Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

xtMBLmU.gif

196fuarapyylmgif.gif

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No to niezły ten pierwszy rok PS4 pod względem exów. Knock-Knock, InWydmuszka, Last of PS3: Retosamo oraz Killzłom Shadow Fail.

Zobaczymy co będzie dalej, ale nie ukrywajmy, LBP 3 nie podbije świata (tym bardziej, że to gra nie od MM), The Order to też pewnie będzie 7/10.

Jedynie Bloodborne zostaje na ratunek. Problem w tym, że skończy się na tym, że tylko garstka się odważy to kupić (reszta pozostanie na jaranku gifowym, ale przeczyta, że gra faktycznie trudna, bez zmiany poziomu trudności i odpuści).

Czyli może będzie dobre, bo czego MM się tknie, to zamienia się w gó.wno. Nie zrobili ani jednej dobrej gry, powinni zamknąć to studio.

Opublikowano

19169520834184502083.png

72 i ciągle rośnie!

Opublikowano

jeszcze guilty gear - jedyna bijatyka AAA na next-geny.

to nie jest AAA bo jest w 2D :teehee:

wcale, że nie. w pełni trójwymiarowe modele, tylko stylizowane na 2d. cel-shading, słyszałeś o czymś takim synek?

Opublikowano

Bomba prawdy zrzucona przez Pinga. Pomysły mają cudowne (LBP i Tearaway na papierze brzmią idealnie).

No ale potem trzeba odpalić grę niestety xDDD

Opublikowano

19169520834184502083.png

196fuarapyylmgif.gif

piękny dzień, sonygaf próbuje zakrzywiać czasoprzestrzeń, ale jedynym dobrym racerem tej generacji to póki co genialna forza horizon 2 only on xbox

Opublikowano

jeszcze guilty gear - jedyna bijatyka AAA na next-geny.

to nie jest AAA bo jest w 2D :teehee:

wcale, że nie. w pełni trójwymiarowe modele, tylko stylizowane na 2d. cel-shading, słyszałeś o czymś takim synek?

To skośnookie stękanie kupi może 500 osób w europie. Tylko KILLER INSTINCT.

Vey63CF.jpg

Damage control. Idzie w góre.

Edytowane przez ping

Opublikowano

za rok wyjdzie driveclub game of the year edition z wszystkimi patchami i bedziecie plakac botki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 90% na metarcritic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Klapki już domeny wykupują i na szybko stawiają serwisy na wordpressie co by trzaskać 9 i 10 dla Drivecluba

Opublikowano

Recenzje DC to żadne zaskoczenie. Normalne było, że jeśli portal/gazeta X da Horizon 2 ocenę o wartości Y, to ocena tego samego portalu/gazety dla DC będzie równa Y-1(albo 2).

Opublikowano

Ostatnio wydane wyścigi, które są gorsze od Driveclub według prasy (jak wiadomo, cyfry są ważne):

Asphalt Overdrive (iOS)

Table Top Racing (Vita)

WRC 4 (PS3)

Super Toy Cars WiiU

Urban Trial Freestyle (iOS)

Spin Tires (PC)

Ostatnio wydane wyścigi, które są lepsze od Driveclub według prasy (jak wiadomo, cyfry są ważne):

NO TROCHĘ TEGO JEST XDDDD

Edytowane przez ragus

Opublikowano

za rok wyjdzie driveclub game of the year edition z wszystkimi patchami i bedziecie plakac botki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 90% na metarcritic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie szydz kolego, bo tak bedzie. Wtedy kupie te gre, jak bedzie gotowa, moze nawet bedzie sie swietnie bawil z pelnym produktem, a poki co PS+ edition mi zupelnie wystarczy.

A teraz wracam do Horizon, wlasnie odblokowalem "Horizon Finale" :D

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Po wyjściu recenzji wyrok zapadł. Sprawa jest jasna.

DriveClub wyścigowym Paulo Coelho. Forza Horizon wyścigowym G.G. Marquezem.

Opublikowano

Ktoś mi przypomnie która obecnie konsola najlepiej się sprzedaje? I na której z nextgenów jest najwyżej oceniona gra i najwięcej gier z dobrymi ocenami? Podpowiedz - nie jest to Xbox One.

Opublikowano

a)PS4

b)WiiU

I co w związku z tym?

Opublikowano

Recenzje DC to żadne zaskoczenie. Normalne było, że jeśli portal/gazeta X da Horizon 2 ocenę o wartości Y, to ocena tego samego portalu/gazety dla DC będzie równa Y-1(albo 2).

polygon.com

56521133590988822986.png

27038742041248600820.png

Opublikowano

Ktoś mi przypomnie która obecnie konsola najlepiej się sprzedaje? I na której z nextgenów jest najwyżej oceniona gra i najwięcej gier z dobrymi ocenami? Podpowiedz - nie jest to Xbox One.

Nie offtopuj, bekujemy z DC

Opublikowano

HcITozT.png

o może jednak z plusa nie skasują :teehee:

pwu4ni4.png

z czym do ludzi ja się pytam

15274366667_a5b0b2345b_o.jpg

miliardy drzew, 3d publika, super elegancko, free roaming, 140 kawałków w radiu, 200 aut, tuning, spektakularne eventy, deszcz na premierę kontra

50 aut i zbieranie gwiazdek w 6 osób w klubie :teehee:

Ron-Swanson-is-excited.gif

Opublikowano

Polygonu nikt nie powinien traktowac powaznie, to jest ta sama debilna strona co napisala recnezje obu next-genow po ... miesiacu od ich premiery ? I w minusach dawala brak gier o ile dobrze kojarze, pamietam tez cos z GTA V, jakas babka plakala ze jest szowinistyczne i ocene nizej dala. No ogolnie bekowy portal.

Opublikowano

vd5AHXE.jpg

:ninja:

Główny oddział Xboksa powinien to wrzucić na fejsa a pod tym link do recenzji Forza 5, Horizon 2 i DC ;)

Mówiłem, że ten kretyński trailer wróci i ugryzie ich w tyłek.

Opublikowano

Polygonu nikt nie powinien traktowac powaznie, to jest ta sama debilna strona co napisala recnezje obu next-genow po ... miesiacu od ich premiery ? I w minusach dawala brak gier o ile dobrze kojarze, pamietam tez cos z GTA V, jakas babka plakala ze jest szowinistyczne i ocene nizej dala. No ogolnie bekowy portal.

Polygon to konkretne dziennikarskie gó.wno, które powinni zakopać.

Opublikowano

mnie tam cieszy roczna obsuwa DC, teraz przynajmniej możemy się cieszyć dopracowanym produktem a tak dostalibyśmy niedopracowany bubel z paczami i dlc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.