Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wyborna beka ale średnia szybko idzie w góre już 74 więc jezcze do 80 dociągnie. 

Srednia ocena graczy 6.3 ale ubaw mesjasz wyścigów true next gen,kij że słaba,nudnawa, pocięta gra ale ładna graficzka i 1080p więc wszyscy kłamią i oceny się nie liczą a gra jest GOTY.

Oj klapki klapki XDXD

Edytowane przez kudlaty88

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

i ta beka z ryse że gra poza grafiką nic soba nie prezentuje, że mikropłtanosci i woogle XD

tymczasem dzisiaj w obozie niebieskich...

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Wyborna beka ale średnia szybko idzie w góre już 74 więc jezcze do 80% dociągnie. 

wiadomo, czekamy na recenzję z Pani Domu, PS4Polska i I Love my PS4.

Opublikowano

i ta beka z ryse że gra poza grafiką nic soba nie prezentuje, że mikropłtanosci i woogle XD

Beka, bo Ryse było ukończonym produktem, a tu będą dodawali kolejne elementy. To tak jak w tych symulatorach aut na PC z kickstartera xD. Co miesiąc nowy build z drobnymi zmianami. Tak właśnie wygląda era Gamingu 2.0. To co? Za dwa miesiące DLC za 34.99zł z pogodą?

Opublikowano

A klapy i tak kupią, sony będzie zadowolone, kupują konsole bez gier dla wyższej rozdzielczości to i kupią bete za 239.

Opublikowano

Beka, bo Ryse było ukończonym produktem, a tu będą dodawali kolejne elementy. To tak jak w tych symulatorach aut na PC z kickstartera xD. Co miesiąc nowy build z drobnymi zmianami. Tak właśnie wygląda era Gamingu 2.0. To co? Za dwa miesiące DLC za 34.99zł z pogodą?

No to skoro DC jest nie ukończony to po kiego wydają taką wydmuszkę z 1/4 zawartości docelowej?? 

Może chodzi o wydojenie kasy za dlc? ale przecież Sony 4 the players czy jakoś tak :sorcerer: 

Opublikowano

super smash bros na 3dsa podobno już poszło w 2,8 mln. co za żałosny wynik, drajwklub pójdzie w co najmniej 10mln egzemplarzy w kilka dni od premiery.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Wymień mi 5 gier dla których warto kupić ps4 1,2,3 go

1. The Last Of US Remastered
  2. Resogun
  3. Metro Last Light Redux
  4. Alien Isolation
  5. DriveClub
  6. Infamous Second Son
  7. Infamous First Light
  8. Middle Earth Shadow of Mordor
  9. WatchDogs
  10. Destiny

Chciałeś 5, masz 10 jestem dziś szczodry i zrzucam bomby prawdy.

Opublikowano

2. Resogun
  4. Alien Isolation
  5. DriveClub
  6. Infamous Second Son
  7. Infamous First Light
  9. WatchDogs
  10. Destiny

1 - Multiplatforma.

2 - Mini-gierka.

3 - Multiplatforma.

4 - Multiplatforma.

5 - Wydmuszka.

6 - Kiepska gra z irytującym bohaterem.

7 - DLC do numeru 6 z irytującą ćpunką.

8 - Multiplatforma.

9 - Multiplatforma.

10 - Multiplatforma.

2/10 za to, że się starałeś.

Opublikowano

• The Last Of US Remastered
  • Resogun
  • Metro Last Light Redux
  • Alien Isolation
  • DriveClub
  • Infamous Second Son
  • Infamous First Light
  • Middle Earth Shadow of Mordor
  • WatchDogs
  • Destiny

destiny, watchdogs, mordor xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czy ja mam na imię janusz?

Opublikowano

No to skoro DC jest nie ukończony to po kiego wydają taką wydmuszkę z 1/4 zawartości docelowej?? 

Może chodzi o wydojenie kasy za dlc? ale przecież Sony 4 the players czy jakoś tak :sorcerer: 

Ja myśle ze gdyby to zależało od Evolution to ta gra premiery w tym roku by nie miala ale pewnie Sony naciskało i wyszło to co wyszło.

