Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Sony robi kolejna obrzydliwa kupe prosto do ust posiadaczy ps4, a oni prosza o dokladke. Na dodatek wszystkim dookola wmawiaja, ze jedza kawior. Sobie chyba tez.

521778350_186903492_DUDE_WTF_IS_WRONG_WI

Idąc za przykładem Destiny i DC raki branży zobaczą, że można zrobić pół gry, wydać jako całość, resztę dorobić/wypuścić za X czasu i skasować za drugie tyle... ledwo się obejrzymy i stanie się to normą... O ile już się nie stało.

Edytowane przez Humulin

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ja też preferuje gierki z mniejszą swobodą. jak rzucają mnie do piaskownicy to nie wiem w którą stronę jechać i wyłączam konsolę z nadmiaru możliwości.

Jestem zapracowanym człowiekiem, nie mam czasu na studiowanie mapy i błądzenie po polach pełnych buraków z punktu do punktu. Dobre dla no-life'ów bez życia.

Preferuję zwięzłą i szybką rozrywkę. 10 samochodów, 10 tras i już kurwa wiem, że to jest gra dla mnie. Na Allegro ląduje jeszcze przed rozpakowaniem a trzy wieczory później mogę wsadzać do koperty bąbelkowej i czekać na zwycięzcę aukcji.

Opublikowano

@Czezky

I to sa bomby prawdy od swiadomego konsumenta. Brawo.

Szkoda ze nie przyjales zaproszenia na buraki wczesniej, fajnie bylo, w skali od 1 do 10 ocenialbym zabawe na ... >driveklap.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

prawilnie przypomnę że gra nie dostała zyebów za sam galeplay, a zawartość i będzie grą dobrą, po czasie (zapewne w edycji GOTY).

Edycji GOTY XD. Dostała zyebę za ogólny brak ekscytującego czegokolwiek.

Podobną zyebkę dostał już np. MGS V Ground Zero za stosunek ceny do zawartosći; ocena 6/10 w ekstrimie, choć jako gra sama w sobie była wyceniona powyżej "8+".

Co mnie obchodzi ekstrim w tym momencie? Sposób rozumowania jednej osoby na świecie ma być dowodem na to, że gra krytykowana przez innych ludzi jest tak naprawdę super. Aha.

Większość osób się jara Ground Zeroes. "Edge" nazwał go "najlepszym demem w historii". Czekam, kto nazwał DriveClub najlepszym demem w historii.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Sony robi kolejna obrzydliwa kupe prosto do ust posiadaczy ps4, a oni prosza o dokladke. Na dodatek wszystkim dookola wmawiaja, ze jedza kawior. Sobie chyba tez.

Idąc za przykładem Destiny i DC raki branży zobaczą, że można zrobić pół gry, wydać jako całość, resztę dorobić/wypuścić za X czasu i skasować za drugie tyle... ledwo się obejrzymy i stanie się to normą.

a zaczelo sie niewinnie od Killer instinct.

Opublikowano

@Czezky

I to sa bomby prawdy od swiadomego konsumenta. Brawo.

Szkoda ze nie przyjales zaproszenia na buraki wczesniej, fajnie bylo, w skali od 1 do 10 ocenialbym zabawe na ... >driveklap.

Odpalilem tylko na jeden wyscig, nie moglem dluzej siedziec :(

Opublikowano

Ludzie w temacie "DriveClub" ustawiają się pod klubową jazdę na jutro a nie wiedzą że możliwość zaproszenia do gry zespołu będzie dopiero w patchu pod koniec roku xD

Opublikowano

Ludzie w temacie "DriveClub" ustawiają się pod klubową jazdę na jutro a nie wiedzą że możliwość zaproszenia do gry zespołu będzie dopiero w patchu pod koniec roku xD

Nie powinieneś już spać?

Nawet nie masz pojęcia o czym piszesz

Boty, wy się do niego przyznajecie?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Tak, bo nie jestesmy pyerdolnieci.

Opublikowano

Do tego czasu będą baronować przy winie, whiskey i oglądać gify kolejnych gierek- zapowiedzi. 

Ms rak branży? 

Na kolana za usługę online- chociażby. 

Rak branży, to sony i plus. 

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Barony z miodem w uszach (pipi)a.

Opublikowano

Maskara jakaś. 
Boty takie poniżone przez Sony, aż przykro. 

