Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

wszyscy o tym wiedzą, nie licząc kilku betonowych klapów

Opublikowano

Dziś pękło 40 h w mesjasza wyścigów online MK8 <3<3<3

Opublikowano

A liczyłeś drzewa na trasach?

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że mam mało czasu na granie, a jeszcze kilka konosl w domu + kilka inny hobby to dużo w uj.

Edit. Suavek tylko banany

Edytowane przez balon

Opublikowano

racer bez śmigania lambordżini po polach kukurydzy to chu.j nie racer

Opublikowano

Jak jest mesjasz multi to się bierze urlop, barykaduje przed rodziną i robi w tydzień 150h. Czyli balon, balonik nie mesjasz :P

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

racer który nie jest na xboxa to chu.j nie racer

Opublikowano

Jak jest mesjasz multi to się bierze urlop, barykaduje przed rodziną i robi w tydzień 150h. Czyli balon, balonik nie mesjasz :P

Kur.va szatanku urlop z powodu gry, takie rzeczy tylko w CW.

Edytowane przez balon

Opublikowano

I Ty się uważasz za oddanego gracza, jeśli nie brałeś urlopu żeby pograć?! Wstyd

Opublikowano

Powaznie ? Znam wiele osob ktore biora urlop przed premiera gry na ktora czekaja, z rodzina na glowie czy bez. Sa rzeczy wazne i wazniejsze.

gierki sa najwazniejsze

Opublikowano

Powaznie ? Znam wiele osob ktore biora urlop przed premiera gry na ktora czekaja, z rodzina na glowie czy bez. Sa rzeczy wazne i wazniejsze.

gierki sa najwazniejsze

Ogólnie sam sobie ustalam godziny pracy (na premiery must havów zawsze ma więcej wolnego), więc urlop wolé np poświęcić na wyjazd na mecz NBA ;)

Opublikowano

"Wtedy wsiadam w swoj prywatny odrzutowiec. W sumie 2 pieczenie na jednym ogniu - mam ma pokladzie 55calowca 8k (prototyp z Japonii od mojego kumpla CEO sony) i wszystkie konsole :)"

Opublikowano

wszyscy o tym wiedzą, nie licząc kilku betonowych klapów

MaZZeo = betonowy klap - confirmed.
Opublikowano

ale my juz ustalilismy ze janusze to osoby ktore nie graja w nintendo

Nie wytrzymam...

http://youtu.be/9m0UEtoUCpk?t=10m32s

Edytowane przez Dark_Pharmacist

Opublikowano

"Wtedy wsiadam w swoj prywatny odrzutowiec. W sumie 2 pieczenie na jednym ogniu - mam ma pokladzie 55calowca 8k (prototyp z Japonii od mojego kumpla CEO sony) i wszystkie konsole :)"

Czuje bôl dup usera który podjarał się MK8 i musiał dla WiiU sprzedać PS4, a teraz wszędzię ją hejtuje. Mówię jak jest posiadając wszystkie konsole WSZYSTKIE!

Opublikowano

Rower tez musiałem sprzedać :(

Opublikowano

Rower tez musiałem sprzedać :(

Mam nadzieję, że na nim też nie straciłeś więcej niż 50 zł!

Opublikowano

Metroid Prime <3

Klapy nie znajo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.