Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ficuś mówi, że gra wygląda jak z ps3 czyli co to nie jest nawet grafika? \o/ online nie działa, 50 aut, 2 kawałki muzyczne, 50 tras. All day all night beka z driveklapy.

pewnie zaraz Fanek i reszta bedzie bronic oprawy ale do mnie second son to kosmos przy tym DC. To oprawa z ps3 z filtrami, niesamowitym oswietleniem i wieksza iloscia wszystkiego na ekranie. przy odpowiedniej pogodzie i porze dnia kopara ale jak sie czlowiek gdziekolwiek zatrzyma i popatrzy na tekstury to same one jak na mozliwosci ps4 koszmarne

ibybvu8d05gjGn.jpgibeyBKb8UUN0vw.jpg

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Beka round two będzie po premierze The Order - gry, która została wykastrowana ze wszystkiego co dzisiaj jest standardem tylko po to żeby dobrze wyglądała i developer mógł "obejść gameplay".

Przynajmniej BB zapowiada się świetnie. Kto mądry ten będzie wiedział co kupić w okolicach lutego na PS4.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

ja tam trzymam kciuki za Wieska3, oby Redzi nie zdecydowali sie na ciecia by oprawa na obu konsolach byla porownywalna :/

Opublikowano

Najlepsze jest w tym, że klapki nie mają już kompletnie nic na obrone, nawet standardowe ALE TENEJTIPI SIXTY EFPIES! już nie wchodzi w grę. :hi:

No lepsza wasza linia ataku, szukanie słabych screenów w DC (które można znaleźć w każdej grze).

Szkoda że nie robiliście tego przy Horizon 2, no ale boty gonna bot

Przecież tutaj dzień w dzien jakieś gify z Horizona z przenikaniem w podłoże są wrzucane.

Przez poltora roku klapy wklejaly gify z drivecluba, co teraz?

Gra dalej wygląda awesome (wystarczy poczytac opinie), ale jak każda, ma zakątki gdzie wygląda gorzej <bezradny>

Ficuś piszę, że jak gra z ps3.

Opublikowano

W grze znajduja sie niewidzialne sciany nawet na poboczu oraz uwaga... BETONOWY SNIEG

140ccc6b4b66263d8b1b4a4c64598966.gif?141

Opublikowano

Ficuś mówi, że gra wygląda jak z ps3 czyli co to nie jest nawet grafika? \o/ online nie działa, 50 aut, 2 kawałki muzyczne, 50 tras. All day all night beka z driveklapy.

pewnie zaraz Fanek i reszta bedzie bronic oprawy ale do mnie second son to kosmos przy tym DC. To oprawa z ps3 z filtrami, niesamowitym oswietleniem i wieksza iloscia wszystkiego na ekranie. przy odpowiedniej pogodzie i porze dnia kopara ale jak sie czlowiek gdziekolwiek zatrzyma i popatrzy na tekstury to same one jak na mozliwosci ps4 koszmarne

ibybvu8d05gjGn.jpgibeyBKb8UUN0vw.jpg

Przecież to wygląda jak pierwszy horizon

Forza-Horizon-1080p-non_watermark-Wallpa

Forza-Horizon-Mountains-1-1024x576.jpg

Opublikowano

Ficuś piszę, że jak gra z ps3.

zalezy od oswietlenia bo to one robi robote - gifa czy screena ktory wyglada genialnie latwo znalezc, chodzi mi o to samo co pisze Ping - jak sie zapomni o oswietleniu to gra wyglada jak produkcja w ps3 z o wiele wiele wieksza liczba obiektow w 1080p

Second Son od pierwszych sekund pomimo stalowych kaluz wali next genowoscia - ostrosc obrazu, antyalliasing, genialne tekstury, mimika bohatera, efekty swietle przy mocach neonu itp - tu tego nie ma, za to jest milion drzew z ery ps3

Opublikowano

Na tych screnach to pierwszy Horizon wygląda lepiej i ma milion drzew a nie płaską tapetkę w choinki jak na pierwszej fotce z drajwcrapa.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

zbain6608jv1.jpg

9dlefpav43qa.jpg

hlzyi0wpe7gm.jpg

Dobra idę grać w FH2:

4aklfmjjctpb.jpg

Opublikowano

za to model jazdy jest miodny, a przy szybszych furach predkosc jazdy jak z wipeouta - jak juz mamy aby przez moment i kilka stron pisac powaznie w CW

Opublikowano

FH1 wygląda lepiej niż DC. Dzisiejsza Bomba prawdy. Już nie kopmy tak leżącego. I tak porządną zbiorówę zrobiliśmy.

Opublikowano

Ins przecież to fotki z bety jak wyjdzie pełniak to będzie wyglądało jak na gifach XDXD

Opublikowano

Na tych screnach to pierwszy Horizon wygląda lepiej i ma milion drzew a nie płaską tapetkę w choinki jak na pierwszej fotce z drajwcrapa.

