Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

74%, muszę mieć w końcu tę nadkonsolę!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Widze ominelo mnie ogromna ilosc beki ale tak to juz jest jak sie ma Mesjasza wyscigow w postaci Forza Horizon 2. a pad trzyma dluzej niz 3h.

Juz widze te posty klapkow w okolicach lipca/sierpnia 2015:

''Ocena wyjsciowa DriveClub to 7.5 ale nalezy do tego dodac 0.5 za warunki pogodowe w paczu, 0.2 za dodatkowe eventy w paczu, 0.3 za lobby w multi w paczu. 0,4 za auta w DLC oraz 0.1 za muzyke wlaczona z automatu podczas w wyscigu, oczywiscie dodana w paczu. Od czasu do czasu mozna tez dodac do oceny 0.5 jak PSN dziala poprawnie przez dluzej niz 48h. Na koniec wychodzi ze DC to gra na 9-9.5, a wiec bardzo dobre arcedowe wyscigi. A u botow co? Caly rok bez exa? Haha beczunia, tylko Sony.''

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

HonorableHalfIberianbarbel.gif

o co tu chodzi? niektóre gry na PSX ponad 15 lat temu miały lepszą fizyke przewracania się samochodu

to są jakieś żarty?

Opublikowano

To jest trochę za dużo jak dla mnie, zbyt za(pipi)iste są te nadkonsole. Wracam do grania w żałosne (+80% na MC) gierki na PC,

Opublikowano

HonorableHalfIberianbarbel.gif

o co tu chodzi? niektóre gry na PSX ponad 15 lat temu miały lepszą fizyke przewracania się samochodu

to są jakieś żarty?

które?

Opublikowano

Z recenzji Eurogamera:

"Szkoda, że jednym z nielicznych aspektów, w któym DriveClub wyraża jakąkolwiek własną osobowość, jest rażąco surowy system karania za ścinanie i zderzenia. Przez większość czasu, problematyczna gra Evolution desperako szuka swojej tożsamości. To mniej prawdziwa gra wyścigowa, a bardziej niepokojąco ubogi szkielet dla serii kombinacji aut i tras. Będziecie przeglądać menu wiele razy, szukając, czy nie przegapiliście jakiejś wielkiej, bogatej części gry. Nie przegapiliście".

Dobrze, że forumowi eksperci nawalili 400 stron o tym, ile jest pikseli, zamiast napisać cokolwiek o dobrych grach, które wyszły w ostatnich latach.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Ja jednak wole mniejsza swobode, niz sandboxa gdzie przelatuje przez budynki.

Opublikowano

ja też preferuje gierki z mniejszą swobodą. jak rzucają mnie do piaskownicy to nie wiem w którą stronę jechać i wyłączam konsolę z nadmiaru możliwości.

Opublikowano

Piona, mialem tak z ostatnim gta, ledwo udalo mi sie przejsc. Jeszcze 3 postacie jednoczesnie, za duzo tej swobody.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Jak uboga jest ta gra to zobaczymy za 2h

Oczekuje od Ciebie screenow z czasu gry w FH2 i DC. Opinii ktora lepsza nie chce bo juz wiem co napiszesz :P

Opublikowano

Jak uboga jest ta gra to zobaczymy za 2h

Oczekuje od Ciebie screenow z czasu gry w FH2 i DC. Opinii ktora lepsza nie chce bo juz wiem co napiszesz :P

w FH2 mam coś ponad 10 godzin tylko, no może około 11, bo bawiłem się wczoraj mnożnikiem podczas driftów ;), ukończyłem finał i w sumie gra dla mnie się skończyła.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Piona, mialem tak z ostatnim gta, ledwo udalo mi sie przejsc. Jeszcze 3 postacie jednoczesnie, za duzo tej swobody.

na szczeście w the order nie będzie takich problemów.

Opublikowano

ja też preferuje gierki z mniejszą swobodą. jak rzucają mnie do piaskownicy to nie wiem w którą stronę jechać i wyłączam konsolę z nadmiaru możliwości.

