Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ZOSTAWCIE NAS JUŻ W SPOKOJU PARITY 499$ HALO 2 NAWET NIE 900PLLLEEERRRRGHHHAAARRHHH

<IMPLOZJA>

Uciekaj do nintendo póki możesz.

tumblr_inline_mhis0waQDy1qz4rgp.gif

gdzie exact, gdzie yeti, observer i kilku innych klapków chodzcie chce się z was pośmiać.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dobra boty teraz w ramach riposty możecie wstawiać gify z Banderasem. WRC2 Extreme, Pacific rift, a teraz to. Takie studio powinno się wstydzić

Opublikowano

DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi.

Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade czy Sim wyszło niby takie 50/50 ale to nie oznacza nic fajnego ,bo wiąże się z tym głupim systemem kar wprowadzonym do gry, gdzie czasem lekko zetniemy zakręt i juz odejmowane są nam punkty/ czy odcinają nam paliwo. Rozumiem gdyby to był wyścig na torze wyścigowym gdzie takie incydenty powinny byc karane, ale nie na otwartej trasie gdzie zapieprzamy po 200km/h i musimy pilnowac by nie przyciąć trawki.

Co do grafiki to jest ona bardzo nie równa. Są trasy ładniejsze i dużo brzydsze gdzie tekstury wyglądają jak z PS2. Same samochody są jak najbardziej ok ale brakuje im tego czegoś co ma np Forza. Po prostu jak patrze na te w forzie widzę ze tworzył je ktoś z wielką pasją, a te z DC to takie ładne wymodelowane bryły.

Odnośnie jeszcze grafiki co naprawdę zrobiło na mnie duże wrażenie to zmiana pory dnia dzień-noc. To wygląda naprawdę kapitalnie…. i jazda nocą to bardzo ciekawe doznanie.

Kolejna sprawa to muzyka która jest okropna i nie dziwie się ze defaltowo jest wyłączona :D

I na koniec: nie myślałem ze to kiedykolwiek napisze to o grze wyścigowej ale brakuje mi tu jakiejś otoczki fabularnej, jakiegoś wprowadzenia do kolejnych wyścigów. Tu mamy po porostu ścianę z eventami klik klik i jedziemy. Nawet przed wyścigiem nie ma żadnego rzutu kamerą na bryczki którą i z ktorymi jedziemy.

Przyszłe patche niewiele poprawią bo będą poprawiały tylko oprawę audio wizualną. 

Bardzo czekałem na ta gre zapewne jak większość z Was bo to w końcu pierwsze wyścigi na Ps4 ale niestety w mojej opini wypadają bardzo przeciętnie na tle konkurencji.

Ode mnie 6/10

Wracam do Forzy 5 i Horizona 2

niech ktoś zamówi ambulans dla fanka

Opublikowano

I właśnie tak to jest z EKSAMI Sony. Tych gier będzie dużo, ja to wiem. Zdaje sobię sprawę, że będzie ich więcej niż na WiiU czy Xboxie.

Będzie ich wiecej. Mamy już przecież KZ, Knacka, inFamous czy Driveclub. Tylko co z tego. Tak to właśnie jest z wiekszością EKSÓW Sony - niby od chu,ja, a 3/4 i tak ma lepsze odpowiedniki 3rd party/1st party na innym sprzęcie. W lutym wyjdzie pierwszy dobry EX, potem znowu zostaniemy zbombardowani miernotą i tak w koło Macieju.

Tak jak z ps3, milion EKSÓW, z czego wybitne można policzyć na palcach jednej ręki (co oczywiście nie jest wadą, ale pokazuje tylko, jakie te puszenie się milionem miernot jest słabe).

Jakość panie i panowie, JAKOŚĆ. To się liczy.