Bo to screen robiony funkcją share. Wrzucam prawidłowy:

d07de09f8ae026b5b631aee1763bbc9a.jpg

Opublikowano

FH1 wygląda lepiej niż DC. Dzisiejsza Bomba prawdy. Już nie kopmy tak leżącego. I tak porządną zbiorówę zrobiliśmy.

i znowu idiotyczny troling - nie wyglada lepiej FH1 , efekty swietle w driveclub sa takie jak w zadnej innej grze wyscigowej jaka kiedykolwiek wyszla i oficjalnie obecnie znajduje sie w produkcji - to im wyszlo i jest absolutnie cudowne, chodzi tylko o tekstury i jakosc obiektow poza trasa (bo ich ilosc juz jest wielka)

(pipi)a czy serio tak trudno aby pare stron pogadac w CW na poziomie bez durnych trollingow??????!!!!!!!!!!

Opublikowano

Kupiłem plusa na rok i będę testował dzisiaj wieczorem.

OBY było dobrze, bo te recki na poziomie 5/10 trochę rozwalają hajp.

Również dzisiaj wieczorem obadam wersję z plusa i jak będzie ok to kupię pełną. Ostatnią grą tego typu w jaką grałem było GT5... Coś by się poscigal.

Dajcie znać jak będzie można ta wersje z plusa pobrać.

Konsola w stanie czuwania czeka tylko na sygnał z telefonu, żeby wchłonąć wirtualną orgię motoryzacyjnej ekstazy.

Konsola w stanie czuwania czeka tylko na sygnał z telefonu, żeby wchłonąć wirtualną orgię motoryzacyjnej ekstazy.

Mam tak samo :)

xDDDDDD

Opublikowano

i znowu idiotyczny troling - nie wyglada lepiej FH1 , efekty swietle w driveclub sa takie jak w zadnej innej grze wyscigowej jaka kiedykolwiek wyszla i oficjalnie obecnie znajduje sie w produkcji - to im wyszlo i jest absolutnie cudowne, chodzi tylko o tekstury i jakosc obiektow poza trasa (bo ich ilosc juz jest wielka)

(pipi)a czy serio tak trudno aby pare stron pogadac w CW na poziomie bez durnych trollingow??????!!!!!!!!!!

Może i można, ale dzisiaj brać Xbotów dostała solidną pożywkę. Pozatym i tak wyścigi nikogo.
Opublikowano

Czyli jak? Rok czasu masowania gifami i renderami, DC miało zmiażdżyć FH2 graficznie, a wychodzi na to, że FH2 może być de facto bardziej zaawansowana technicznie? :P Prawilnie przypominam (za DF): 4x MSAA, realtimowe oświetlenie (wszystkie źródła światła), 3D roślinność na całej mapie itd. 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Po prostu deweloper to kłamczuszek co było już wiadomo po tym, jak pokazali motosrom na którymś E3 - nie wiem czemu się tu dziwić, wiadomo, że wszystko było retuszowane.

Kolejne po media molecule studio, które mogłoby paśc.

Edytowane przez ping

Opublikowano

@Ins

Ostatnie zdjecie gdzie typek otwiera drzwi od samochodu, to odbicie w szybie XDD

Czyli jak? Rok czasu masowania gifami i renderami, DC miało zmiażdżyć FH2 graficznie, a wychodzi na to, że FH2 może być de facto bardziej zaawansowana technicznie? :P Prawilnie przypominam (za DF): 4x MSAA, realtimowe oświetlenie (wszystkie źródła światła), 3D roślinność na całej mapie itd. 

Mi bardziej imponuje fakt ze gra, pomijajac juz techniczne pierdoły, wyglada tak swietnie majac tak spory obszar do zabawy.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Może i można, ale dzisiaj brać Xbotów dostała solidną pożywkę. Pozatym i tak wyścigi nikogo.

no tak XBOX ojczyzna amerykanskich strzelanin, gatunek konsolowy ktory jest z nami od poczatku

Opublikowano

no tak XBOX ojczyzna amerykanskich strzelanin, gatunek konsolowy ktory jest z nami od poczatku

Od początku może nie, ale od ery 16-bit już tak.

Opublikowano

ibybvu8d05gjGn.jpg

jak myślicie, jak to będzie wyglądać na panasonicu yetiego?

Chłopak będzie miał 55" fototapetę.

Opublikowano

@Ins

Ostatnie zdjecie gdzie typek otwiera drzwi od samochodu, to odbicie w szybie XDD

Mi bardziej imponuje fakt ze gra, pomijajac juz techniczne pierdoły, wyglada tak swietnie maja tak spory obszar do zabawy.

ostwietlenie Don w DC jest majsterszykiem ale reszta to FH2 nie ma sie zupelnie czego wstydzic, jak pisze Second Son/First Son to inna liga przy tym. ciekawe ile do oprawy da zmienna pogoda i mokre tekstury - w takim nfs na ps3 robily one niesamowicie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.