A ja lubię takie i takie, o ile są dobrze zrobione. :thumbsup:

Ale sandboxy to w ogóle <3

Opublikowano

No i ciekawszy klimat, ile mozna po miastach samochodami jezdzic xd

Opublikowano

Eurogamer 6 dla DC, 8 dla Horizona 2. 

Ok.....

To teraz co w zapowiedziach? Co będziemy gifować i jarać się do tego? 

Opublikowano

Sandboxy tylko od R* toleruje reszta w większości to puste martwe światy w których po skończeniu gierki już nawet nie chce się zwiedzać okolicy.

Opublikowano

Sandboxy tylko od R* toleruje reszta w większości to puste martwe światy w których po skończeniu gierki już nawet nie chce się zwiedzać okolicy.

Zawsze Cie szanowałem. :hi:

Opublikowano

Polski dal po 8

Angielski dal 9 dla Burakow i 6 dla Gifklapy

luckowi sie troche pomieszalo chyba.

W ogole widze tu pewien schemat panowie, im lepiej gra wypada na gifach, tym chuyowsza jest w rzeczywistosci i na odwrot, schemat sprawdza sie w przypadku FH2 i DC :teehee:, zobaczymy w przyszlosci.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

http://www.vg247.com/2014/10/07/driveclub-reviews-round-up-every-score-from-around-the-web/

Videogamer – 8
Eurogamer – 6
Joystiq – 3/5
Destructoid – 7.5
Polygon – 7.5
Gamespot – 5
IGN – 7.9
InTheGame.nl – 7.25
InsideGames.ch – 9
PPE.pl – 8
Digital Spy – 4/5
Games Radar – 4/5
Crave Online – 5.5
Hardcore Gamer – 2.5/5
Playerone.tv – 15/20
XGN – 8.5

Opublikowano

Z recenzji Eurogamera:

"Szkoda, że jednym z nielicznych aspektów, w któym DriveClub wyraża jakąkolwiek własną osobowość, jest rażąco surowy system karania za ścinanie i zderzenia. Przez większość czasu, problematyczna gra Evolution desperako szuka swojej tożsamości. To mniej prawdziwa gra wyścigowa, a bardziej niepokojąco ubogi szkielet dla serii kombinacji aut i tras. Będziecie przeglądać menu wiele razy, szukając, czy nie przegapiliście jakiejś wielkiej, bogatej części gry. Nie przegapiliście".

Dobrze, że forumowi eksperci nawalili 400 stron o tym, ile jest pikseli, zamiast napisać cokolwiek o dobrych grach, które wyszły w ostatnich latach.

dobra zajedzie demage control, ale skoro mowa o rzeczach dobrych, to może je też należało by również, nie wiem... wskazać?  

Też recenzji Eurogamera:

Poziom trudności jest odpowiednio wyważony. Początkujący nie osiągną zapewne wszystkich celów, ale poradzą sobie z prostszymi. Bardziej doświadczeni gracze mogą natomiast powalczyć o zdobycie wszystkich gwiazdek z każdego turnieju.

Gra staje się bardziej wymagająca, kiedy przesiadamy się na mocniejsze maszyny. Opanowanie ich jest z początku trudne, ale kiedy poświęcimy trochę czasu na poznanie auta i jego charakterystyki - jazda samochodami takimi jak Pagani Huayra sprawia ogromną satysfakcję. 

(...)

DriveClub to piękne, samochodowe widowisko, przyciągające do ekranu na dłużej dzięki systemowi wyzwań. Co najważniejsze, oferuje niezwykle przyjemny model jazdy.

prawilnie przypomnę że gra nie dostała zyebów za sam galeplay, a zawartość i będzie grą dobrą, po czasie (zapewne w edycji GOTY). Podobną zyebkę dostał już np. MGS V Ground Zero za stosunek ceny do zawartosći; ocena 6/10 w ekstrimie, choć jako gra sama w sobie była wyceniona powyżej "8+".

Opublikowano

Sony robi kolejna obrzydliwa kupe prosto do ust posiadaczy ps4, a oni prosza o dokladke. Na dodatek wszystkim dookola wmawiaja, ze jedza kawior. Sobie chyba tez.

521778350_186903492_DUDE_WTF_IS_WRONG_WI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.