Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Sony robi kolejna obrzydliwa kupe prosto do ust posiadaczy ps4, a oni prosza o dokladke. Na dodatek wszystkim dookola wmawiaja, ze jedza kawior. Sobie chyba tez.

521778350_186903492_DUDE_WTF_IS_WRONG_WI

Idąc za przykładem Destiny i DC raki branży zobaczą, że można zrobić pół gry, wydać jako całość, resztę dorobić/wypuścić za X czasu i skasować za drugie tyle... ledwo się obejrzymy i stanie się to normą.

a zaczelo sie niewinnie od Killer instinct.

Szkoda że zapomniałeś wspomnieć że KI kosztuje $20 a DC $60 :(

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czytam, że gra nie zachwyca. Według mnie powinna. Tyle szumu i tak naprawdę ta gra pokazuje wszystkie bolączki obecnych trendów na rynku gier. Przez tyle stron kłócicie się tu o grafikę, wrzucacie screeny i gify z dc. Rzeczywiście, mamy nową generację i grafika jest ważna. Z tym, że tak jak i Wy, tak samo twórcy grywalność, fun z gry zepchnęli na dalszy tor. Najważniejsze są te cyferki bo inaczej "beka z klapów/botów xdddd" Kolejna sprawa, liczy się tylko kasa. Za grę płacimy 250 zł i jeszcze będziemy dostawać kolejną bolączkę czyli dlc. Według mnie dlc to żałosna praktyka. Rozumiem dodatki do gier na osobnej płycie (diablo,rdr) ale dlc świadczy jak dla mnie tylko o tym, że gra jest niedokończona, a paradoksalnie na tym zarabia i sięga do portfeli graczy. Drive Club tyle razy przekładany i niedokończony...cyrk. Kolejna sprawa, problemy z grą w sieci i ciągle jakieś problemy z psn. 250 zł i nie możemy pograć? 1600zł i człowiek w weekend nie może pograć bo psn leży? Wobec typowej gry czyli załóżmy ocenionej 8\10, obrazki z forza killerem są żałosne. Ja nie twierdzę, że DC nie sprawi mi wiele radości, ale jak na taki hype ta gra powinna roznieść system i własnie tego się spodziewałem. Podsumowując, reklama dźwignią handlu, a DC zarobi bardzo dużo kasy i to jest najważniejsze dla twórców. A my pójdziemy do sklepu i wyłożymy te 250 zł, ciesząc się i grając w dobry tytuł. Świadomy gracz, nie fanboy(są tu tacy?) odczuje duży niedosyt. Nadal zamierzam kupić ps4 i jestem zwyczajnie smutny pisząc o tych wszystkich rzeczach, ale liczę na dużo lepsze tytuły. Nie oszukujmy się, na chwilę obecną ps4 nie posiada system sellera na taką skalę jak Forza motorsport 5.

Opublikowano

Ale i tak kupisz ps4. Ta logika.

Opublikowano

Kluby max dla 6 osob, czy juz klapki zaklepaly swoje miejsce w klubi ekolegi niczym za komuny Balcerek zaklepywal kolejke do miesnego?

Po co więcej niż 6, i tak do mało której gimnazjalnej klasy chodzi aż sześciu dumnych posiadaczy PS4.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Kluby max dla 6 osob, czy juz klapki zaklepaly swoje miejsce w klubi ekolegi niczym za komuny Balcerek zaklepywal kolejke do miesnego?

Po co więcej niż 6, i tak do mało której gimnazjalnej klasy chodzi aż sześciu dumnych posiadaczy PS4.

Tak mi przyszło do głowy, że to dość zabawne, że w grze o nazwie DriveCLUB nie można obsadzić wyścigu z maksymalną liczbą graczy (zdaje się 12) wyłącznie z własnego klubu :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Tak mi przyszło do głowy, że to dość zabawne, że w grze o nazwie DriveCLUB nie można obsadzić wyścigu z maksymalną liczbą graczy (zdaje się 12) wyłącznie z własnego klubu :P

Hehehehehe, zobaczymy kto sie bedzie smial ostatni jak dodadzom platne dlc z klubami dla 12 osop.

hehhe glupi xbot

Opublikowano

Tylko wiecie co?

Ja mogę teraz napisać prawdę, że ograniczenie osób w klubie do 6 jest idiotyczne i powód do beki.

A wy nigdy nie przyznacie że mniej niż 900p w grze sprzed 10 lat jest bekowe.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

To jest (pipi) prawdziwe Resident Evil a nie pifpaf re4

Sory RE4 na GC też genialne, oć zapoczątkowało wujowe zmiany. Ale REmake genialny. Do tego Metroidy, RE Zero. Zelda WW i wiele innych. Wybaczcie, ale z GameCubem mogę iść do raju. Moja ulubiona konsola.

Opublikowano

Hmm, tylko ja sie dopiero teraz dowiedzialem ze w wersji plusowej zadne DLC za wyjatkiem jakiejs tam lokacji w Indiach nie bedzie darmowe ? :D Oraz zeby wbic platyne w cebulak edition rowniez bedzie trzeba nabyc jakies DLCki z potrzebnymi eventami ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Tylko wiecie co?

Ja mogę teraz napisać prawdę, że ograniczenie osób w klubie do 6 jest idiotyczne i powód do beki.

