Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Prosze, PSN tak muli ze gier nawet nie mozna odpalic (po wiecej zapraszam do tematu awaryjnosc PS4)

@ragus

Mordor dla mnie to czarny kon tego roku, mowa o multiplatformach rzecz jasna. Mysle ze pisanie chu.owy to lekka przesada.

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zachowuje się jak dziecko, powinien przyjąć na klatę fakty a nie jakieś argumenty z rękawa o 900p, zero godności. 

To jest cw. Tutaj faceci dobiegający, lub przekraczający już trzydziestkę nołlajfią dogryzając sobie nazwajem tendencyjnymi dissami o gierki dla dzieci. Tu nie ma miejsca na godność.  

Żenada.  :sleep:

btw, ktoś zna jakiś inny, fajny program do robienia gifów? bo chce zrobić sobie parę o jakości por. do tych wklejanych przez fanka z forzy, czy driveclub, a  na gifyoutube wychodzi taka sraka:

vbnPDN.gif

to ważne.

w ramach wdzięczności mogę nawet poudawać bota przez dobę. 

Opublikowano

gifcam

Opublikowano

dziękuje zielony bracie

Opublikowano

możesz mnie nie obrażać taknie?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

a to w takim razie przepraszam. 

ale serio, dziękuję no.

Opublikowano

Twórcy NBA 2K15 chwalili w materiałach przedpremierowych mechanizm skanowania twarzy, który pozwala graczom na umieszczenie swojej facjaty na zawodniku. Cóż…

killme.png

Więcej pod linkaczem.

Skisłem :D

Źródło: http://arhn.eu/2014/10/otworz-bramy-piekielne-skanujac-swoja-twarz-nba-2k15/

Nie zasnę w nocy.

Opublikowano

Ktoś testował ten system skanowania twarzy?

Opublikowano

czas iść spać, już czuję jak w łóżeczku będę sobie marzył o tych wszystkich p... :nyam1:  :blush:  :wub:

Opublikowano

Wlaczam ps4, wlaczam store... probuje wlaczyc store ponownie ... wylaczam PS4.

CW na bok, to sie robi powoli kur.a zalosne z tym PSNem. I jeszcze kaza nam placic za cos co na PS3 dzialalo o niebo lepiej jak bylo za darmo.

Opublikowano

to co yeti, za minutę odpalasz drajwklub? zdaj relację, czekam motnzo. i weź mi zarezerwuj jedno miejsce w klubie jak już się dorobię plejstacji.

Opublikowano

CW na bok, to sie robi powoli kur.a zalosne z tym PSNem. I jeszcze kaza nam placic za cos co na PS3 dzialalo o niebo lepiej jak bylo za darmo.

parę premier w jeden dzień i jeszcze patch do Diablo, no nie oczekujmy za wiele.

Opublikowano

Czytam, że gra nie zachwyca. Według mnie powinna. Tyle szumu i tak naprawdę ta gra pokazuje wszystkie bolączki obecnych trendów na rynku gier. Przez tyle stron kłócicie się tu o grafikę, wrzucacie screeny i gify z dc. Rzeczywiście, mamy nową generację i grafika jest ważna. Z tym, że tak jak i Wy, tak samo twórcy grywalność, fun z gry zepchnęli na dalszy tor. Najważniejsze są te cyferki bo inaczej "beka z klapów/botów xdddd" Kolejna sprawa, liczy się tylko kasa. Za grę płacimy 250 zł i jeszcze będziemy dostawać kolejną bolączkę czyli dlc. Według mnie dlc to żałosna praktyka. Rozumiem dodatki do gier na osobnej płycie (diablo,rdr) ale dlc świadczy jak dla mnie tylko o tym, że gra jest niedokończona, a paradoksalnie na tym zarabia i sięga do portfeli graczy. Drive Club tyle razy przekładany i niedokończony...cyrk. Kolejna sprawa, problemy z grą w sieci i ciągle jakieś problemy z psn. 250 zł i nie możemy pograć? 1600zł i człowiek w weekend nie może pograć bo psn leży? Wobec typowej gry czyli załóżmy ocenionej 8\10, obrazki z forza killerem są żałosne. Ja nie twierdzę, że DC nie sprawi mi wiele radości, ale jak na taki hype ta gra powinna roznieść system i własnie tego się spodziewałem. Podsumowując, reklama dźwignią handlu, a DC zarobi bardzo dużo kasy i to jest najważniejsze dla twórców. A my pójdziemy do sklepu i wyłożymy te 250 zł, ciesząc się i grając w dobry tytuł. Świadomy gracz, nie fanboy(są tu tacy?) odczuje duży niedosyt. Nadal zamierzam kupić ps4 i jestem zwyczajnie smutny pisząc o tych wszystkich rzeczach, ale liczę na dużo lepsze tytuły. Nie oszukujmy się, na chwilę obecną ps4 nie posiada system sellera na taką skalę jak Forza motorsport 5.

