Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Oceny sie nie licza, co dobrze pokazuje Secret Service

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Polygonu nikt nie powinien traktowac powaznie, to jest ta sama debilna strona co napisala recnezje obu next-genow po ... miesiacu od ich premiery ? I w minusach dawala brak gier o ile dobrze kojarze, pamietam tez cos z GTA V, jakas babka plakala ze jest szowinistyczne i ocene nizej dala. No ogolnie bekowy portal.

Polygon to konkretne dziennikarskie gó.wno, które powinni zakopać.

95% portali jest do bani. Recenzowanie gier, o których nie ma się pojęcia jest w dzisiejszych czasach na porządku dziennym.

Opublikowano

"Gó,wno obesrane"

Eurogamer

"Nawet nie można bananem rzucić"

Edge

"Dali to doceniamy"

Polskie media

Opublikowano

E tam poly dobra recka, psssite dobra recka, Eurogamer.pl 8.0 (ich oceny zawsze są adekwatne do tego co dostajemy). Nie jest źle, a jak dojdzie patch z warunkami pogodowymi to imo do każdej recki można dopisać jedno ocz

kilka kropel deszczu i od razu goty

Opublikowano

Ehhhh. Co do Driveclub powiem tylko tyle:

Opublikowano

Polygonu nikt nie powinien traktowac powaznie, to jest ta sama debilna strona co napisala recnezje obu next-genow po ... miesiacu od ich premiery ? I w minusach dawala brak gier o ile dobrze kojarze, pamietam tez cos z GTA V, jakas babka plakala ze jest szowinistyczne i ocene nizej dala. No ogolnie bekowy portal.

95% portali jest do bani. Recenzowanie gier, o których nie ma się pojęcia jest w dzisiejszych czasach na porządku dziennym.

No cóż, mogę się tylko zgodzić.

Opublikowano

No ale trzeba przyznać, że ocenianie gry na podstawie early access jest jednak trochę niepoważne

Opublikowano

Nono bo oceny gier na ps4 są słabe dlatego :teehee:

No ale trzeba przyznać, że ocenianie gry na podstawie early access jest jednak trochę niepoważne

Przecież zapowiedzieli pól roku temu deszcze w dlc, czemu ból dupujesz o to co? Przecież będzie, tak mówili. 9/10 się należy.

Opublikowano

Przecież zapowiedzieli pól roku temu deszcze w dlc, czemu ból dupujesz o to co? Przecież będzie, tak mówili. 9/10 się należy.

No bo właśnie powinni oceniać całościowo a nie to co na płycie jest teraz tylko LOL. Albo wystawiać dwie oceny "6/10 now 10/10 when fully patched"

Opublikowano

Czyli jak, wchodzę jutro do Media Markt, biorę grę z półki, płacę tyle, że bym sobie kupił za to 2 gry na PC w dniu premiery i dostaję...

early access?

A z blacharzy jest niby beka.

Opublikowano

No bo właśnie powinni oceniać całościowo a nie to co na płycie jest teraz tylko LOL. Albo wystawiać dwie oceny "6/10 now 10/10 when fully patched"

xD

Jak beton.

Można sprzedawać ale nie można oceniać.

Opublikowano

otóż to. przecież to dopiero wczesny build, wstrzymajcie swe konie.

Opublikowano

Czyli jak, wchodzę jutro do Media Markt, biorę grę z półki, płacę tyle, że bym sobie kupił za to 2 gry na PC w dniu premiery i dostaję...

early access?

Na pudełku jest informacja "Game experience may change during future builds"

Opublikowano

To był pierwszy i ostatni DriveClub. Oby Evolution nie poszło do piachu za roczną zwłokę i te oceny, bo wtedy MotorStorma prędko nie zobaczymy. Jeśli w ogóle.

Opublikowano

Może i to dobrze.

Opublikowano

Nono bo oceny gier na ps4 są słabe dlatego 

No nie miałem tego na myśli.

2v9etle.jpg

Opublikowano
  • Autor

Party babyz ograne?

Klapy znowu pisza o gierkach ktorych na oczy nie widzialy, beka.

Opublikowano

Może i to dobrze.

Zgadzam się. Motorstorm to gó/wno obsrane, a do tego kłamali z grafa na trailerach jak wychodziła jedynka.

@django

Dałbym Ci plusa, ale się nie da.

Edytowane przez ping

Opublikowano

chciałbym pogratulować moderacji poczucia humoru zmieniając nazwe tematu drivecub na driveklap XD

Opublikowano

:hi:

A takie tam przejęzyczenie mi wyszło jak ścigałem się z Colinem wczoraj w FH2 ;)

Opublikowano

Zgłaszam Cię za przekręcanie nicku gry. Mam nadzieję, że ktoś cię ukarze, najlepiej ty sam.

Opublikowano

SPOKOJNIE DO PONIEDZIAŁKU DOCIĄGNIE DO 80

Jak mnie to bawi, jeeeezu, aż chyba za bardzo. Może i chore, ale mam do tego prawo ;DDDDDDDDDD

Opublikowano

Zgłaszam Cię za przekręcanie nicku gry. Mam nadzieję, że ktoś cię ukarze, najlepiej ty sam.

Ty, żebym ja Cie nie ukarał czasem za CW w statusach :P

Opublikowano

SPOKOJNIE DO PONIEDZIAŁKU DOCIĄGNIE DO 80

Jak mnie to bawi, jeeeezu, aż chyba za bardzo. Może i chore, ale mam do tego prawo ;DDDDDDDDDD

Kierwa dzisiejsza beka przebiła wszystkie beki w tym roku, no co poradzisz? no nic nie poradzisz :D

klapy i ich milion gifów z gry na 7 xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Driveclub? Nigdy nie szanowałem tej gry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.