A wy nigdy nie przyznacie że mniej niż 900p w grze z przed 10 lat jest bekowe.

No bekowe. Co nie zmienia faktu, że nie ma to wpływu na gameplay :)

Wychodzi na to, że Horizon 2 jest lepszym drive clubem niż DC :P W gaffowym car clubie jest ponad 500 osób, a i tak nie są na pierwszym miejscu w rankingu.

Opublikowano

BX8bxUb.png

Ci swiadomi konsumenci, wie ze kupuje early acess i upewnia sie czy to aby na pewno tylko tyle.

Opublikowano

Tylko wiecie co?

A wy nigdy nie przyznacie że mniej niż 900p w grze z przed 10 lat jest bekowe.

Ja moge przyznac, ze gra w 720p jest beka na current genach bez problemu, natomiast 1080p zamiast 900p jest w wiekszosci przypadków po prostu kaprysem.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Ale i tak kupisz ps4. Ta logika.

Tak jak napisałem, liczę na to że pojawią się dużo lepsze gry od dc i lepsze ekskluzywne tytuły będą właśnie na PS4. Poza tym multiplatformy raczej będą wyglądać lepiej na PS4 , głównie PES, na którego bardzo liczę w tym roku.

Opublikowano

Czytam posty botow i az smutno sie robi, teraz wyskoczyl jeden z tym ze nie gral w zadnego z pierwszych trzech Residentów. "gracze"

Opublikowano

Idz poogladaj swoje gierki. 

"graczu"

Opublikowano

Jak już się tak śmiejecie z DriveCluba to macie jeszcze to.

ibuGWoZabEnopW.png

W tym miejscu chciałem podziękować KI i Forzie 5 za zapoczątkowanie tego trendu jaki dopadł DriveCluba, chociaż i tak dobrze że nie ma w DC mikropłatności XD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Halo 2 Anniversary będzie w rozdziałce 1328x1080.

BEKA.

Chyba sobie jaja robisz, bo to jest żałosne. Gra tak brzydka na szrocie w 4k powinna działać. Ale t Microsoft najgorsza firma na świecie.

Opublikowano

CW Radio: Doskonaly post w wykonaniu Exacta, wkleil szyderczy jpeg z drajwklapy poniewaz przewidzial ze jak go jakis bot uprzedzi to znowu posypia sie plusy i bedzie wygladalo na to ze boty goruja, na co pozwolic nie mozna - wspaniala zagrywka od internauty Exacta, choc gdzies tam miedzy wierszami przeczuwam lekkie pieczywo i stosowanie odwroconej psychologii. Wojna toczy sie dalej...

(Czezky, czytaj i wrzucaj na YT :teehee: )

Co do samego obrazka: "Xbox, radosc z grania, PS, radosc z czekania (i tasowania sie gifami)"

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Halo 2 Anniversary będzie w rozdziałce 1328x1080.

BEKA.

Chyba sobie jaja robisz, bo to jest żałosne. Gra tak brzydka na szrocie w 4k powinna działać. Ale t Microsoft najgorsza firma na świecie.

Figaro to jest żart tak? M$ pozwolił na wydanie ich perełki w takiej rozdziałce? Nie no bez jaj, to jest BEKA ROKU! :D

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Zachowuje się jak dziecko, powinien przyjąć na klatę fakty a nie jakieś argumenty z rękawa o 900p, zero godności. 

Opublikowano

CW Radio: Doskonaly post w wykonaniu Exacta, wkleil szyderczy jpeg z drajwklapy poniewaz przewidzial ze jak go jakis bot uprzedzi to znowu posypia sie plusy i bedzie wygladalo na to ze boty goruja, na co pozwolic nie mozna - wspaniala zagrywka od internauty Exacta, choc gdzies tam miedzy wierszami przeczuwam lekkie pieczywo i stosowanie odwroconej psychologii. Wojna toczy sie dalej...

(Czezky, czytaj i wrzucaj na YT :teehee: )

Co do samego obrazka: "Xbox, radosc z grania, PS, radosc z czekania (i tasowania sie gifami)"

na soundclouda ten podcast albo na iTunes.

Opublikowano

Skoro chu,jowemu mordorowi prasa dała powyżej 80, to aż strach pomyśleć, jaki jest Driveclub.

Bo przypominam, cyfry są ważne.

Opublikowano

Twórcy NBA 2K15 chwalili w materiałach przedpremierowych mechanizm skanowania twarzy, który pozwala graczom na umieszczenie swojej facjaty na zawodniku. Cóż…

killme.png

Więcej pod linkaczem.

Skisłem :D

Źródło: http://arhn.eu/2014/10/otworz-bramy-piekielne-skanujac-swoja-twarz-nba-2k15/

Opublikowano

no dobra, może nie chu.jowy

taki średni bardziej. gdybym miał tylko xboxa albo plejaka, to bym brał, bo posucha jest konkretna. natomiast jeżeli ktoś ma w co grać, to lepiej sobie tej gry nie dokładać. ładna kalka assassina. założyć głównemu bohaterowi kaptur, zmienić brązowo-czerwono-czarne krajobrazy na Wenecję czy inny Nepal i jak w mordę strzelił masz assassina, tylko że można zginąć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.