Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

jak to wygląda (te fajerwerki na końcu !), jak to się rusza, jak to brzmi (te silniki !), jak ten gwiazdki wpadają (czuje się jakbym grał w project gotham racing i zbierał kudosy) <zaciera rączki>

@nobody: cross-gen jeśli już. nikt normalny przecież z nas braci konsolomaniaków nie gra na komputerach osobistych. wiem, że trolling w słusznej sprawie, ale miejmy jakieś standardy jednak.

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Też tak mogę: 

1. fh2 - multiplatforma

2. titanfall - multiplatforma. do ogrania na pc

3. ryse - jest na pc 

4. dead rising 3 - jest pc 

5. f5 - racer który usypia nawet boty

Wniosek: x-box one has no games

W 2015 poza bloodborne tez żadnych killerów, w końcu persona 5 wychodzi też na ps3, a więc multplatforma.

No ale jak już wytaczasz ciężkie działa typu PC, to ogólnie dyskusja o konsolach nie ma sensu, bo przy porządnym zestawie te śmieszne zabaweczki dla dzieci, które się kładzie pod telewizorek wypadają blado.

Opublikowano

Nic dziwnego że GAF jest zachwycony, tam kombinacja grafika + znaczek Sony zawsze oznacza orgazm i dziesiątki stron postów.

No pewnie, każdy chwali model jazdy, ale jasne, grafiki goty itd lol.

Oczywiście zapomnieliśmy, że dziennikarze growi to gnidy.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Dziwne to że w polskich serwisach bardzo pozytywne oceny, ludzie ktorzy graja na gafie chwala a zagraniczne oceny to głownie przecietniak.

Opublikowano

Wszyscy jesteśmy podenerwowani, mam nadzieje, że jesteście ze mną i moimi kolegami w tych trudnych chwilach i będziecie nas wspierać ciepłym słowem

airplane.gif

Opublikowano

Dziwne to że w polskich serwisach bardzo pozytywne oceny, ludzie ktorzy graja na gafie chwala a zagraniczne oceny to głownie przecietniak.

Sony gaf!!!

Opublikowano

Piekny bol dupki, oj cudowny. Kolanka bola od modlenia sie o oceny wyzsze od horizon 2? Bozek Hirai znowu zawiodl?

Opublikowano

Też tak mogę: 

1. fh2 - multiplatforma

2. titanfall - multiplatforma. do ogrania na pc

3. ryse - jest na pc 

4. dead rising 3 - jest pc 

5. f5 - racer który usypia nawet boty

Wniosek: x-box one has no games

W 2015 poza bloodborne tez żadnych killerów, w końcu persona 5 wychodzi też na ps3, a więc multplatforma.

No ale jak już wytaczasz ciężkie działa typu PC, to ogólnie dyskusja o konsolach nie ma sensu, bo przy porządnym zestawie te śmieszne zabaweczki dla dzieci, które się kładzie pod telewizorek wypadają blado.

ja tylko zapiłem do określenia tlou remastered  - multiplatforma, bo wyszła/wychodzi na ps3. tym samym fh2 i titan to też żadne exy. 

Opublikowano

Jak jestem klapkiem to masz racje niestety. Takie Killzone i Driveclub to jakies benchmarki sa.

No ale akurat Killzone w multi to nawet xbotom sie podobal.
Opublikowano

dziwi cie ze kazdy recenzent wytyka i obniza ocene bo pomimo rocznej obsuwy bajery jakie dev pokazuje co prezentacje (pogoda i photo mode) wyjda pieron wie kiedy w patchu? ty jakbys byl recenzentem to pomimo tego dalbys na dzien dzisiejszy grze 9/10 bo grafa fajna i model jazdy fajny?

Opublikowano

Jutro psn zacznie wrzeć na łączach, tyle dobrych gier do pobrania. Nie samym DC człowiek żyje.  :woot: Sony jednego dnia zniszczy konkurencje. 

Opublikowano

Jutro psn zacznie wrzeć na łączach, tyle dobrych gier do pobrania. Nie samym DC człowiek żyje.  :woot: Sony jednego dnia zniszczy konkurencje.

Potwierdzam, konkurencja zniszczona, wszyscy wybuchli ze smiechu.

Opublikowano

Jak jestem klapkiem to masz racje niestety. Takie Killzone i Driveclub to jakies benchmarki sa.

No ale akurat Killzone w multi to nawet xbotom sie podobal.

no właśnie, podobał. Nikt już w niego nie gra.

No pewnie, każdy chwali model jazdy, ale jasne, grafiki goty itd lol.

Oczywiście zapomnieliśmy, że dziennikarze growi to gnidy.

No już Figaro, spokojnie. Ludzie chwalą model jazdy bo była to kwestia dyskusyjna do tej pory i obawiano się o to, w kontekście FH2 nikt o nim nie pisze bo jest za(pipi)isty co było wiadome od początku.

Opublikowano

Wszyscy jesteśmy podenerwowani, mam nadzieje, że jesteście ze mną i moimi kolegami w tych trudnych chwilach i będziecie nas wspierać ciepłym słowem

airplane.gif

trzymaj się dzelnie towarzyszu kierownicy:

DriveClub-Oath-TV-Spot-Focuses-on-Social

once a drajwklap, always a drajwklap

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

A już 15 października w Mesjasz w dziale klasyków psx na store:

https://www.youtube.com/watch?v=EbHO1ZYhtLk

http://blog.eu.playstation.com/2014/10/06/ps-one-classic-vib-ribbon-arrives-ps3-ps-vita-next-week/

XDDDDDDDDDDdddd

nie no serio fajny news, plus znów można będzie używać własnej muzyki do projektowania leveli. ;3

#sonytakienostalgiczne

Opublikowano

też się jaram vib ribbonem na vite. potwierdzili, że będzie można levele robić na podstawie wrzucanych mp3?

Opublikowano
A co do Order to mi sie cholernie podoba ta gra i wiem ze moze oceny nie beda duze bo korytarzyk i multi ale dla samego klimatu kupie.

Niestety The Order nie będzie miało MP, także....

Opublikowano

To jest (pipi)a prawdziwe Resident Evil a nie pifpaf re4

Opublikowano

też się jaram vib ribbonem na vite. potwierdzili, że będzie można levele robić na podstawie wrzucanych mp3?

tak pisało ps site. trzeba im wierzyć (na link źródłowy nie klikałem).

We look to have both of them up on PlayStation Store next week at a price attractive to both Vibri virgins and the rare few amongst you who found a way to experience the Singing Spline back in the day. As an added attraction to PS3 players, that version will retain the feature that allows you to create a unique level based on the audio CD of your choice. Your music makes the game.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Resident Evil słynął z archaicznej obsługi. Ależ ja za tym tęsknię. Chociaż RE4 to najlepszy RE tej nowej generacji. Tak jak RE2 najlepszy resident Starej.

Opublikowano

the evil within powie sprawdzam archaizmom z lat 90'. taki forbiden siren i jego reboot z ps3 nie potrzebował statycznych kamer, a klimatem przebijał nawet silent hille.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Równy miesiąc temu zakupiłem białe PS4.  Oto Co chciałbym przekazać braci konsolowej po tym czasie:

Opublikowano

Niestety The Order nie będzie miało MP, także....

Także +4 do oceny za olanie gimbusów wrzeszczących do headsetów o ruchaniu matek.

Opublikowano

MS znowu górą? 

Jak to znowu?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.