Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

szkoda, ze nie ma Irasa, poczytalbym jego linie obrony i jadu na oceny do jego "najlepszego racera generacji"

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

E tam, wolę opinie graczy, niż jakichś e-szmatławców. A te są same pozytywne jednak.

No i soundtrack ładnie grzeje, chociaż sprawia, że chcę nowego wipeouta

https://soundcloud.com/noisia/hybrid-power-curve-noisia-driveclub-remix

Opinie graczy pozytywne?

Litości. W jakim świecie żyjecie, wszechobecne oburzenie.

? XD

PS.

A 13lat,teraz już rozumiem.

Co tu jest niejasnego?

No jasne jak cie trzynastolatek jedzie.

Jedziesz dalej, zaczyna mi się podobać XD

No ja mogę jechać, nie to co osoby które kupiły DriveCluba. 

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

E tam, wolę opinie graczy, niż jakichś e-szmatławców. A te są same pozytywne jednak.

Opinie graczy pozytywne?

? XD

PS.

Co tu jest niejasnego?

XD

A to oni nie mogą jechać?

Aaa no tak przecież o 24:00 dopiero będą mogły jechać.

Opublikowano

beka z sony i evolution i ich decyzji by po roku obsuwy wydac niedokonczona gre ale dalej uwazam ze jest subtelna roznica pomiedzy gra dobra, a nie dokonczona, a slaba i skonczona

Ficuś błagam cię :D Serio nam tego życzysz? Wydanie półproduktu w pełnej cenie, a potem czekanie aż takie patałachy się zlitują i rzucą nam ochłap w postaci paczki nowych aut i tras? ochłap za który zapłacisz, albo zapłaciłeś z góry?! Z góry za coś o czym nie masz pojęcia? Skąd wiesz, że te trasy nie będą zrobione na odpierodl się ? . Litości ficuś.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Opinie graczy pozytywne?

? XD

PS.

Co tu jest niejasnego?

XD

Każdy kto w to zagrał dostał raka.

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

ja dalej powtarzam, ze te wszystkie recki to beka z niedokonczonej gry po rocznej obsuwie, a nie beka, ze gra jest slaba - gracze chwala, recenzenci tez - sony same sobie winne, ze wydaje tak wykastrowany produkt, a wersji finalnej za jakies pol roku czy rok pewnie nikt nie zrecenzuje, a ide o zaklad, ze wtedy to ten tytul bedzie wart zachodu

beka to w lutym moze byc z ordera - bo ten dokonczony na premiere bedzie, a procz grafy i klimatu to na razie zapowiada sie do bolu schematyczny i oskryptowany korytarzyk, ktory nawet w swoim gatunku bedzie slaby

chris85 ja juz dzis chyba 10 razy pisalem ze dzisiaj niech bedzie nauczka dla sony i reszty by sposobu dystrybucji i patchowania w pogoni za finalnym kodem juz nigdy przenigdy nie powtarzac i sie ciesze z takich ocen bo to znak, ze kazdy inny dwa razy sie zastanowi zanim pojdzie ta sama droga

Opublikowano

szkoda, ze nie ma Irasa, poczytalbym jego linie obrony i jadu na oceny do jego "najlepszego racera generacji"

iras to nie jest nawet linia obrony

Opublikowano

Opinie graczy pozytywne?

? XD

PS.

Co tu jest niejasnego?

XD

Każdy kto w to zagrał dostał raka.
Bedzie miał chemioterapie w postaci paczy.
Opublikowano

Przepraszam Was że byłem taki niemiły.
Życzę miłej gry, mimo wszystko. 

