Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Playstation Universe - 95/100

Szach mat boty.

Jak oni dają 95 to naprawdę musi być kiepsko ;/

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zastanawialem sie wlasnie co z ta plusowa edycja #DC i ... oto moja odpowiedz:

In order to help all DRIVECLUB players who have the game already, we're temporarily holding back the PS Plus Edition and the My DRIVECLUB app to ease the load and traffic to the servers.

:no:

Opublikowano

Kolejny dzień, kolejna zwiecha PSN. To chyba faktycznie działa jeszcze gorzej niż na PS3. Jeszcze żeby to padło faktycznie po jakiejś mega premierze.

Opublikowano

wersja plusowa aka rozbudowane demo wstrzymana do odwolania by odciazyc ruch na serwerach gry :D :D :D

Opublikowano

wersja plusowa aka rozbudowane demo wstrzymana do odwolania by odciazyc ruch na serwerach gry :D :D :D

No wlasnie wkleilem wyzej cytat, beka. Ostatni raz zaplacilem za te usluge.

Opublikowano

Pewnie serwery Sony nie ogarniają jak ludzie w DC ładują kluby do maksymalnej pojemności ;)

Opublikowano

ale jak wyjda z kryzysu bedzie lepiej, a za rok driveclub game of the year edition z 90% na metacritic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a bez beki potwierdzam uzasadniona beka xbotow - maja od wczoraj powod do swietowania

Opublikowano

Panowie leżącego się nie kopie, także zostawmy już tą gierkę i klapeczków żyjących w alternatywnej rzeczywistości pisanej przez Playstation Universe. Na ps3 kilka lat temu również wychodził exowy killer- zwał się "HAZE" wszyscy wiemy jak ten fps skończył...

Opublikowano

napisal czlowiek posiadajacy konsole, na ktorej eksluzywnie mozna zagrac w killera lococycle

Opublikowano

a bez beki potwierdzam uzasadniona beka xbotow - maja od wczoraj powod do swietowania

powod do swietowania maja od premiery FH2, a ta beka w obozie sonyslejvow jest jedynie dobrym tematem do rozmow przez headset - do zobaczenia o 18 na festiwalu horizon bracioboty.

Opublikowano

I bardzo dobrze. I tak mam olbrzymi backlog na ps4, w spokoju sobie ogram przynajmniej, a tak to bym się stresował, że muszę w DC grać

Opublikowano

Kumpel ostatnio coś przebąkiwał o zakupie PS4 i chyba pierwszy raz komuś odradzę zakup jednej konsoli na rzecz innej. Już widzę jak wraca po 10h fizycznej roboty do domu, zamawia pizzę, otwiera browar, odpala swojego januszowego Bugfielda 4/5/6, a tam informacja na ekranie:

"Sorry ziomuś. Jesteśmy świadomi, że ciągniemy najwięcej kasy za onlajn i chcesz sobie prawilnie pograć w swojego efpiesa dla niepełnosprytnych, ale dzisiaj premierę miał Tetris Deluxe Edyszyn i musieliśmy wyłączyć serwery żeby odciążyć transfer dla tych 5 osób, które kupiły grę. Stay tuned." 

Opublikowano

Panowie leżącego się nie kopie, także zostawmy już tą gierkę i klapeczków żyjących w alternatywnej rzeczywistości pisanej przez Playstation Universe. Na ps3 kilka lat temu również wychodził exowy killer- zwał się "HAZE" wszyscy wiemy jak ten fps skończył...

Demko Haze mi sie podobało :D. I niech sie skonczy juz ten cyrk z DriveClub. Pojechac panom z evolution po premiach i niech zabieraja sie do robienia Wipeouta i Motorstorma.

Opublikowano

napisal czlowiek posiadajacy konsole, na ktorej eksluzywnie mozna zagrac w killera lococycle

Napisał ten co ms ps3 i xklocka360. Na razie tą dziwną generację konsol wygrywa xone, lecz mam nadzieję ze sony w końcu zawali rynek konkretnymi kilerami.

Opublikowano

Z premiera ps3 było podobnie. Słabe gry na poczatek konsola wolno sie rozkrecala ale wkoncu udało sie. Sony niech zmieni proces developingu w swoich wewnetrznych studiach żeby juz takich cyrków nie bylo jak z DriveClub.

Opublikowano

Kolejny dzień, kolejna zwiecha PSN. To chyba faktycznie działa jeszcze gorzej niż na PS3. Jeszcze żeby to padło faktycznie po jakiejś mega premierze.

Ale to jest problem z serwerami gry, nie PSN. Ten normalnie działa.

Opublikowano

Do listy DLC DriveKlapka właśnie można oficjalnie i prawilnie dodać DLC na granie. Jak wyjdzie - będzie goty horizon killer. Wiem, bo widziałem gify z DC.

Opublikowano

pisalem - ps4 przestalo sie starac od jakiegos czasu bo:

a- sa na skraju bankuctwa stad tez robia ciecia w studiach wewnetrznych i wolno wypuszczaja exy, z tego tez powodu zatrzymali exy na vite - bo ich nie stac na ratowanie tego systemu majac na barku dlugi i ps4

b- wydali najmocniejsza konsole na rynku wiec zapewnili sobie najlepiej wygladajace i dzialajace multiplatformy, a od generacji wiemy, ze to one napedzaja sprzedaz co widac zreszta po wynikach

Opublikowano

ahahahha 11 miesięcy opóznienia plus kolejne bo psn leży na kolanach xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

Servery Destiny co prawda też ledwo dawały radę zaraz po premierze. W zasadzie ciągle je łatają... ale Destiny to gra na 4 platformy. Stach pomyśleć co będzie się działo na PSN jak gimnazjum skończy lekcje.

Na religii i W-Fie już wszystkie sześcioosobowe kluby ustalone, każdy zaplanował którym samochodem będzie śmigać... a po powrocie do domu najwyżej lekcje będą mogli odrobić:)

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ewidentnie widać, że hajs za płatny online poszedł do kieszeni, a nie na serwery. Usługa działa identycznie, jak działała parę lat temu. 

Opublikowano

pisalem - ps4 przestalo sie starac od jakiegos czasu bo:

a- sa na skraju bankuctwa stad tez robia ciecia w studiach wewnetrznych i wolno wypuszczaja exy, z tego tez powodu zatrzymali exy na vite - bo ich nie stac na ratowanie tego systemu majac na barku dlugi i ps4

b- wydali najmocniejsza konsole na rynku wiec zapewnili sobie najlepiej wygladajace i dzialajace multiplatformy, a od generacji wiemy, ze to one napedzaja sprzedaz co widac zreszta po wynikach

Wniosek jest taki, że zawsze trzeba kupować najsłabszy sprzęt, bo z takim producent się postara z exami by nadrobić przewagę mocy.

MINDBLOWN. Kupuję Xbonka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.