Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A to Unity na One jest w 1080p?

A co mnie one?

GOTY post.

Nie obchodzi mnie Xbox One, konsoli nie mam, w żadną grę nie grałem, nie wiem czy nawet są dobre, ale huy w to, będę pisał po kilkadziesiąt postów dziennie w CW udając znafffce i experta.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dobra ostatnich raz porcja screenów z DC bo to już się zbyt przykre robi:

c11084DRIVECLU0842h86.jpg

iHSvM1VmUG1hp.jpg

Fanek może wrzuć jakieś gify, bo to smutne jest po prostu.

funny-gifs-kitty-cry.gif

Opublikowano

Dobrze ze to jedyna premiera Sony do konca roku, juz teraz czuje sie przebekowany.

Opublikowano

CW można od wczoraj podsumować w jeden sposób:

Płakałem... jak czytałem.

Opublikowano

A co mnie one?

GOTY post.

Nie obchodzi mnie Xbox One, konsoli nie mam, w żadną grę nie grałem, nie wiem czy nawet są dobre, ale huy w to, będę pisał po kilkadziesiąt postów dziennie w CW udając znafffce i experta.

Nie znawce czy experta, tylko beczunie z klapków toczę więc przyhandluj z tym :hi:

Opublikowano

Kolejna cudeńko na playstation 4. Poza byciem kiepską grą okazuje się, że nawet grafika rozczarowuje. PS4 warto pożyczyć od kolegi w 2018 żeby zagrać w bloodborne i ewentualnie następną grę from software. Czyli tako samo jak z ps3. Tylko xbox. 

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Dobrze ze to jedyna premiera Sony do konca roku, juz teraz czuje sie przebekowany.

LBP 3 nie robione przez media molecule, ale w sumie masz racje

sackboy_gets_some_lovin__by_theaaronp-d3

Opublikowano

Czemu nikt nie broni tej ofensywy w kierunku konsoli dla gracz? Gdzie armia Mendrka?

Opublikowano

spoko wyjdą z swoich piwnic jak będzie premiera Bloodborne, albo w momencie kiedy jakaś gra na XO będzie miała spadki fps.

Opublikowano

A co mnie one?

GOTY post.

Nie znawce czy experta, tylko beczunie z klapków toczę więc przyhandluj z tym :hi:

A tocz sobie. Chociaż raz wam wolno. Ale spokojnie, przypominam już niedługo premiera SO. Wtedy beka będzie toczona z zielonych, no chyba, że jakimś cudem gra okaże się dobra, ale wstępne opinie temu przeczą.

Swoją drogą jestem ciekaw która konsola wreszcie dostanie jakiegoś exa przekraczającego średnią ocen 90%.

spoko wyjdą z swoich piwnic jak będzie premiera Bloodborne, albo w momencie kiedy jakaś gra na XO będzie miała spadki fps.

Alien Isolation ma :D

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

jak spadki fps lub gorsza rozdzieczlosc to pewnie za chwile, juz za momencik, jeszcze bedzie beka przy sunset overdrive i licytacja co lepsze i bardziej obiektywne 72% driveklapa czy zblizone oceny dla tamtej

Opublikowano

Ej, mogę się dołączyć do beki z drajwklapa? xD Ciągle się nastawiałem na PS4 (na święta WiiU, a w przyszłym roku PS4), ale nie no, po tych wszystkich cyrkach, zaczynam patrzeć z szacunkiem na magnetowid a i nawet o kupnie w końcu 360 myslę 

Opublikowano

Wstepne opinie Playstation Universe i PPE.pl?

Opublikowano

Rayos mam nadzieje ze trollujesz.

Opublikowano

Klapki dobrze wiedzą, że sobie zasłużyły na bekę i dlatego siedzą cicho. DC to chyba najbardziej przehajpowana gra od czasu KZ2/GT5 i takie są właśnie skutki. Do tego premiera FH2 nie mogła dla Sony wypaść w gorszym terminie biorąc pod uwagę, że w produkcji PG wszystko się zgrało jak w szwajcarskim zegarku. 