Opublikowano

2. Resogun
  4. Alien Isolation
  5. DriveClub
  6. Infamous Second Son
  7. Infamous First Light
  9. WatchDogs
  10. Destiny

1 - Multiplatforma.

2 - Mini-gierka.

3 - Multiplatforma.

4 - Multiplatforma.

5 - Wydmuszka.

6 - Kiepska gra z irytującym bohaterem.

7 - DLC do numeru 6 z irytującą ćpunką.

8 - Multiplatforma.

9 - Multiplatforma.

10 - Multiplatforma.

doskonała lista userze USSR:

1 - najlepsza gra poprzedniej generacji z ponad 200oma nagrodami na koncie już teraz dostępna dla nowej generacji graczy (tych co dopiero kupują konsolę i tych nawróconych którzy przesiadają się z xboksa)

2 - wspaniała horyzontalny shooter z doskonałą oprawą w tradycji takich ponadczasowych megaton jak radiant silvergun

3 - niesztampowy fps w uniwersum metro w najlepszej oprawie jaką znajdziecie na konsolach

4 - pierwsza gra oddająca klimat zaszczucia charakteryzujący oryginalny film ridleya scotta w najlepszej oprawie jaką znajdziecie na konsolach

5 - mesjasz wyścigów już teraz za darmo dzięki usłudze Playstation Plus, średnia ponad 70% na metacritic mówi sama za siebie

6 - niezwykle młodzieżowa gra z otwartym światem i najlepiej wyglądającymi mokrymi chodnikiem w historii gier wideo

7 - strzelanie różowymi laserkami jeszcze nigdy nie było tak miodne.

8 - cichy czarny koń tegorocznej jesieni w najlepszej oprawie jaką znajdziecie na konsolach

9 - długo oczekiwany rewolucyjny sand-box ubisoftu w najlepszej oprawie jaką znajdziecie na konsolach. zaleca się grać przy użyciu jednej z wielu dostępnych na ps4 dedykowanych kierownic.

10 - epicka przygoda prosto od twórców serii Halo, dopiero na konsoli Sony Bungie mogło w pełni rozwinąć skrzydła

jak widać wybór jest tylko jeden.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Pamiętaj że każda multiplatforma najlepiej wygląda na PS4.  Dopiero Assassins Creed Unity będzie pierwszą grą, która na Xbox One wygląda tak samo jak na PS4

Opublikowano

Różnicę PC-PS4 widzę, ale PS4-Łoniacz - nie bardzo, mimo że staram się racjonalizować zakup PS4.

Opublikowano

ja bym jeszcze dopisał megatony pokroju knack, transistorvelocity 2x ale są gusta i guściki jak to mówią.

Opublikowano

Nie powiem, żebym był zaskoczony tą sytuacją. Który to już raz gra MS zapowiedziana ledwie parę miesięcy przed premierą robi furorę, podczas gdy bomba Sony hajpowana gifami od parunastu miesięcy cieniuje. Nic dziwnego że GAF jest zachwycony, tam kombinacja grafika + znaczek Sony zawsze oznacza orgazm i dziesiątki stron postów.

Tym samym ciąg dalszy sytuacji, gdzie Sony od lat wydaje sporo exów, jednak żaden z nich nie może wybić się ponad przeciętność, a pierwszy rok PS4 to już w ogóle - każda gierka jedzie na podniecie grafiką, od killzona po infamousa i teraz drivecluba. Sony zapewnia sobie lineup na przyszłoroczną ofertę plusa.

I w najbliższym czasie nic się nie zmieni, jedynie bloodborne ma spore szanse na oceny około 90%, bo The Order jest driveclubem strzelanek.

Opublikowano

•  
  • Resogun
  • Metro Last Light Redux
  • Alien Isolation
  • DriveClub
  • Infamous Second Son
  • Infamous First Light
  • WatchDogs
  • Destiny

destiny, watchdogs, mordor xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czy ja mam na imię janusz?

rozumiem, że u konkurencji niejanuszowe hity. jakie?

