Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Microsoftowi nie wystarczy wymuszać parity z PS4, teraz chcą to też zrobić z oryginalnym xboxem.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ciekawe czy Daddy będzie znów próbował wkładać szefa kuchni do PS4 żeby coś więcej grafiki wyciągnąć.

Opublikowano

Nie było mnie przez kilka stron, więc dopytam, bo nie dowierzam: Halo 2 Anniversary - gra, która wygląda tak, jak wyglądały gry na X360 w 2008 roku - nie będzie miało 1080p? A jeśli nie, to ile: 900, 792 czy 720p?

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Po pierwsze - jest 1080? jest

Po drugie - gra działa na 2 silnikach jednocześnie, wolę tak niż 1080p bez mozliwości tej zmiany.

Po trzecie - reszta jest w pysznym 1080p i 60fps.

A na cholere ci te przełączanie między starym a nowym wyglądem? Leci spoiler:

Halo 2 na starym silniku będzie wyglądało chu,jowo.

Beka ostra. I tak będę rzucał bułami w 1080p na guardianie, no ale tego singla też mogli zrobić w 1080p, bo... czemu nie?

Opublikowano

Ciekawe czy Daddy będzie znów próbował wkładać szefa kuchni do PS4 żeby coś więcej grafiki wyciągnąć.

ps4 by tego szrota wypluło od razu.

Opublikowano

Nie było mnie przez kilka stron, więc dopytam, bo nie dowierzam: Halo 2 Anniversary - gra, która wygląda jak na X360 w 2008 roku - nie będzie miało 1080p?

Będzie miało. Tak samo jak Killzone Shadow Fall Multiplayer.

Opublikowano

Halo 2 leci  na dwóch silnikach graficznie in the same time

Protip. Nie używaj języka, którym nie umiesz się posługiwać :)

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Robi się coraz fajniej. Ciekaw jestem jak będzie wyglądać różnica w GTA VII na koniec generacji. Co jak co ale R* chyba stać aby nie s(pipi)iać się jak Ubi.

A nie... oni zrobili to by uniknąć debaty. 

Opublikowano

Microsoftowi nie wystarczy wymuszać parity z PS4, teraz chcą to też zrobić z oryginalnym xboxem.

Haha dobre Figaro. Łap plusa :D. Sam to pewnie wymyśliłeś.

Opublikowano

nawet kolekcja szefy kuchni nie uratuje x-szrota. fakt, może kilka osób kupi ze względu na sentyment do halo: combat evolved, ale po chwili odłoży na półkę albo sprzeda bo zda sobie sprawę jak bardzo gra się zestarzała i jest niegrywalna. system-seller z tego żaden.

taka prawda, teraz pisze serio. Marka sie wypalila.
Opublikowano

Haha dobre Figaro. Łap plusa :D. Sam to pewnie wymyśliłeś.

Oczywiście.

Opublikowano

Robi się coraz fajniej. Ciekaw jestem jak będzie wyglądać różnica w GTA VII na koniec generacji. Co jak co ale R* chyba stać aby nie s(pipi)iać się jak Ubi.

Te, kolego, TY się chyba za bardzo rozpędzasz porównując Rockstar do Ubiszrotu, proszę aby nigdy więcej nie obrażać Rockstar porównaniami z tym gównem zwanym Ubisoft. Pozdrawiam

Edytowane przez suteq

Opublikowano

nawet kolekcja szefy kuchni nie uratuje x-szrota. fakt, może kilka osób kupi ze względu na sentyment do halo: combat evolved, ale po chwili odłoży na półkę albo sprzeda bo zda sobie sprawę jak bardzo gra się zestarzała i jest niegrywalna. system-seller z tego żaden.

taka prawda, teraz pisze serio. Marka sie wypalila.

no stary. w tej grze nie ma nawet perków i aren na 64 graczy. z czym do ludzi?

Opublikowano

Ha ha, taka beka, że aż kompletnie zapomniałem co się działo wcześniej tego dnia. Nie wiem czy ktoś inny też to tak odczuwa.

Opublikowano

Te, kolego, TY się chyba za bardzo rozpędzasz porównując Rockstar do Ubiszrotu, proszę aby nigdy więcej nie obrażać Rockstar porównaniami z tym gównem zwanym Ubisoft. Pozdrawiam

Szacunek do R* tylko w ramach szacunku do ND. Dziękuje. Również Pozdrawiam. :*

Opublikowano

CW by sie fajnie w radiu sluchalo: "Znajdujac temat zastepczy, klapy desperacko przeszly do kontrataku w nadziei ze zatra niesmak po drajwklapie"

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Multi z H2 również w 1080p. Single około 900p "BO 2 SILNIKI".

Na chu,j ten bajer to ja nie wiem.

Opublikowano

Szacunek do R* tylko w ramach szacunku do ND. Dziękuje. Również Pozdrawiam. :*

Szacunek do ND od zawsze na zawsze, w końcu robią najlepsze kapiszony w gierkach wideło. :hi:

Opublikowano

DRABINY!!!

Opublikowano

CW by sie fajnie w radiu sluchalo: "Znajdujac temat zastepczy, klapy desperacko przeszly do kontrataku w nadziei ze zatra niesmak po drajwklapie"

program powinien prowadzić dejw czezky. na końcu cogodzinnej audycji swoim radiowym głosem mówiłby, "a teraz pogoda, oddaje głos do studia".

Opublikowano

drive crap jednak drive crapem, kolejny dzień kolejna porcja beczuni ze szrota ps4 bez gier i sonybociarni, fanek głowa do góry, nie znikaj z forum tylko.

a miał być duchowy następca PGR i mesjasz racerów czego to sonybociarnia nie wymyśli   :rofl: 

Opublikowano

drive crap jednak drive crapem, kolejny dzień kolejna porcja beczuni ze szrota ps4 bez gier i sonybociarni, fanek głowa do góry, nie znikaj z forum tylko.

a miał być duchowy następca PGR i mesjasz racerów czego to sonybociarnia nie wymyśli   :rofl: 

przecież jest, gwiazdki wpadają za zakręty jak kudosy. nie widziałeś jak rodżer gra?

Opublikowano

program powinien prowadzić dejw czezky. na końcu cogodzinnej audycji swoim radiowym głosem mówiłby, "a teraz pogoda, oddaje głos do studia".

Pomysle nad tym, teraz tylko kwestia zatrudnienia gwiazdora dejwa i mozemy powoli rozkrecac nowy hicior na internetach.

Fajnie by bylo powiedziec: "Back to you Dave"

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Halo 2 leci  na dwóch silnikach graficznie in the same time

Protip. Nie używaj języka, którym nie umiesz się posługiwać :)

Dobra już się tak nie nakręcaj. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.