Ale super post - myślałem sobie, aż tu ostatnie zdanie z FM5. Porażka stary. Z innej beczki - kolekcja Halo jara mnie niesamowicie. Przypomina mi wspaniałe chwile z pierwszym  xboxem. Choć i tak wtedy konkurencja bawiła lepiej. Jak i teraz. Ale pierwszy xbox walczył jak równy z równym.

Opublikowano

parę premier w jeden dzień i jeszcze patch do Diablo, no nie oczekujmy za wiele.

za 200zł i garść jakiś indie gównien nie oczekiwać więcej? żałosne. Kolejny dzień kolejna beka z szrota od sony, psn nie działa, drivecrap ledwo 74%, 900p w Unity :lol:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

za 200zł i garść jakiś indie gównien nie oczekiwać więcej? żałosne, twarz otwarta na sra,kę od sony.

jezu, przerabialiśmy to już nieraz. przy wylaczonym psn łatwiej jest włączyć jakiegoś singla i go dokończyć w końcu, albo film obejrzeć. trzeba widzieć plusy w każdej sytuacji.

Opublikowano

Przypomina mi wspaniałe chwile z pierwszym  xboxem. Choć i tak wtedy konkurencja bawiła lepiej. Jak i teraz. Ale pierwszy xbox walczył jak równy z równym.

Z PS2? 155 baniek vs. 25? Ninja Gaiden vs. dylogia GoW, trylogia DmC, kwadrylogia Onimusha?

ZgRr8.gif

Opublikowano

Ja chciałbym tylko potwierdzić, że model jazdy w Forzy 5 jest wybitny (jeśli chodzi o symulację), nie ma nic bardziej zbliżonego do prawdziwej jazdy autem na chwilę obecną. Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia czemu ma takie oceny, a nie lepsze, jako fan serii najmniejszą różnicę widziałem między 3ką, a 4ką. To 4ka powinna mieć oceny 5ki, a 5ka czwórki. No ale 4ka z asystami to arcade w porównaniu do 5ki. Jest sporo nowych miejscówek (w 4ce była chyba 1 czy 2...), model jady praktycznie idealny, brakuje tylko zmiennych warunków pogodowych i pór dnia żebyśmy otrzymali symulację idealną.

Także wiecie, jak chcecie porządne wyścigi po torze to tylko Xbox, ewentualnie dalsze czekanie na GT7 i życie złudzeniami, że GT to najlepszy symulator.

Opublikowano

za 200zł i garść jakiś indie gównien nie oczekiwać więcej? żałosne. Kolejny dzień kolejna beka z szrota od sony, psn nie działa, drivecrap ledwo 74%, 900p w Unity :lol:

A to Unity na One jest w 1080p?

Opublikowano

Kingdom Come ma się dobrze, wciąż celuje w 2015. Nowe screeny:

qbcakwi2pam2dybt_kcd_f7epj.jpg

qbcakwi2pam2dybt_kcd_p8d1e.jpg

qbcakwi2pam2dybt_kcd_3rimr.jpg

Tu trailer nowy:

Opublikowano

za 200zł i garść jakiś indie gównien nie oczekiwać więcej? żałosne, twarz otwarta na sra,kę od sony.

jezu, przerabialiśmy to już nieraz. przy wylaczonym psn łatwiej jest włączyć jakiegoś singla i go dokończyć w końcu, albo film obejrzeć. trzeba widzieć plusy w każdej sytuacji.

Jezu jak masz ps3 to ok da się to przeżyć (w 2014 beka) ale nie na nowej generacji.

A to Unity na One jest w 1080p?

A co mnie one?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

(pipi)a, wszedłem z ciekawości zobaczyć co tam ludzie piszczą o driveclubie i właśnie trwają negocjacje kto z kim będzie w klubie, bo tylko kilka osób się mieści xD Nazwa tej gry to jakiś ostry żart.

Opublikowano

sony takie niedobre. mogło sypnąć więcej ubi. xD

Opublikowano

piękne te screeny z kingdom come. widać, że gra ma dusze. ten kogut <3.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Ja chciałbym tylko potwierdzić, że model jazdy w Forzy 5 jest wybitny (jeśli chodzi o symulację), nie ma nic bardziej zbliżonego do prawdziwej jazdy autem na chwilę obecną. Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia czemu ma takie oceny, a nie lepsze, jako fan serii najmniejszą różnicę widziałem między 3ką, a 4ką. To 4ka powinna mieć oceny 5ki, a 5ka czwórki. No ale 4ka z asystami to arcade w porównaniu do 5ki. Jest sporo nowych miejscówek (w 4ce była chyba 1 czy 2...), model jady praktycznie idealny, brakuje tylko zmiennych warunków pogodowych i pór dnia żebyśmy otrzymali symulację idealną.

Także wiecie, jak chcecie porządne wyścigi po torze to tylko Xbox, ewentualnie dalsze czekanie na GT7 i życie złudzeniami, że GT to najlepszy symulator.

Jak to czemu taki oceny ma 5 ? Bo miała biedną zawartość , nadal pod tym względem odstaje na tle poprzedników , należny też pamiętać o s(pipi)onym aktualnie poprawionym systemie ekonomi. Patrząc jak się 5 prezentuje oceny ma takie jak powinna ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.