zarżnięcie WipEouta. Można.

biedny fanek :(

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Polygon ocenił Driveclub wyżej niż Horizon 2. Zawsze ich szanowałem*

oprócz wtedy gdy dali 7,5 dla TLoU

Opublikowano

no ale ludzie to bylo do przewidzenia - recki sa sprawiedliwie - jakby sie tej grze w reckach nie oberwalo za tragicznie obciety content to by wiecej firm zaczelo robic takie hybrydy - oceniamy to co jest tu i teraz, a nie zlotouste obietnice, ja bym oddal tworcom sprawiedliwosc to za pol roku - rok , errata do recenzji i tyle

Opublikowano

pogadamy za rok jak bedzie pelna zawartosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wtedy będzie już jaranko Forza Motorsport 6 ;) Albo trzecią serią pod szyldem Forza.

Opublikowano

Wy tam o jakichś DriveCrapach czy koszeniu buraków a do obsady LBP3 dołącza dr. House. Naaaajjjjjsss

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

#nikogo

Opublikowano

Wy tam o jakichś DriveCrapach czy koszeniu buraków a do obsady LBP3 dołącza dr. House. Naaaajjjjjsss

U nas i tak będzie Boberek.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

#nikogo

Ja tam biorę day one

Opublikowano

xboty sie jaraja ze driveclub to sredniak tak jakby to byl jedyny ex od sony na ps4 na koncowke roku, lol

oh wait...

Opublikowano

Boberek w polskim oddziale SCE to już chyba dawno ma umowę o pracę :P

Opublikowano

No i mądry ty jesteś? XD

Opublikowano

xboty sie jaraja ze driveclub to sredniak tak jakby to byl jedyny ex od sony na ps4 na koncowke roku, lol

oh wait...

Bo to prawda, nie jest ostatnim eksem. Jeszcze LBP3, hehe.

Opublikowano

Co ja (pipi)a czytam?

"recki sa sprawiedliwe, wiedzialem, ze tak bedzie"

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pytanie za 100 punktow: po po chuy kupowales konsole bez gier klapie jeden z drugim?

No juz, duma w kieszen i widzimy sie w swiecie horizon :)

Opublikowano

xtMBLmU.gif

Jedyny gif z Driveclub, który się liczy. Czekam na pierwszy damage control.

Z takimi ocenami gra kwalifikuje się w ogóle do bycia w ofercie plusa?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

oh wait...

Bo to prawda, nie jest ostatnim eksem. Jeszcze LBP3, hehe.

Oraz Guilty Gear

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

jeszcze guilty gear - jedyna bijatyka AAA na next-geny.

Z takimi ocenami gra kwalifikuje się w ogóle do bycia w ofercie plusa?

kinga z playstation polska w filmiku który wrzucałem mówiła, że musi być minimum 70 na metakrytytku.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

No to niezły ten pierwszy rok PS4 pod względem exów. Knock-Knock, InWydmuszka, Last of PS3: Retosamo oraz Killzłom Shadow Fail.

Zobaczymy co będzie dalej, ale nie ukrywajmy, LBP 3 nie podbije świata (tym bardziej, że to gra nie od MM), The Order to też pewnie będzie 7/10.

Jedynie Bloodborne zostaje na ratunek. Problem w tym, że skończy się na tym, że tylko garstka się odważy to kupić (reszta pozostanie na jaranku gifowym, ale przeczyta, że gra faktycznie trudna, bez zmiany poziomu trudności i odpuści).

Opublikowano

jeszcze guilty gear - jedyna bijatyka AAA na next-geny.

to nie jest AAA bo jest w 2D :teehee:

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.