Opublikowano

Po prostu przyjmijmy, że gra nie miała premiery. Kto ma jakiegoś gifa dobrego?

e: swoją drogą pomysł z 6 osobami w klubie jest całkiem trafiony. Istnieje szansa, że wtedy wszyscy będą mieli headsety

Edytowane przez teddy

Opublikowano

HAHA A JAK TAM FREEZY W FORZA HORIZON 2? POGADAJMY MOŻE O TYM

tumblr_nakp11UZfC1s4f4t0o1_500.gif

Opublikowano

Congrats%20to%20Sony.PNG?itok=TXRr2JJv

:banana:

HAHA A JAK TAM FREEZY W FORZA HORIZON 2? POGADAJMY MOŻE O TYM

tumblr_nakp11UZfC1s4f4t0o1_500.gif

43997122.jpg

Opublikowano

Ja zobaczylem ten screen z driveclubu, to pomyslalem, ze to screen gierki sprzed 6/7 lat z wklejonym driveclubowym hudem. Serio to az tak przecietnie wyglada? Przeciez bylo od dawna wiadomo, ze gameplay w tej grze bedzie nudny, ale grafika zachecala do sledzenia tytulu.

Opublikowano

Tak w ogóle właśnie wyszedł Spark na Xone i ani jeden post xbota o tym nie wspomina. Kolejny dowód po D4, jak to zielonka docenia coś kreatywniejszego od bum bum ratata :whistling:

Opublikowano

Brakuje mi tutaj irasa teraz, walczyłby dalej czy schowałby się w koncie i zaczął pastować lakerki na niedziele.

Opublikowano

Nie po to wyleciał, żeby teraz go tutaj czytać. Z łaski swojej nie wstawiaj proszę postów tego pana.

Opublikowano

0BLqCxK.jpg

cLArDeO.jpg

i2BdHLoBahmG7.jpg

iksde 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Tak w ogóle właśnie wyszedł Spark na Xone i ani jeden post xbota o tym nie wspomina. Kolejny dowód po D4, jak to zielonka docenia coś kreatywniejszego od bum bum ratata :whistling:

D4 wycalakowałem z przyjemnością, więc proszę nie wrzucać wszystkich do jednego wora. Co do Sparka, niestety nie jest to moja bajka - na szczęście mam wiele innych gier i nie muszę grać na siłę, tak jak niektórzy w Knacka, wmawiając sobie, że kupili super konsolę.

@Ins

Już lepsza grafa jest w NFS Rivals, bez kitu. No i są zmienne warunki pogodowe. Nie dziwie się, że było embargo na recki.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Najlepsze jest w tym, że klapki nie mają już kompletnie nic na obrone, nawet standardowe ALE TENEJTIPI SIXTY EFPIES! już nie wchodzi w grę. :hi:

Opublikowano

Teraz kazdy sobie sam Conkera tworzy xd
Opublikowano

Najlepsze jest w tym, że klapki nie mają już kompletnie nic na obrone, nawet standardowe ALE TENEJTIPI SIXTY EFPIES! już nie wchodzi w grę. :hi:

No lepsza wasza linia ataku, szukanie słabych screenów w DC (które można znaleźć w każdej grze).

Szkoda że nie robiliście tego przy Horizon 2, no ale boty gonna bot

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Przez poltora roku klapy wklejaly gify z drivecluba, co teraz?

Opublikowano

Przez poltora roku klapy wklejaly gify z drivecluba, co teraz?

Gra dalej wygląda awesome (wystarczy poczytac opinie), ale jak każda, ma zakątki gdzie wygląda gorzej <bezradny>

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

YwgFmWF.jpg

Od razu wiedziałem, że już gdzieś coś takiego widziałem...

1117420-nulldc_1_2009_08_11_04_28_00_32.

Opublikowano

No, na cholerę mi gra w 1080p jak drzewa i tak wyglądają jak w Colinie 2, grze sprzed 14 lat. A Figaro nie skomentuje - wojuje w obozie Sony, a nawet nie wie jak bardzo gó.wniane jest to PS4 bo go nie posiada.

EDIT:

W sumie w Colinie 2 roślinność była lepsza -gęstsza i bardziej realistyczna.

120101218151412.jpg

Edytowane przez ping

Opublikowano

Boty nie maja prawa gadac o grafie skoro jaraja sie crossgenowym guwnem ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.