Opublikowano

beka z sony i evolution i ich decyzji by po roku obsuwy wydac niedokonczona gre ale dalej uwazam ze jest subtelna roznica pomiedzy gra dobra, a nie dokonczona, a slaba i skonczona

Opublikowano

•  
  • Resogun
  • Metro Last Light Redux
  • Alien Isolation
  • DriveClub
  • Infamous Second Son
  • Infamous First Light
  • WatchDogs
  • Destiny

rozumiem, że u konkurencji niejanuszowe hity. jakie?

XOne - D4, Peggle 2 (niedługo klapki zaznają rozkoszy grania w ten doskonały tytuł), Forza 5, Forza Horizon, Dead Rising 3, Ryse.

Wii U - NSMBU, Bayonetta 2, Hyrule Warriors, Pikmin 3, Wonderful 101, Super Mario 3D Land.

Dalej nie będę pisał bo to jak kopanie leżącego.

Opublikowano

Party babyz ograne?

Klapy znowu pisza o gierkach ktorych na oczy nie widzialy, beka.

Kilka botów w tym temacie nie ma nawet żadnego current gena, a posty ich lecą 24/7 w tym temacie. Także tego...
Opublikowano

Nie powiem, żebym był zaskoczony tą sytuacją. Który to już raz gra MS zapowiedziana ledwie parę miesięcy przed premierą robi furorę, podczas gdy bomba Sony hajpowana gifami od parunastu miesięcy cieniuje. Nic dziwnego że GAF jest zachwycony, tam kombinacja grafika + znaczek Sony zawsze oznacza orgazm i dziesiątki stron postów.

Tym samym ciąg dalszy sytuacji, gdzie Sony od lat wydaje sporo exów, jednak żaden z nich nie może wybić się ponad przeciętność, a pierwszy rok PS4 to już w ogóle - każda gierka jedzie na podniecie grafiką, od killzona po infamousa i teraz drivecluba. Sony zapewnia sobie lineup na przyszłoroczną ofertę plusa.

I w najbliższym czasie nic się nie zmieni, jedynie bloodborne ma spore szanse na oceny około 90%, bo The Order jest driveclubem strzelanek.

Jak jestem klapkiem to masz racje niestety. Takie Killzone i Driveclub to jakies benchmarki sa. Narazie nie ma jakiegos exa co by mnie przekonal do zakupu. Jedynie Infamous bo lubie te serie. Ale pamietaj ze wiekszosc gier developerow wewnetrznych nie pokazało jeszcze swoich gier. A co do Order to mi sie cholernie podoba ta gra i wiem ze moze oceny nie beda duze bo korytarzyk i multi ale dla samego klimatu kupie.

Opublikowano

The Order jest driveclubem strzelanek.

Ej, ale od The Order to wara. Od początku żywota PS3/X360 aż do dziś rok w rok wychodzą liniowe strzelanki FPP/TPP i jest git, ale jak taką grą ma być przepięknie wyglądający ex od Sony, to jest źle? Ogarnąć się, mózgów używać - nawet w CW.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Party babyz ograne?

Klapy znowu pisza o gierkach ktorych na oczy nie widzialy, beka.

Kilka botów w tym temacie nie ma nawet żadnego current gena, a posty ich lecą 24/7 w tym temacie. Także tego...

To już trzeba być mocarzem, żeby bronić jakiejś platformy i szczekać na inną, nie posiadając nawet sprzętu.

Opublikowano

Też tak mogę: 

1. fh2 - multiplatforma

2. titanfall - multiplatforma. do ogrania na pc

3. ryse - jest na pc 

4. dead rising 3 - jest pc 

5. f5 - racer który usypia nawet boty

Wniosek: x-box one has no games

W 2015 poza bloodborne tez żadnych killerów, w końcu persona 5 wychodzi też na ps3, a więc multplatforma.

Edytowane przez nobodylikeyou

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.