Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No ja jeszcze nie kupiłem ale nawet nie ma opcji, że ta konsolka nie stanie u mnie pod TV. Za dobre gry tam są. Póki co wciąż wystarczają mi Wii i PS3 - od czasu do czasu rąbię nawet na klasycznym Xboxie w moje ukochane Hejlo 2.

@Mantis: yebać tego DriveCluba skoro nie jesteś fanem wyścigów, sięgaj po TLoU Remastered - jedynej godnej kupna pozycji na PS4. 

@Kasias - co Cię boli?

Edytowane przez Nemesis

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Teraz 'yebać DC', a przez kilkaset stron tego tematu były spusty na monitor przy każdym nowym gifie z tego Driveslapa.

Opublikowano

Pokaż mi gdzie się spuszczałem. Napisałem tylko, solidnie wygląda i może zdefiniować pojęcie next-genowej grafy na konsolach ale to nie moja wina, że wyszło jak wyszło. W przyszłym tygodniu sprawdzę gierkę sam u kumpla. O ile ją kupi jak nie to nie będę płakał. W sumie właśnie wymienił Destiny na Metro Redux xD

Opublikowano

No ja jeszcze nie kupiłem ale nawet nie ma opcji, że ta konsolka nie stanie u mnie pod TV. Za dobre gry tam są. Póki co wciąż wystarczają mi Wii i PS3 - od czasu do czasu rąbię nawet na klasycznym Xboxie w moje ukochane Hejlo 2.

@Mantis: yebać tego DriveCluba skoro nie jesteś fanem wyścigów, sięgaj po TLoU Remastered - jedynej godnej kupna pozycji na PS4. 

TLOU ogrywam po raz piąty na PS4. Trzy razy na PS3 i teraz drugi na PS4. Obie edycje brałem na premierę. Obecnie na nextgenach nie ma lepszej gry. Mnie totalnie zniszczyła  każdorazowo bawię się znakomicie przy tej grze. Przy TLOU exy Microsoftu leżą i kwiczą.

Opublikowano

Pokaż mi gdzie się spuszczałem. Napisałem tylko, solidnie wygląda i może zdefiniować pojęcie next-genowej grafy na konsolach ale to nie moja wina, że wyszło jak wyszło. W przyszłym tygodniu sprawdzę gierkę sam u kumpla. O ile ją kupi jak nie to nie będę płakał. W sumie właśnie wymienił Destiny na Metro Redux xD

Pisałem ogólnie o obozie niebieskich.
Opublikowano

Sugerujesz, że jestem fanboyem którejś ze stron? Nope.

Opublikowano

W CW należy być za jedną marką. Dozwolone są jednak anomalie zmiany obozu jak Maciomaniak czy czezky.

Opublikowano

To już problem klapków bo ja nie muszę być za żadnym z obozów. Szanuję każdy - dlatego nie mam z tym problemu ale zawsze można toczyć bekę z wojenek xD

Opublikowano

Ja obecnie jestem niebieski, z domieszkami czerwieni, ale jak nikt nie patrzy to czasami robię się zielony.

Opublikowano

ten temat juz dawno spadl na psy i setki razy zjadl swoj ogon, teraz liczy sie tylko beka, gify i zdjecia kopiowane z neogaf by tylko zalapac plusikow, Czezky teraz jedzie na kazdego co ma ps4 w domu, za rok pewnie znowu zmieni oboz wiec dobrze wam radze botki badzcie czujni

Opublikowano

Miny Januszy czekających na DC ps+ edyszyn musiały być dziś bezcenne :D

Opublikowano

Jak Soul pisał po GC, że w DC szału nie ma i FH2 nie ma się czego wstydzić, to nikt nie wierzył bo PROSTO XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Co nie będzie dziś drajcrapa w plusie?

Opublikowano

nie pawcio, dalej możesz nadrabiać zaległości. to i tak są lepsze gry, więc dużo nie stracisz.

Opublikowano

Jak Soul pisał po GC, że w DC szału nie ma i FH2 nie ma się czego wstydzić, to nikt nie wierzył bo PROSTO XDDO

Dokładnie, dokładnie, stary widział grał w obie, lecz to dla nich było za mało :(

Opublikowano

Chyba dziś skończę Re4 \0/

Opublikowano

tylko vita i disgaea4 <3

Opublikowano

Miny Januszy czekających na DC ps+ edyszyn musiały być dziś bezcenne :D

trzy dyszki i wyślę ci na priv swoją minę

Opublikowano

Playstation Experience w pigulce:

wpadłem teraz tylko na chwile podłączyć pada do ładowania :)

serwery wciąż offline

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Generalnie kondycje ps4 pokazują wypowiedzi graczy i skoro takie coś jak mordor jest najlepszą grą na ps4 to można tylko wspólczuć posiadaczom tej konsoli

sf59wtR.png

Opublikowano

Jest taka beka, że plusów zabrakło ;/

Opublikowano

W trakcie spożywania posiłku w pracy odkręciwszy butelkę frugo znalazłem taki oto napis:

9a423335a88406d1a284b94b0b1c7649.jpg

Natychmiast poczułem ogromną potrzebę podzielenia się tym z forumem. Widać pojęcie Janusza jest bardziej rozpowszechnione niż myśleliśmy.

Opublikowano

napisz to jeszcze w 10 tematch by szanse na plusiki byly jeszcze wieksze - boze do czego sprowadziliscie CW - same gify, obrazki, wiekszosc z neogaf, przekrecanie wypowiedzi i robienie beki dla beki byle tylko e-koledzy mialy powody by dac plusik. tesknie za czasami kiedy mozna bylo tu normalnie popisac

Opublikowano

Chciałem jedynie podzielić się moją radością z konsolową bracią, wybacz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.