Opublikowano

I teraz wyszło kto jednak dostaje ochłapy z "pańskiego stołu"... ;-)

Sony spoczęło na laurach, a MS twardo stawia kolejne kroki i odrabia swoje głupie decyzje sprzed premiery xone

Opublikowano

"DriveClub is one of the greatest racing games we've seen so far on the PlayStation 4. "/XGN 8,5/10

Klapki to jednak potrafia dobierac slowa xD jedna z dwoch nie brzmialoby juz tak dobrze :/

No i to greatest, nie ma to jak konkurowac z nfsem.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

ja dalej powtarzam, ze te wszystkie recki to beka z niedokonczonej gry po rocznej obsuwie, a nie beka, ze gra jest slaba - gracze chwala, recenzenci tez - sony same sobie winne, ze wydaje tak wykastrowany produkt, a wersji finalnej za jakies pol roku czy rok pewnie nikt nie zrecenzuje, a ide o zaklad, ze wtedy to ten tytul bedzie wart zachodu

beka to w lutym moze byc z ordera - bo ten dokonczony na premiere bedzie, a procz grafy i klimatu to na razie zapowiada sie do bolu schematyczny i oskryptowany korytarzyk, ktory nawet w swoim gatunku bedzie slaby

chris85 ja juz dzis chyba 10 razy pisalem ze dzisiaj niech bedzie nauczka dla sony i reszty by sposobu dystrybucji i patchowania w pogoni za finalnym kodem juz nigdy przenigdy nie powtarzac i sie ciesze z takich ocen bo to znak, ze kazdy inny dwa razy sie zastanowi zanim pojdzie ta sama droga

Oni mają wyebane na recenzję, gra się sprzeda tak samo jak Destiny czy WD. Ja się dziwię WAM, że łykacie ten tytuł zamiast pokazać im faka. 

"DriveClub is one of the greatest racing games we've seen so far on the PlayStation 4. "/XGN 8,5/10

Klapki to jednak potrafia dobierac slowa xD jedna z dwoch nie brzmialoby juz tak dobrze :confused:

No i to greatest, nie ma to jak konkurowac z nfsem.

Ale, że co? Vs Need for Speed:Rivals czy jak? Bo nie ogarniam :D

Opublikowano

zgadnijcie ile rycerzy blachy wg ankiety steama gra w 4k

0.10%

słownie

dziesięć setnych procenta

xD

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

fzavls.gif

Było?

Opublikowano

Szkoda, bo liczyłem na ten tytuł. Ta gra nie może być tylko dobra. Tyle razy przełożona premiera, manipulacja graczami a wychodzi zwykły racer z bardzo dobrą grafiką. 

Opublikowano

0.10%

słownie

dziesięć dziesiątych procenta

postaraj się jeszcze raz

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

beka z sony i evolution i ich decyzji by po roku obsuwy wydac niedokonczona gre ale dalej uwazam ze jest subtelna roznica pomiedzy gra dobra, a nie dokonczona, a slaba i skonczona

Ficuś błagam cię :D Serio nam tego życzysz? Wydanie półproduktu w pełnej cenie, a potem czekanie aż takie patałachy się zlitują i rzucą nam ochłap w postaci paczki nowych aut i tras? ochłap za który zapłacisz, albo zapłaciłeś z góry?! Z góry za coś o czym nie masz pojęcia? Skąd wiesz, że te trasy nie będą zrobione na odpierodl się ? . Litości ficuś.

early acces od dawna jest na PC i doskonale się sprawdza. mam nadzieję, że coraz więcej gier na Playstation 4 będzie wydawana w takim modelu dystrybucji :).

Opublikowano

0.10%słowniedziesięć dziesiątych procenta

postaraj się jeszcze raz

Ahahahaha xDD

Opublikowano

Oni mają wyebane na recenzję, gra się sprzeda tak samo jak Destiny czy WD. Ja się dziwię WAM, że łykacie ten tytuł zamiast pokazać im faka. 

nigdy nie pisalem ani nie myslalem, ze to bedzie konkurencja dla horizon2 lub jakis najwybitniejszy racer wszechswiata,jestesm swiadomy zawartosci w patchach, nawet chcialem sie zakladac, ze na pewno bedzie to miec gorsze recenzje od tego, mam ps4, chce racera, lubie serie pgr, a podobno filling grania podobny, dzieki kuponom allegro gra kosztowala mnie 100zl - dalej mam sie wstydzic, ze ciesze sie, ze za pare godzin w nia zagram?

Opublikowano

Szkoda, bo liczyłem na ten tytuł. Ta gra nie może być tylko dobra. Tyle razy przełożona premiera, manipulacja graczami a wychodzi zwykły racer z bardzo dobrą grafiką. 

Słaby racer z bardzo dobrą grafiką: