Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czyli wszystko po staremu, MS dalej przoduje w usłudze online, i to bardziej niż w poprzedniej generacji, wszak na darmochę od Sony narzekanie nie miało sensu. Dobrze, że niespecjalnie mnie sieciowe granie interesuje, bo trzeba by chyba rozważać kupno xone jako priorytet.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czyli co, dla lepszych wersji gier wybieramy PS4 i cieszymy się przy okazji dobrymi exami i wygodą grania, a jak nam jakaś gra nie pasuje, to najwyżej odsprzedajemy/oddajemy znajomemu? Tak myślałem, czyli w planach bez zmian... :) Tylko Playstation.

TYLKO STARY TYLKO

jak działa psn oczywiście xD

Opublikowano

Czy oni naprawdę myślą, że jak opóźnia wydanie demka tego early accesa to więcej ludzi wtopi z zakupem ? xD Naprawdę nie sądziłem, że będzie tak duża beka z drajwcrapa. 

Opublikowano

Może mikromiętcy płacą sony żeby ci opóźnili premierę dla szlachty?

Opublikowano

pisalem - ps4 przestalo sie starac od jakiegos czasu bo:

a- sa na skraju bankuctwa stad tez robia ciecia w studiach wewnetrznych i wolno wypuszczaja exy, z tego tez powodu zatrzymali exy na vite - bo ich nie stac na ratowanie tego systemu majac na barku dlugi i ps4

b- wydali najmocniejsza konsole na rynku wiec zapewnili sobie najlepiej wygladajace i dzialajace multiplatformy, a od generacji wiemy, ze to one napedzaja sprzedaz co widac zreszta po wynikach

Wniosek jest taki, że zawsze trzeba kupować najsłabszy sprzęt, bo z takim producent się postara z exami by nadrobić przewagę mocy.

MINDBLOWN. Kupuję Xbonka.

cos w tym jest, ale jeszcze te studia wewnetrzne trzeba miec ( by nie wykupywac tytulow na kilkumiesieczna eksluzywnosc) - sony ma takie od daaawna, microsoft dopiero teraz cos zaczyna kombinowac jak przyszedl spencer, ktory obok horizon2 jest do mnie swiatelkiem w tunelu dla lineupu One

Opublikowano

Czy oni naprawdę myślą, że jak opóźnia wydanie demka tego early accesa to więcej ludzi wtopi z zakupem ? xD 

odpowiem cytująco

Hehehe pewno przeliczyli, że im się ten Plus  jednak nie zwróci i zaczynają już akcję aby jak najwięcej kopii poszło na day one:)  Dobra biorę calaka, nie czekam na plusa.

Ja zamówiłem na płycie, szkoda mi nerwów przy czekaniu, :)

Edytowane przez kermit

Opublikowano

a- sa na skraju bankuctwa stad tez robia ciecia w studiach wewnetrznych i wolno wypuszczaja exy, z tego tez powodu zatrzymali exy na vite - bo ich nie stac na ratowanie tego systemu majac na barku dlugi i ps4

b- wydali najmocniejsza konsole na rynku wiec zapewnili sobie najlepiej wygladajace i dzialajace multiplatformy, a od generacji wiemy, ze to one napedzaja sprzedaz co widac zreszta po wynikach

Wniosek jest taki, że zawsze trzeba kupować najsłabszy sprzęt, bo z takim producent się postara z exami by nadrobić przewagę mocy.

cos w tym jest, ale jeszcze te studia wewnetrzne trzeba miec ( by nie wykupywac tytulow na kilkumiesieczna eksluzywnosc) - sony ma takie od daaawna, microsoft dopiero teraz cos zaczyna kombinowac jak przyszedl spencer, ktory obok horizon2 jest do mnie swiatelkiem w tunelu dla lineupu One

Większość studiów Sony nie pokazało nawet jeszcze swojej gry. Sony Bend, MM, Santa Monica, Cambridge,Polyphony, nawet London Studio cos robi no i jeszcze nowa gra Quantic Dreams wiec jak widac sporo tego jest. Ja spokojnie poczekam do nastepnego roku z zakupem konsoli.

Opublikowano

Oceny są dobre, nawet bardzo dobre.

Ahh, na takie coś właśnie czekałem.

Opublikowano

Ale piekne zwyciestwo :)

Opublikowano

Juz nawet na ps3site ludziom konczy sie cierpliwosc:

Osobiście to jestem o krok od sprzedania tego szmelca i kupienia XO... Ku*** człowiek płaci abonament i co chwile im coś nie wychodzi!! W głowie sie nie mieści... Rok obsuwy i już problemy na starcie z FAILCLUB'em.... Widać Sony i developerzy mogą sobie robić co chcą... Jak do kur** nędzy można w XXI wieku pozwalac sobie na takie oficjalne wpadki, gdzie wiadomo, że premiera gry opóźnionej o rok będzie przykuwała uwagę większości graczy na PS4!!!

Shit just got real

Opublikowano

Ficuś mówi, że gra wygląda jak z ps3 czyli co to nie jest nawet grafika? \o/ online nie działa, 50 aut, 2 kawałki muzyczne, 50 tras. All day all night beka z driveklapy.

Opublikowano

Większość studiów Sony nie pokazało nawet jeszcze swojej gry. Sony Bend, MM, Santa Monica, Cambridge,Polyphony, nawet London Studio cos robi no i jeszcze nowa gra Quantic Dreams wiec jak widac sporo tego jest. Ja spokojnie poczekam do nastepnego roku z zakupem konsoli.

to jest wlasnie moj podpunkt A - gry sie robia ale wolno bo sony nie ma powodu przyspieszac bo nie ma kasy i potrzeby bo multiplatformy napedzaja sprzedaz konsoli

Opublikowano

Kurde, na gifach wyglądało jakoś lepiej...

YwgFmWF.jpg

Beka z typów co cisnęli Forze za poboczę, niech sobie teraz mądralińscy zobaczą, jak wyglądają typy z widowni w driveklapie. Poziom PS3 plus filtry z rozmyciami.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Czez piękne posty, wierzyłem, że obudzisz się z tego szaleństwa....

Opublikowano

Powtórzę moją radę.

f34dace7c0e8fb5c17214f2149eef742.jpg

Opublikowano

To teraz z czego będą gify? The Order?

Opublikowano

Czy oni naprawdę myślą, że jak opóźnia wydanie demka tego early accesa to więcej ludzi wtopi z zakupem ? xD 

odpowiem cytująco

Hehehe pewno przeliczyli, że im się ten Plus  jednak nie zwróci i zaczynają już akcję aby jak najwięcej kopii poszło na day one:)  Dobra biorę calaka, nie czekam na plusa.

Ja zamówiłem na płycie, szkoda mi nerwów przy czekaniu, :)

Ja i tak czy siak miałem brać. Klocka jeszcze nie mam a miałem ochotę na jakieś wyścigi. Za 169 zł mogę wziąć pełnej ceny bym nie dał.

Jednak sytuacja jest naprawdę żenująca i współczuje fanboyom.

Jak mnie bardzo odrzuci to trudno bo i tak w piątek mesjasz sportówek startuje.

Opublikowano

ZOSTAWCIE NAS JUŻ W SPOKOJU PARITY 499$ HALO 2 NAWET NIE 900PLLLEEERRRRGHHHAAARRHHH

<IMPLOZJA>

Opublikowano

Mgła prawie jak na N64

Najlepsze drzewka - płaski obrazek z transparentnością, takie coś ostatni raz chyba w COLINIE 2 na PSX widziałem/

Opublikowano

Haha, takie pobocze w korytarzyku xD

MOC PS4 OKIELZNANA!

Opublikowano

Kurde, na gifach wyglądało jakoś lepiej...

YwgFmWF.jpg

Beka z typów co cisnęli Forze za poboczę, niech sobie teraz mądralińscy zobaczą, jak wyglądają typy z widowni w driveklapie. Poziom PS3 plus filtry z rozmyciami.

hahahahahahahhahahahahaahahahhahahaha <infinity>

Opublikowano

XBOX ONE jedyna słuszna konsola na rynku, tuż  za nią Wii U, chcesz pograć w gry kup jedną z tych konsol, chcesz gify i Fanka w clubie kup PS4.

Opublikowano

Haha, takie pobocze w korytarzyku xD

MOC PS4 OKIELZNANA!

Bomba prawdy - PS4 to idealna platforma do gier korytarzowych - DRIVEKLAP, THE ORDER, czekam na konwersję FINAL FANTASY 13.

Siarczysta prawda Soul <brofist>.

Edytowane przez ping

Opublikowano

To nie może być prawda. To się nie dzieje naprawdę. Jednego dnia wycieka nowy album Slipknota, startuje nowy sezon Supernatural, wisienką na torcie jest fail Drivecrapa - beka botów&furia klapków - combo breaker.

Edytowane przez Humulin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.