Opublikowano

Idąc za przykładem Destiny i DC raki branży zobaczą, że można zrobić pół gry, wydać jako całość, resztę dorobić/wypuścić za X czasu i skasować za drugie tyle... ledwo się obejrzymy i stanie się to normą.

a zaczelo sie niewinnie od Killer instinct.

Chyba byłeś nieobecny na poprzedniej generacji.

Opublikowano

"Od poczatku oczekiwalem przecietnej gry i wlasnie taka dostalem. Zero zawodu. Dziekuje sony i wizjonerom od sredniego motorstorma, ze kolejny raz sprostali moim oczekiwaniom"

Opublikowano

Dobrze że mi przypomniałeś, muszę zobaczyć kiedy znów muszę płacić za online MStakidobry

Opublikowano

Takie pytanie, czy w DriveClub faktycznie klub może mieć max 6 osób?

Opublikowano

Dobrze że mi przypomniałeś, muszę zobaczyć kiedy znów muszę płacić za online MStakidobry

Na PS4 masz za darmo. 

Opublikowano

Ex4ct, ty serio nic nie ogarniasz, Zdunek robil wszystkim na forum kubki, co, na maszynie taty? Sorry stary, widze, ze w twoim zyciu cyferki sa bardzo wazne, ale wrzuc czasem troche zdrowego rozsadku do tych cyferek.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Takie pytanie, czy w DriveClub faktycznie klub może mieć max 6 osób?

"lepiej, ze jest 6 osob, wszyscy sie lepiej poznajom i ogolnie to jest 100 razy lepiej niz kilkadziesiont osob w horizon b to jest wogule bessensu zeby tyle osub bylo w klubie hheheheheheh beka, jak tylko psn zacznie dziala wbijamy z 5 kumplami bedzie EPICKO hehehhe zyebane xboty po burakach jezdzom xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

Opublikowano

Ex4ct, ty serio nic nie ogarniasz, Zdunek robil wszystkim na forum kubki, co, na maszynie taty? Sorry stary, widze, ze w twoim zyciu cyferki sa bardzo wazne, ale wrzuc czasem trochr zdrowego rozsadku do tych cyferek.

Nie byłem pewny właśnie czy to on czy nie, robote zrobił dobrą, szacunek, ale w tym temacie człowiek może pomylić się i dać mu 13 lat, bo na takim poziomie ma troling.

Opublikowano

o takim GOTY piszę. nie o forumowym memie:

2188567-bac_goty.jpg

Sposób rozumowania jednej osoby na świecie ma być dowodem na to, że gra krytykowana przez innych jest tak naprawdę super. Aha. Większość osób się jara Ground Zeroes.

nie. to znaczy że gra dostała zyeby za rządanie za trwającą mniej niż 2h kampanię 120 zł, nie jakość zabawy. widzisz różnicę? I też uważam że sama w sobie zasługuje na znacznie więcej (ale nie przez pryzmat cena/ jakość). drajwklap dostaje w recenzjach oceny na jakie zasłużył i mam nadzieję że nie podzieli finansowego losu ground zero (czytaj: nie opłaci im się). jeśli jednak wszystkie zapowiedziane w dlc dodtaki trafią do niego za darmo, w krótkim czasie, to chyba będzie to tytuł godny określenia grą dobrą, skoro już teraz sam w sobie sprawia przyjemność grającym?

ty potrafisz coś raz napisać bez tęgo żałosnego boostowania swojego e-penisa?

Opublikowano

I najgorsze że w Horizon mogą jechać w każdą stronę a w DriveKupie tylko do przodu, fajnie bo możemy jechać razem aż do mety.

Opublikowano

Opłaciłem- 115zł 12 miesięcy. Daje 9,58 na miecha. Dyszka na miecha za to co oferuje... Do klocka szczęścia brakuję mi szybkosci dasha z 360 i będzie git. 

W 2015 wymienię kompa, to wtedy będę się jarać grafiką jak dam wszystko w ustawieniach na ultra xD. Także temat rozdziały zamykam na konsoli. 

Opublikowano

Kluby max dla 6 osob, czy juz klapki zaklepaly swoje miejsce w klubi ekolegi niczym za komuny Balcerek zaklepywal kolejke do miesnego?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jak w paraolimpiadzie, nie liczy się wynik tylko samo uczestniczenie i duch rywalizacji!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.