Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czyli FM5 które wyszło rok temu ma lepsze noty niż DC xD

Tak, gry tak stare jak rok, potrafiły dostać wtedy oceny wyższe, niż gra, która wychodzi dzisiaj.

Zabawnie wygląda jak figaro się stresuje.

Śmieje się ten, kto się śmieje ostatni, czyli ten co ogra GOTY Edycję. A ta bez wątpliwości zgniecie zgniłe buraczki.

Ktorą xboty ograją zapewne szybciej niż porucznicy Sony.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

podajcie te zdjecie z CW dłoni które ktoś wrzucił kilka dni temu po weekendzie z FH

Opublikowano

podajcie te zdjecie z CW dłoni które ktoś wrzucił kilka dni temu po weekendzie z FH

thumbs_up_large.png

Opublikowano

Resident Evil słynął z archaicznej obsługi. Ależ ja za tym tęsknię. Chociaż RE4 to najlepszy RE tej nowej generacji. Tak jak RE2 najlepszy resident Starej.

re4 skonczylem, ale bylo ciezko od momentu jak sie pojawila laska. Re5 juz nie dalem rady skonczyc w ogole. Revelations bylo juz calkiem dobre i ciesze sie ze bedzie kontynuacja. Kolekcje ogralem na wii, ale kupie znowu, moze pojda po rozum do glowy i wroca do korzeni?
Opublikowano

ragus - nie nie to nie te!

jestem pewien!

Opublikowano

I w najbliższym czasie nic się nie zmieni, jedynie bloodborne ma spore szanse na oceny około 90%, bo The Order jest driveclubem strzelanek.

Xbox nie ma i do nowego Halo nie będzie miał gry ze średnią na poziomie 90%. A i to nie jest takie pewne po ocenach ostatniego Gejlo.

Nie wspomniałem o żadnych procentach, z resztą Sony ciężko nawet dobić do 80%.

Rozdwojenie jaźni czy co?

Opublikowano

ta animacja otwierających się drzwi <3. mogliby by wywalić bo chyba nie trzeba maskować loadingów, ale zostawili <3<3<3.

Opublikowano

W poprzedniej generacji mega beka, że niektóry tytuły na PS3 (20%?) działały w niższej rozdzielczości niż na X360. Teraz, gdy 90% gier działa w wyższej rozdzielczości na PS4, to nie ma różnicy w jakości obrazu. Największa hipokryzja wszechczasów ze strony xbotów .

przypomnijmy tylko sobie która z firm reklamowała swój sprzęt sloganami "1080p" i "120fps"

oczywiście ten rak branży Sony, od prawie 10 lat o niczym innym nie pier,dolą tylko o cyferkach ;/

To kim jest w takim razie MS, który wprowadził płatny on-line i sprowadził na kosnole pif-pafy dla Januszów?

Opublikowano

ragus - nie nie to nie te!

jestem pewien!

1317360861_products%5CSAFETY%20PRODUCTS.

Opublikowano

Halo 2 Anniversary będzie w rozdziałce 1328x1080.

BEKA.

Opublikowano

Wiedziałem, że coś za dobrze z tym driveclubem szło xD

Opublikowano

BEKA.

ile to p?

Opublikowano

To kim jest w takim razie MS, który wprowadził płatny on-line i sprowadził na kosnole pif-pafy dla Januszów?

takie rzeczy podkreślać warto ms = rak rynku konsolowego i przyczyna zepsucia sony. BF, COD, MOH and Crysis says hi :sleep:

Opublikowano

BEKA.

Serio xD ??

Opublikowano

BEKA.

ile to p?

Mniej niż 900p.

Opublikowano

Janusze kodu nie potrafią zrobić full hd w średniowyglądającym remasterze gry sprzed 2 generacji xd Kurfa w co ja się wpakowałem kupując xszrota.

Opublikowano

Nie wiem z czego większa beka: z Driveclub, które zgodnie z przewidywaniami okazało się średniakiem czy z Halo 2 nie w 1080p.

XD

Opublikowano

Uff, jest w końcu temat zastępczy.

Beka ze szrota, nie pociągnie gry z 2004 roku w 1080p/60 fps. Gardzę xgównem i sobą za to, że go kupiłem.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

JEEEEEZZZZUUUU wolę chyba poczekać 2 miesiące na pacza niż grac w mniej niż 900p na 55calach z odległości 3,5m

Opublikowano
bazując tylko na opini botów, spodziewałem się że zobacze tam 100 a nie 79

Pokaż mi te opinie.

Dzisiaj widzę dzień triumfu botów, ale nie zapominajmy już niedługo premiera SO. Wtedy role się odwrócą. Odliczanie czas zacząć.

To jak klapy Hypowały DC na tym forum przechodzi ludzkie pojecie, pokaż mi jak boty hypują SO, protip nie robią tego wcale, siedzimy cicho bo sami nie wiemy co z tego będzie, więc o czym ty mówisz ? co sobie próbujesz wmówić ?

Tak, gry tak stare jak rok, potrafiły dostać wtedy oceny wyższe, niż gra, która wychodzi dzisiaj.

Pytanie tylko po co było czekać rok czasu na gorszy tytuł ?  :teehee:

Halo 2 leci  na dwóch silnikach graficznie at the same time. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Uff, jest w końcu temat zastępczy. Beka ze szrota, nie pociągnie gry z 2004 roku w 1080p/60 fps.

Wyjdzie za rok HD edycja i będzie u botków znów podjarka szefem kuchni.

Opublikowano

Po pierwsze - jest 1080? jest

Po drugie - gra działa na 2 silnikach jednocześnie, wolę tak niż 1080p bez mozliwości tej zmiany.

Po trzecie - reszta jest w pysznym 1080p i 60fps.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

nawet kolekcja szefy kuchni nie uratuje x-szrota. fakt, może kilka osób kupi ze względu na sentyment do halo: combat evolved, ale po chwili odłoży na półkę albo sprzeda bo zda sobie sprawę jak bardzo gra się zestarzała i jest niegrywalna. system-seller z tego żaden.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.