Jak czytam, że w DC nawet prywatnego lobby dla tych mikroskopijnych klubów nie można założyć i ma być dodane (jak i 2/3 gry) w patchu/DLC, to ręce opadają.

Opublikowano

Alien Isolation ma :D

No już wczoraj yeti przeczesywał caly internet z łzami w oczach, żeby choć trochę pobekować z bonera i wrzucał to info, ale przy takiej kanonadzie ze strony sony to są ciche piardy. CAŁY JE.BANY ROK WIDZIAŁEM TE GIFY Z DRIVECLUBA I SKONCZYŁO SIĘ TAKĄ ZENADĄ.

Opublikowano

@Rayos

Zapraszamy. Masz miejsce przy Czezkim i Bluberze.

Opublikowano

Ej, mogę się dołączyć do beki z drajwklapa? xD Ciągle się nastawiałem na PS4 (na święta WiiU, a w przyszłym roku PS4), ale nie no, po tych wszystkich cyrkach, zaczynam patrzeć z szacunkiem na magnetowid a i nawet o kupnie w końcu 360 myslę 

Będziemy mogli się gierkami wymieniać.

Opublikowano

jak spadki fps lub gorsza rozdzieczlosc to pewnie za chwile, juz za momencik, jeszcze bedzie beka przy sunset overdrive i licytacja co lepsze i bardziej obiektywne 72% driveklapa czy zblizone oceny dla tamtej

To się jeszcze możesz zdziwić. Jakoś SO developer nie ukrywa przed publiką, więc przynajmniej sami czują się mocni z tym co robią. 

Opublikowano

Ale, że trolluje z czym? 

Aaa, ok, sorki, nie ogarnąłem. Guernica, nie. I powoli ja zaczynam widzieć wyższość Łana nad Czwórką. (Ale i tak ŁiJu królem jest)

Edytowane przez Rayos

Opublikowano
A tocz sobie. Chociaż raz wam wolno. Ale spokojnie, przypominam już niedługo premiera SO. Wtedy beka będzie toczona z zielonych, no chyba, że jakimś cudem gra okaże się dobra, ale wstępne opinie temu przeczą.

Nawet jak nie będzie to z czego ta beka ? nikt z zielonych nie robi z tej gry jakiegoś mega hitu, a klapy od dobrego miecha z DC robili pierwszego next genowego racera.....a jak wyszło chyba komentować tego nie muszę. 

Opublikowano

Eno SO to będzie max 75% fajnie wygląda, ale nic odkrywczego to nie będzie (zresztą ci co ogrywali preview to są tego zdania) i nikt tutaj nie robi z tej gry mesjasza i nie wrzuca gifów co 5 minut.

Opublikowano

Ale (pipi)cie. Byli tacy którzy mówili, że szału nie ma, ale byli też i tacy co co chwilę wrzucali gify z SO. Pisząc, że to dreamcastowy feeling, śmiejąc się z niesławnego, jarając się co chwilę jakimiś rzeczami z gry typu ślizganie się po wodzie, możliwością kustomizacji bohatera itd.

Ta sama sytuacja co z DC, byli ludzie którzy wrzucali gify do porzygu i byli ludzie, którzy mieli na to wyebane mówiąc, że hitu z tego nie będzie. Ot choćby ja. A to, że niektórzy przesadzili z tymi gifami i oczekiwaniami co do DC to już ich problem i teraz odbija im się to czkawką.

Ale ja wam mówię czarnym koniem będzie LBP3, nikt o tej grze w tym temacie nie wspomina, ale ja się nie mogę doczekać.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Nawet wiadomo jakie będą główne zarzuty pod adresem SO:

"Nie można pływać."

Hiv

"Nie na takie Gears of War czekali fani."

Polygon

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

nie robicie mesjasza bo konsola jest slaba i nie da robic ladnych gifow z tej gry, jakby jakies byly to juz by bylo ich tu milion, podobnie z kolekcja halo - nie ma gifow bo to brzydki remaster brzydkiej gry

beka z graft drivecluba jest sluszna - by open world na przedpotopowej konsoli nie zostal zniszczony przez racera na zamknietych trasach na najmocniejsze konsoli na swiecie wiec to trzeba hejtowac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.